aš irgi išbandžiau. super. vaikštai ir nėr jokio noro dar namo eit, kojos gi nešąla....
Labai reikia patarimo
Nuvėliau pirštines, iš pločio geros, bet, kokiu 1,5cm per ilgos kaip jas sumažint ? Jei dar šlapint, muiluot ir velt, bijau kad ir iš pločio nepasitrauktų, o be to dar ir tokios kietokos gavos, gal įmanoma jas kaip nors suminkštint?
Nuvėliau pirštines, iš pločio geros, bet, kokiu 1,5cm per ilgos kaip jas sumažint ? Jei dar šlapint, muiluot ir velt, bijau kad ir iš pločio nepasitrauktų, o be to dar ir tokios kietokos gavos, gal įmanoma jas kaip nors suminkštint?
jam ir jai
Papildyta:
gal nukirpt ir kraštelį apvelt. o paminkštint kažin ar galima, jei jau stipriai suveltos
Papildyta:
QUOTE(ircike @ 2012 02 06, 12:27)
Labai reikia patarimo
gal nukirpt ir kraštelį apvelt. o paminkštint kažin ar galima, jei jau stipriai suveltos
QUOTE(ircike @ 2012 02 06, 12:27)
Labai reikia patarimo
o kur per ilgos, viršuj? šiaip aš palieku ilgesnes, nes kaip taisyklė džiūnant susitraukia apie 1 cm, svarbiausia, kad būtų komfortiškiausia ties nykščio ir smiliaus lenkimu
belaukiux, kokios fainos ..pagaliau ir aš grįžau prie tapcių, baigiu velt pilkai juodas mmm
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 06, 12:28)
jam ir jai
Dailios, ypač tos tamsesnės
Bulaukiux, labai gražios
Ačiū už patarimą, ko gero kitos išeities ir nebus
[quote=Rittule,2012 02 06, 15:29]
o kur per ilgos, viršuj? šiaip aš palieku ilgesnes, nes kaip taisyklė džiūnant susitraukia apie 1 cm, svarbiausia, kad būtų komfortiškiausia ties nykščio ir smiliaus lenkimu
Aga, viršuj, ir aš maniau, kad pasitrauks, deja jos jau išdžiūvusios . Ties nykščiu ir iš pločio lyg ir viskas gerai.
Ačiū už patarimą, ko gero kitos išeities ir nebus
[quote=Rittule,2012 02 06, 15:29]
Aga, viršuj, ir aš maniau, kad pasitrauks, deja jos jau išdžiūvusios . Ties nykščiu ir iš pločio lyg ir viskas gerai.
Bulaukiux, labai fainos
Įdomu, kiek vyriškom vilnos dedat?
Aš , kai saviškiams 42 dariau, tai porai 300 g dėjau. O kiek jūs dedat?
Įdomu, kiek vyriškom vilnos dedat?
Aš , kai saviškiams 42 dariau, tai porai 300 g dėjau. O kiek jūs dedat?
ačiū mergaitės, tiek pagyrų
vyriškom apie 300-350g sudedu
vyriškom apie 300-350g sudedu
QUOTE(ircike @ 2012 02 06, 19:05)
Galima pavelti kočiojant tik išilgai ir susukant nuo pirštų galų. tada labaiausia velsis pirštų dalis. Galima susukti tik dalį pirštinės arba rankomis trinti tik pirštų dalį. manau, galima kažkiek pamažinti.
bulaukiux tos tamsiai pilkos man labai labai...