Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

aš irgi išbandžiau. super. vaikštai ir nėr jokio noro dar namo eit, kojos gi nešąla....
Atsakyti
Labai reikia patarimo mastau.gif
Nuvėliau pirštines, iš pločio geros, bet, kokiu 1,5cm per ilgos verysad.gif kaip jas sumažint ? g.gif Jei dar šlapint, muiluot ir velt, bijau kad ir iš pločio nepasitrauktų, o be to dar ir tokios kietokos gavos, gal įmanoma jas kaip nors suminkštint? doh.gif
Atsakyti
jam ir jai
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ircike @ 2012 02 06, 12:27)
Labai reikia patarimo  mastau.gif
Nuvėliau pirštines, iš pločio geros, bet, kokiu 1,5cm per ilgos  verysad.gif kaip jas sumažint ?  g.gif Jei dar šlapint, muiluot ir velt, bijau kad ir iš pločio nepasitrauktų, o be to dar ir tokios kietokos gavos, gal įmanoma jas kaip nors suminkštint?  doh.gif

gal nukirpt ir kraštelį apvelt. o paminkštint kažin ar galima, jei jau stipriai suveltos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ircike @ 2012 02 06, 12:27)
Labai reikia patarimo  mastau.gif
Nuvėliau pirštines, iš pločio geros, bet, kokiu 1,5cm per ilgos  verysad.gif kaip jas sumažint ?  g.gif Jei dar šlapint, muiluot ir velt, bijau kad ir iš pločio nepasitrauktų, o be to dar ir tokios kietokos gavos, gal įmanoma jas kaip nors suminkštint?  doh.gif

o kur per ilgos, viršuj? šiaip aš palieku ilgesnes, nes kaip taisyklė džiūnant susitraukia apie 1 cm, svarbiausia, kad būtų komfortiškiausia ties nykščio ir smiliaus lenkimu wink.gif

belaukiux, kokios fainos 4u.gif ..pagaliau ir aš grįžau prie tapcių, baigiu velt pilkai juodas mmm bigsmile.gif
Atsakyti
Bulaukiux, dailios šlepetės 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 02 06, 12:28)
jam ir jai

Dailios, ypač tos tamsesnės 4u.gif
Atsakyti
Bulaukiux, labai gražios wub.gif
Ačiū už patarimą, ko gero kitos išeities ir nebus doh.gif

[quote=Rittule,2012 02 06, 15:29]
o kur per ilgos, viršuj? šiaip aš palieku ilgesnes, nes kaip taisyklė džiūnant susitraukia apie 1 cm, svarbiausia, kad būtų komfortiškiausia ties nykščio ir smiliaus lenkimu wink.gif

Aga, viršuj, ir aš maniau, kad pasitrauks, deja jos jau išdžiūvusios verysad.gif . Ties nykščiu ir iš pločio lyg ir viskas gerai.
Atsakyti
bulaukiux, fainos šlepetės wub.gif
Atsakyti
Bulaukiux, labai fainos wub.gif
Įdomu, kiek vyriškom vilnos dedat?
Aš , kai saviškiams 42 dariau, tai porai 300 g dėjau. O kiek jūs dedat?
Atsakyti
ačiū mergaitės, tiek pagyrų 4u.gif

vyriškom apie 300-350g sudedu
Atsakyti
QUOTE(ircike @ 2012 02 06, 19:05)

Aga, viršuj, ir aš maniau, kad pasitrauks, deja jos jau išdžiūvusios  verysad.gif . Ties nykščiu ir iš pločio lyg ir viskas gerai.

Galima pavelti kočiojant tik išilgai ir susukant nuo pirštų galų. tada labaiausia velsis pirštų dalis. Galima susukti tik dalį pirštinės arba rankomis trinti tik pirštų dalį. manau, galima kažkiek pamažinti.
Atsakyti
bulaukiux 4u.gif 4u.gif tos tamsiai pilkos man labai labai...
Atsakyti