Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

o kuo veltinis kietinamas? Aš mušu į vidų įvėlus liną, o jei labai neįvelianti vilna, tai bent merlių, įrankių smulkiam pažaidimui yra ten, kur yra visko biggrin.gif Gariūnuose arba Danesoj, ten tie patys. Rimtų matyt reikia ieškoti kitur.
Skalaujasi vaikiški bačiukai, aš irgi įrankio ieškau, noriu jiems odinius padukus siūt ir ne tik jiem:
user posted image arba tiesiog ylos odai su kilpa viršūnėj... visaturinčioj Danesj neradau, o Gariūnuose peršalta ieškot, kaip visad prikepa reikėjimas čia ir dabar ech
Atsakyti
Ačiū dar kartelį visom, kas atsakėt 4u.gif Jau beveik pradėjau galvot, kad nereikia man tų skylių lotuliukas.gif
Raganėle, aš odą tai su paprasta adatą siuvu, su yla susibadau odą ir per tas skylutes siūvu. Visai gerai prisisiuva. Tik siūlų rimtų reikia:).
Atsakyti
aha aš iri taip siūnu odą, tikiuosi įmanoma pasilengvinti procesą, tai susigalvoju reikėjimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 02 04, 02:04)

esu ir aš analogišką įrankį nusižiūrėjus, tik vis patingiu investuot...
Atsakyti
Bliamba, turėjau nusipirkus tokią lino skiautę, kurios siūliukus išsitempdavau ir dekorui naudodavau. Dabar prisireikė to lino dekorui, o to skuduro niekur nėra. Išverčiau visas savo vilnas, dekorų dežutes, nėra ir viskas. Ir netyčiom užėjus į vonią radau kažką panašaus į mano ieškomą skiautę visą nuskalbtą ir šlapią kabančią. Pasirodo MB ją pavertė grindų skudurų doh.gif
Sušalot gal visos, kad nesirodot smile.gif .
Atsakyti
Turėsi imtis dekoro dėžėj inventorizacijos, viska susitvarkyt ir susidėt , o ne sumėtyt, nes vyrai mėgsta pagriebt tai , kas jiems pirmiausiai po ranka lotuliukas.gif. Maniškis taip buvo mano vielas pasiprivatizaves.
Sušalt nesušalom, tik dirbu garažo prižiūrėtoja, stebiu temperatūra, nes ten daug vamzdžiu visokiu, tai visi prigazdino jog reik žiūrėt, kad ten nesušaltu jie ir nesprogtu. Juk net mašinos išvaryt iš garažo nebūtu kam doh.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Panelės, gal kuri pasakysit dėl tų vokiečių dar blush2.gif Nu jau savaitė laiko nėr jokios žinios po užsakymo padarymo. g.gif Ar turėjo kur nors koks papildomas patvirtinimas ateiti dėl to užsakymo? Gal reik laišką rašyt tiesiai jiems, o eš per krepšelį užsakymą supildžiau g.gif help.gif
Atsakyti
Jo, pas mus buvo užšalę šiąnakt vamzdukas vienas garaže, tai vandens nuo ryto neturėjom. Gerai, kad savaitgalis ir vyras namie. Tai atšildė, bet pasirodo ledas buvo spėjęs vieną varžtą vamzdyje suskaldyt, gerai, kad ne daugiau ką nors. Tai kažkaip greit ir sėkmingai viskas susitvarkė.
Kaimyną kokį nusižiūrėk, kuris padėtų jeigu ką. Nes moteris + vamzdžiai kažkodėl nedera smile.gif .
Atsakyti
Radau atsakymą ankstesniuose postuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 02 04, 19:20)
Radau atsakymą ankstesniuose postuose 4u.gif

šįkart vėliau sukrovė, aš jau užklausus buvau, sakė daug darbo. Dabar siutinys jau Varšuvoj, tai poryt užporyt atneš. Jei irgi prieš savaitę pirkai tai turi būt panašiai.
Maniškis tik į iškarpų vailokiukų krepšį lenda, poliravimui gėrių randa biggrin.gif
Atsakyti
man pirmą kartą irgi vėliau sukrovė smile.gif
Nepanikuok žolia, viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
... bet kaip nerealiai gera lauke per toki salti su veltiniais batais wub.gif ...
vakar normaliau isbandziau, koju nesusalau.
Atsakyti