Selma, cia kniediklis. Berods jis nedaro akuciu. O batraisciams reikia akutes daryti.
As tai nesiau i batu taisykla ir ten man sudejo akutes.
Pas odininkes pasiskaičiau, kad retai kur tų aparatų būna pirkt. Ir dažnai jie nekokybiški. Senukuose iš tiesų lyg ir būna, nors man pagal foto, tai nepanašu, kad geležiukus spaustų, atrodo, kad tik apvalias skylutes muša.
Ačiū, merginos . Kaividoj pasižiūrėsiu, dažnai netoliese būnu.
Kniedikliai tai netinka, kaip suprantu .
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 03, 12:38)
ne
http://www.kasiulai....ems-p-6846.html - man daugiau problema pačios kniedės, kanceliarinės per mažos, o kitas kur randu-per stambios , jos odai.
Skylamušis yra prie ano aparato, bet storesnės vilnos neapima, šis labai patogus, gali super mažą skylutę išmušt.
http://www.kasiulai....sis-p-4849.html
Tiesą sakant aš tų kniedžių atsikandau , kažkada labai rūpėjo. Geriau mažą skylutę padarau ir tiek.
Skylamušis yra prie ano aparato, bet storesnės vilnos neapima, šis labai patogus, gali super mažą skylutę išmušt.
http://www.kasiulai....sis-p-4849.html
Tiesą sakant aš tų kniedžių atsikandau , kažkada labai rūpėjo. Geriau mažą skylutę padarau ir tiek.
Turiu tą aparačiuką iš Kaividos, bet dar mokausi su juos dirbti. O tas antras skylamušis tai odoje skyles mušti skirtas, vilnai nelabai jis man tinka
QUOTE(emissaa @ 2012 02 03, 12:11)
..... O tas antras skylamušis tai odoje skyles mušti skirtas, vilnai nelabai jis man tinka
, kuo jis jums netinka? Man tai , nes ir dedant kniedę, pagal jos diametrą vilnoje geriau daryti mažesnę skylutę, kad kniedė tiesiog būtų įsprausta.
Dzūke, o tai neužtenka tik to aparato kniedei įmušt. Skylę gal galima su yla pasidaryt. Man iš principo tų geležiukų kaip ir nereikia, man reikia skylučių , bet man atrodo, kad be geležiukų tos skylutės nuo raištukų prasitampys gerokai.
Na ir ačiū, kad pasidalinai , nors kažkas praaiškėjo, nors dar nevisai...
Na ir ačiū, kad pasidalinai , nors kažkas praaiškėjo, nors dar nevisai...
Jei netingi vozotis , tai galiu paskolinti tau panašius labai i šiuos
Ir dar visokiu turiu , bet tokiu rankiniu , kur plaktuka reik naudot .
Galėč paskolint , o paskui nuspresi ar tau reik geresnio kokio ar išvis jau nereik , kai pasižaisi . Man buvo didelis reikėjimas, o paskui jis labai greit nuslabo, dar reik kartais , bet tik kartais . Tik čia parodyta scrabinimui, o pas mane normaliai odoje imušt ar audinyje .
Ir dar visokiu turiu , bet tokiu rankiniu , kur plaktuka reik naudot .
Galėč paskolint , o paskui nuspresi ar tau reik geresnio kokio ar išvis jau nereik , kai pasižaisi . Man buvo didelis reikėjimas, o paskui jis labai greit nuslabo, dar reik kartais , bet tik kartais . Tik čia parodyta scrabinimui, o pas mane normaliai odoje imušt ar audinyje .
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 03, 11:38)
Pas odininkes pasiskaičiau, kad retai kur tų aparatų būna pirkt. Ir dažnai jie nekokybiški. Senukuose iš tiesų lyg ir būna, nors man pagal foto, tai nepanašu, kad geležiukus spaustų, atrodo, kad tik apvalias skylutes muša.
čia kaip su keturių dalių spaudėm rūbams. Spaudžių rast gali, o įrankių jom pritvirtint - nebūtinai
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 03, 15:29)
čia kaip su keturių dalių spaudėm rūbams. Spaudžių rast gali, o įrankių jom pritvirtint - nebūtinai
yra ir toks Kaividoj, tik be proto brangus.