Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Katinytis @ 2012 02 01, 14:25)
O gulbiu visad dideli pulkai žiemoja gal tiesiog nepastebėjai , prie HES'o visad balta nuo gulbiu būdavo  ax.gif .

Katinyti, as neburiu, ale ar prie -30 malonu bus su tom slidem vozotis g.gif , nebent pas mane ant kalno, kai as viduj taure karsto raudono vyno mojuosiu biggrin.gif

butent prie HES'o ir buvau vakar - pulku pulkai...

Atsakyti
Ten kiekvienais metais pulku pulkai jau nuo mano vaikystės būdavo ax.gif
Nu vsio reik eit padirbėti ar ka
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2012 02 01, 14:39)
Ten kiekvienais metais pulku pulkai jau nuo mano vaikystės būdavo  ax.gif
Nu vsio reik eit padirbėti ar ka

geriau - ar ka biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas išduosit paslaptį kaip vadinąsi tie aparačiukai kur geležiukus su skylutėm muša (raišteliams varstyti pvz.). Ir kur jų būna pirkti. Niekaip aš jų niekur neužmatau, čia prie kanceliarinių prekių ar siuvimo ar dar kažkur ieškot reikia?
Labai seniai mintyse sukąsi vieni tapukai, bet man reikia tų geležinių skylučių, atrodo, kad kol nepadarysu to modeliuko, tol jis mane ir kankins:)
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 03, 10:40)
Merginos, gal kas išduosit paslaptį kaip vadinąsi tie aparačiukai kur geležiukus su skylutėm muša (raišteliams varstyti pvz.). Ir kur jų būna pirkti. Niekaip aš jų niekur neužmatau, čia prie kanceliarinių prekių ar siuvimo ar dar kažkur ieškot reikia?
Labai seniai mintyse sukąsi vieni tapukai, bet man reikia tų geležinių skylučių, atrodo, kad kol nepadarysu to modeliuko, tol jis mane ir kankins:)

kažkas kažkada buvo minėję, kad lygtais kur skrebinimui prekės būna, bet bijau nusišnekėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 03, 10:40)

Senukuose wink.gif
as irgi jau pusmetis kaip ruosiuosi isigyti...tai vis dar toj "ruosimosi" stadijoj doh.gif
Atsakyti
Aš senukuose visą įrankių skyrių pratikrinau, visokiom kabėm aparatų pilna, o tų apvaliems geležiukams nu nematau. Paklausus tik gūčioja pečiais arba prašo pavadinimą pasakyt. O šito aš ir nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 03, 10:57)
Aš senukuose visą įrankių skyrių pratikrinau, visokiom kabėm aparatų pilna, o tų apvaliems geležiukams nu nematau. Paklausus tik gūčioja pečiais arba prašo pavadinimą pasakyt. O šito aš ir nežinau...

tai sakyk, kad batraisciam blush2.gif
Atsakyti
Berods audiniu parduotuvej maciau
http://www.kaivida.lt/?page=contact
Atsakyti
Kniedikliai bigsmile.gif g.gif
Aš esu mačius Ermitaže ir senukuos bigsmile.gif
Ar apie tai kalbat?
Atsakyti
Įrankis kniedėms montuoti, kniediklis, gal..Va čia radau pirmą pasitaikiusį http://www.liudoiran...es-kniedikliai/
Atsakyti
Besijuokianti, Kaividoj tikrai yra, jie randasi buvusio Pasimatymo pastate, antram aukste 4u.gif
Atsakyti