Tu teisi, trinime, tikriausiai, esmė Aš ir paprastą šabloną lygų darau, kiti ties vidurių kiek siaurėjantį, tiesiog vėlimo procese formuoju
Peršalau siaubingai
Nuvėliau antrus tapukus savo berniukui, bet man niekaip nesigauna vienodai iškirpti tas skyles, gerai iškočiojusi iškerpu maždaug kokios turėtų būti, paskui pavėlusi rankomis, apdailinu ir tada tos dailintos vietos kažkaip mažiau apveltos būna, nors atrodo nemažai trinu
Papildyta:
ir gal šabloną reikia daryti siauresnį
Papildyta:
kadabra žaibuoja
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 31, 23:01)
kadabra žaibuoja
jezus, srauni_upe, as vos nuo kedes nenukritau pamacius, po sitiekos laiko parasei, rimtai, kol sugaudziau kur kas
QUOTE(Šelma @ 2012 01 30, 14:25)
Peršalau siaubingai
Imk, Selma, sveikatos balionu
as vis dar lovoj...vajeee kaip tave suprantu...sian tempes nera...
QUOTE(barbuska @ 2012 01 31, 21:49)
Nuvėliau antrus tapukus savo berniukui, bet man niekaip nesigauna vienodai iškirpti tas skyles, gerai iškočiojusi iškerpu maždaug kokios turėtų būti, paskui pavėlusi rankomis, apdailinu ir tada tos dailintos vietos kažkaip mažiau apveltos būna, nors atrodo nemažai trinu
Na geros tos šlepetės mano akimis žiūrint. Ir krašteliai gerai apvelti. Tik gal kulnas aukštesnis patogiau vaikui būtų. O ar per plačios yra, kad šablono nori siauresnio?
Šelma, Juperi , sveikit. Mano mažė vis į lauką išeina kai įdienoja (nors į mokyklą neina nuo pirmadienio), tai šiandien girdžiu, kad jau po biski kosčioja. ...Kaip nepernešu sirgimų, verčia iš pusiausvyros...
QUOTE(žollia @ 2012 02 01, 13:31)
Šelma, Juperi , sveikit. Mano mažė vis į lauką išeina kai įdienoja (nors į mokyklą neina nuo pirmadienio), tai šiandien girdžiu, kad jau po biski kosčioja. ...Kaip nepernešu sirgimų, verčia iš pusiausvyros...
bet kas toliau darysis... jeigu rimtai bus apie 30?
Vakar maciau kiek daug gulbiu Kaune ziemoja, kosmaras kazkoks. Prie musu garnys pilkasis bludija, skraido. Keista, kodel kasmet vis daugiau pauksciu lieka...
sveikit
p.s. eisiu vietoj siltu slepeciu kokia vasarine bliuzele pasidelioti, silko prisiruosiau, arbatos puodas jau garuoja... kaip man patinka ramybe - vilnos deliojimas kaip kokia meditacija gaunasi.
Ech, gerai, kai niekur eiti nebereikia is namu
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 01, 14:08)
Kadabra, kad iššipustė . Vos pažinau .
as cia susalus totaliai, apledejus negyvai... kur ten pustymasis varvekliais
Laukiu pavasario
Kadabra, sakau neburk, mes dar nespėjom net paslidinėt, tokio šalčio nereik ale sniegelio dar ir maždaug po pusantros savaitės kokio -10 , o tada ant slidžiu .
O gulbiu visad dideli pulkai žiemoja gal tiesiog nepastebėjai , prie HES'o visad balta nuo gulbiu būdavo .
Neprisiverčiu išeit vilna nuo balkono pasiimt
O gulbiu visad dideli pulkai žiemoja gal tiesiog nepastebėjai , prie HES'o visad balta nuo gulbiu būdavo .
Neprisiverčiu išeit vilna nuo balkono pasiimt