Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Tu teisi, trinime, tikriausiai, esmė drinks_cheers.gif Aš ir paprastą šabloną lygų darau, kiti ties vidurių kiek siaurėjantį, tiesiog vėlimo procese formuoju smile.gif

Peršalau siaubingai doh.gif
Atsakyti
Vaje, kiek grožybių privėlėte bigsmile.gif .
Aš tai džiaugiuosi žiema (gal todėl, kad namie šiltai sėdžiu biggrin.gif ). Saulė į langus tvieskia. Ačiū D šildymą prisisukt galim, nes kitaip taškentas doh.gif . Tik velt tokiom sąlygom!!! Kad dar mažasis ilgiau per pietus miegotų, tai gal nereiktų dviejų dienų vienom šlepetėm biggrin.gif
Atsakyti
Nuvėliau antrus tapukus savo berniukui, bet man niekaip nesigauna vienodai iškirpti tas skyles, gerai iškočiojusi iškerpu maždaug kokios turėtų būti, paskui pavėlusi rankomis, apdailinu ir tada tos dailintos vietos kažkaip mažiau apveltos būna, nors atrodo nemažai trinu g.gif

user posted image
Papildyta:
ir gal šabloną reikia daryti siauresnį g.gif
Atsakyti
kadabra žaibuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 31, 23:01)
kadabra žaibuoja  thumbup.gif

jezus, srauni_upe, as vos nuo kedes nenukritau pamacius, po sitiekos laiko parasei, rimtai, kol sugaudziau kur kas tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 01 30, 14:25)
Peršalau siaubingai  doh.gif

Imk, Selma, sveikatos balionu 4u.gif 4u.gif
as vis dar lovoj...vajeee kaip tave suprantu...sian tempes nera... thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(barbuska @ 2012 01 31, 21:49)
Nuvėliau antrus tapukus savo berniukui, bet man niekaip nesigauna vienodai iškirpti tas skyles, gerai iškočiojusi iškerpu maždaug kokios turėtų būti, paskui pavėlusi rankomis, apdailinu ir tada tos dailintos vietos kažkaip mažiau apveltos būna, nors atrodo nemažai trinu g.gif
ir gal šabloną reikia daryti siauresnį g.gif

Na geros tos šlepetės mano akimis žiūrint. 4u.gif Ir krašteliai gerai apvelti. Tik gal kulnas aukštesnis patogiau vaikui būtų. O ar per plačios yra, kad šablono nori siauresnio?

Šelma, Juperi , sveikit. Mano mažė vis į lauką išeina kai įdienoja (nors į mokyklą neina nuo pirmadienio), tai šiandien girdžiu, kad jau po biski kosčioja. ...Kaip nepernešu sirgimų, verčia iš pusiausvyros...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 02 01, 13:31)
Šelma, Juperi , sveikit. Mano mažė  vis į lauką  išeina kai įdienoja (nors į mokyklą neina nuo pirmadienio), tai šiandien girdžiu, kad jau po biski kosčioja. ...Kaip nepernešu sirgimų, verčia iš pusiausvyros...

bet kas toliau darysis... jeigu rimtai bus apie 30?
Vakar maciau kiek daug gulbiu Kaune ziemoja, kosmaras kazkoks. Prie musu garnys pilkasis bludija, skraido. Keista, kodel kasmet vis daugiau pauksciu lieka...

sveikit 4u.gif

p.s. eisiu vietoj siltu slepeciu kokia vasarine bliuzele pasidelioti, silko prisiruosiau, arbatos puodas jau garuoja... kaip man patinka ramybe - vilnos deliojimas kaip kokia meditacija gaunasi.
Ech, gerai, kai niekur eiti nebereikia is namu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 01 vasario 2012 - 12:36
http://www.moteris.l..._seimos_verslu/
Atsakyti
Kadabra, kad iššipustė blink.gif lotuliukas.gif . Vos pažinau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 02 01, 14:08)
Kadabra, kad iššipustė blink.gif  lotuliukas.gif . Vos pažinau smile.gif .

as cia susalus totaliai, apledejus negyvai... kur ten pustymasis varvekliais tongue.gif
Laukiu pavasario cool.gif
Atsakyti
Kadabra, sakau neburk, mes dar nespėjom net paslidinėt, tokio šalčio nereik ale sniegelio dar ir maždaug po pusantros savaitės kokio -10 thumbup.gif , o tada ant slidžiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
O gulbiu visad dideli pulkai žiemoja gal tiesiog nepastebėjai , prie HES'o visad balta nuo gulbiu būdavo ax.gif .
Neprisiverčiu išeit vilna nuo balkono pasiimt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 01 vasario 2012 - 13:29