Raganėlė kai temoj, tai aš vis tikiuosi, kad jau sukneles rodys, bet erzinasi, nerodo .
Kadabra, Bulaukiux, labai gražu .
QUOTE(kadabra @ 2012 01 30, 12:31)
tai permesk man tuos bilietus i siltiakus, nes jums ir taip gerai
aik tu, tai kur mes savo hidriakus tada panaudosim... Sukneles tai galima ir namie, va pasipuošusios su maže daba abi trumpom rankovėm.
Besijuokianti, kad žinok vis dar klumpinius reikalus damušinėju ir nuo vasario pradžios jų kioskelius uždarau. Tadum eisim šilkų gadint didesniais mastais kol kas storą veltą sarafaną vietoj suknelės pamaiva į darželį nešioja, visai geras gavosi, tik kažko nesileidžia fotografuojama
Sakykit , o ka darot su linu, aišku jei veliat ant jo ar su juo kažka.Na aš nuvėliau toki dalyka, ale mano toks retas linas buvo, bet jis bjaurybė kietokas ir net nežinau kaip ji suminkštinti. Prisipirkau visokiu minkštikliu , bet dar neišbandžiau. Truputi abejoju ju poveikiu . Man kažkodėl linas veliant visad sukietėja ar aš nemoku su juo elgtis ar pas mane jis kažkoks ne toks .
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 30, 13:41)
Sakykit , o ka darot su linu, aišku jei veliat ant jo ar su juo kažka.Na aš nuvėliau toki dalyka, ale mano toks retas linas buvo, bet jis bjaurybė kietokas ir net nežinau kaip ji suminkštinti. Prisipirkau visokiu minkštikliu , bet dar neišbandžiau. Truputi abejoju ju poveikiu . Man kažkodėl linas veliant visad sukietėja ar aš nemoku su juo elgtis ar pas mane jis kažkoks ne toks .
kažkur skaičiau, bet pati nebandžiau, kad liną veliant nereikia jo kočioti, o uždėjus burbulinę tik viršų ranka trinti. kai vilna prilimpa jau galima ir rankom glamžyti.
aš tą patarimą išbandžiau su megztu plačiu šaliku. pirmą kai apvėlinėjau, tai uždėjus vilną sukau ir kočiojau, tai sugadinau, skudurėlis gavosi. o antrą-tik rankom per burbulinę glosčiau. tai pavyko, ir įsivėlė ir formos neprarado.
aš liną sukietinimui ir naudoju retą ir storą. Bet jo būna visokio audimo, visokio plonumo ir verpimai skirtingi, gal nuo audinio priklauso? Audinių pardėj mačiau labai minkštai verpto, net pasipūkavusio lenkiško lino retą audinį, galvojau reiks kada subandyti paltuko storumo veltiniui, bet eilėj tiek subandymų...
as ivelineju retoka lina ,bet neplona.ir kocioju ,nes be kociojimo tai jokiu sansu ,kad isiveltu.Linas tikrai gerokai sukieteja ,bet ,kadangi pas mane tik saliai,tai islyginus tas kietumas dingsta
Pas mane toks gaminys kad jo lyginti negalima , tai ir galvoju kokiu būdu pašalinti kietuma
QUOTE(saulyte2 @ 2012 01 30, 11:39)
o aš iki galo kirpau, o kaip kelti sumažinti, jei iki galo neįkerpi tai ir keltis mažesnė
Raganėlė čia klumpių meistrė, ale nesako ... keltis vizualiai pamažėja, bet bendras aukštis išlieka
a jo hidriakai
Klumpėm ne ausytes ilgint/trumpint, o pačios pėdos šabloną reikia daug siauresnį daryti nei įprastą, tada keltis nebus be proto didelė. Reikia turėt omeny, kad pločio duos tos ausys + nebus iškirptas viduriukas - nereikės keliant klojimą iš jo aukščio/pločio išpešinėt.
Klumpėm ne ausytes ilgint/trumpint, o pačios pėdos šabloną reikia daug siauresnį daryti nei įprastą, tada keltis nebus be proto didelė. Reikia turėt omeny, kad pločio duos tos ausys + nebus iškirptas viduriukas - nereikės keliant klojimą iš jo aukščio/pločio išpešinėt.
Mano eksperimentinis dekoras Sukau šilko ir kitokio šilko gūzus, visai neblogai prisivėlė
O klumpinis šablonas tikrai storesnis, proporcijas daug maž tokias darau
Ir keltš, jei netyčia labai aukšta gaunasi siaurinu prikišus į priekį burbulinę ir trindama tik toj vietoj kur per platu- susiaurėja, tik patrint geria reikia Kulno klumpių nekerpu, tik kiek palyginu, jei nelygus būna, retsykiais ir priekį lyginu, bet iš esmės tas šablonas tuo ir geras, kad brūkšnį prakerpu ir viskas
O klumpinis šablonas tikrai storesnis, proporcijas daug maž tokias darau
Ir keltš, jei netyčia labai aukšta gaunasi siaurinu prikišus į priekį burbulinę ir trindama tik toj vietoj kur per platu- susiaurėja, tik patrint geria reikia Kulno klumpių nekerpu, tik kiek palyginu, jei nelygus būna, retsykiais ir priekį lyginu, bet iš esmės tas šablonas tuo ir geras, kad brūkšnį prakerpu ir viskas
Šelma, liuksiškos
nu va, ne šablone esmė mano visai kitoks - siauresnis su atsikišusiom ausim. Kaip sukočiosi tokios ir klumpės bus.
nu va, ne šablone esmė mano visai kitoks - siauresnis su atsikišusiom ausim. Kaip sukočiosi tokios ir klumpės bus.