Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

42d, vyriškos. Bg vilna. smagu man iš jos velt. tik šiom dienom nelabai norisi, namie šalta, sugedo ten kažkas šildymo trasoj, kažkokie siurbliai. sėdim elektriniais apsistatę. nesmagu man kai šalta schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Bulaukiux gražios šlepetės bigsmile.gif
Atsakyti
Besijuokianti, Dzuke, Bulaukiux 4u.gif
Stai mano, irgi tos pacios, matytos, tik kita spalva:

user posted image

p.s. idomu, kada ta ziema baigsis... man tai per salta unsure.gif . Bulaukiux, rado kada kas trukinet, ane 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 30 sausio 2012 - 11:08
Kadabra kokios gražios wub.gif

o čia mano bandymas klumpines, bet nesu patenkinta, manau kad auseles reikėjo didesnes

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 30 sausio 2012 - 11:32
Bulaukiux, gražios 4u.gif
Kadabra, kokios storuliukės šlepetės bigsmile.gif Labai nugludintos irgi 4u.gif
O kur dingo tavo SM temutė? g.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte2 @ 2012 01 30, 11:32)
Kadabra kokios gražios  wub.gif

o čia mano bandymas klumpines, bet nesu patenkinta, manau kad auseles reikėjo didesnes

Saulyte 2, ausyčių dydis gal ir pakankamas, tik nereikia iki galo kirpti. Tada lieka aukštesnis bortelis 4u.gif Bet pavykusios gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 30 sausio 2012 - 11:36
QUOTE(žollia @ 2012 01 30, 12:35)
Bulaukiux, gražios  4u.gif 
Kadabra, kokios storuliukės šlepetės bigsmile.gif  Labai nugludintos irgi 4u.gif 
O kur dingo tavo SM temutė? g.gif
Papildyta:

Saulyte 2, ausyčių dydis gal ir pakankamas, tik nereikia iki galo kirpti. Tada lieka aukštesnis bortelis 4u.gif  Bet  pavykusios gerai 4u.gif

o aš iki galo kirpau, o kaip kelti sumažinti, jei iki galo neįkerpi tai ir keltis mažesnė g.gif
Atsakyti
Nevarykit ant žiemos , aš dar paslidinėt net nespėjau, o dar ir vyriokas išvažiuoja dviem savaitėm, tai norėč , kad po ju sniego da būt thumbup.gif .Nerealus laikas sulutė šviečia, sniegelis žiba.Pas mus namie gal perdidelis "Taškentas" , bet jau taip metai iš metu apie 24 laipsniai thumbup.gif .
Tapkutės visu gražuolės thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 30 sausio 2012 - 12:21
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 30, 13:14)
Pas mus namie gal perdidelis taškentas , bet jau taip metai iš metu apie 24 laipsniai  thumbup.gif .

varom pasisildyt pas Katinyti tongue.gif
Atsakyti
varom pasisildyt pas Katinyti

Drasiai, tik tas pudelines turėsi išnuomot, nes damutė zurzia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 30, 13:21)
Drasiai, tik tas pudelines turėsi išnuomot, nes damutė zurzia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ale, tai, kad ten dar ir brolio koja tilptu tongue.gif
Kaupkis, Katinyti, na tau gi tikrai pavyks, smagu juk 4u.gif
Atsakyti
Nugi Kadabra ir Belaukiux su Besijuokiančia labai gražiai thumbup.gif kitų irgi nešiotinos biggrin.gif

Žiema gi ką tik prasidėjo, reik atsidžiaugt, bent pora savaičių. Pas mus namie šildymo nereikia, kai saulė taip plieskia 26 ir be dujų deginimo vacation4.gif mėgstu saulėtą žiemą, pro langą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 01 30, 13:24)
Nugi Kadabra ir Belaukiux su Besijuokiančia labai gražiai thumbup.gif kitų irgi nešiotinos  biggrin.gif

Žiema gi ką tik prasidėjo, reik atsidžiaugt, bent pora savaičių. Pas mus namie šildymo nereikia, kai saulė taip plieskia 26 ir be dujų deginimo vacation4.gif mėgstu saulėtą žiemą, pro langą biggrin.gif

tai permesk man tuos bilietus i siltiakus, nes jums ir taip gerai tongue.gif
Atsakyti