42d, vyriškos. Bg vilna. smagu man iš jos velt. tik šiom dienom nelabai norisi, namie šalta, sugedo ten kažkas šildymo trasoj, kažkokie siurbliai. sėdim elektriniais apsistatę. nesmagu man kai šalta
Bulaukiux gražios šlepetės
Kadabra kokios gražios
o čia mano bandymas klumpines, bet nesu patenkinta, manau kad auseles reikėjo didesnes
o čia mano bandymas klumpines, bet nesu patenkinta, manau kad auseles reikėjo didesnes
Bulaukiux, gražios
Kadabra, kokios storuliukės šlepetės Labai nugludintos irgi
O kur dingo tavo SM temutė?
Papildyta:
Saulyte 2, ausyčių dydis gal ir pakankamas, tik nereikia iki galo kirpti. Tada lieka aukštesnis bortelis Bet pavykusios gerai
Papildyta:
QUOTE(saulyte2 @ 2012 01 30, 11:32)
Kadabra kokios gražios
Saulyte 2, ausyčių dydis gal ir pakankamas, tik nereikia iki galo kirpti. Tada lieka aukštesnis bortelis Bet pavykusios gerai
QUOTE(žollia @ 2012 01 30, 12:35)
Bulaukiux, gražios
Papildyta:
Papildyta:
o aš iki galo kirpau, o kaip kelti sumažinti, jei iki galo neįkerpi tai ir keltis mažesnė
Nevarykit ant žiemos , aš dar paslidinėt net nespėjau, o dar ir vyriokas išvažiuoja dviem savaitėm, tai norėč , kad po ju sniego da būt .Nerealus laikas sulutė šviečia, sniegelis žiba.Pas mus namie gal perdidelis "Taškentas" , bet jau taip metai iš metu apie 24 laipsniai .
Tapkutės visu gražuolės .
Tapkutės visu gražuolės .
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 30, 13:14)
Pas mus namie gal perdidelis taškentas , bet jau taip metai iš metu apie 24 laipsniai .
varom pasisildyt pas Katinyti
varom pasisildyt pas Katinyti
Drasiai, tik tas pudelines turėsi išnuomot, nes damutė zurzia
QUOTE(Katinytis @ 2012 01 30, 13:21)
Drasiai, tik tas pudelines turėsi išnuomot, nes damutė zurzia
ale, tai, kad ten dar ir brolio koja tilptu
Kaupkis, Katinyti, na tau gi tikrai pavyks, smagu juk
Nugi Kadabra ir Belaukiux su Besijuokiančia labai gražiai kitų irgi nešiotinos
Žiema gi ką tik prasidėjo, reik atsidžiaugt, bent pora savaičių. Pas mus namie šildymo nereikia, kai saulė taip plieskia 26 ir be dujų deginimo mėgstu saulėtą žiemą, pro langą
Žiema gi ką tik prasidėjo, reik atsidžiaugt, bent pora savaičių. Pas mus namie šildymo nereikia, kai saulė taip plieskia 26 ir be dujų deginimo mėgstu saulėtą žiemą, pro langą
QUOTE(raganele @ 2012 01 30, 13:24)
Nugi Kadabra ir Belaukiux su Besijuokiančia labai gražiai kitų irgi nešiotinos
tai permesk man tuos bilietus i siltiakus, nes jums ir taip gerai