Rodytis/nesirodyt . Tokios pat, tik su dekoru jau buvo, o be dekoro lyg ir ne tokios pat . Kaip mane džiugina, kai gaunu laiškutį "ar gali būt tokios pat, tik be dekoro?"
O maišyt vilnas nereik bijot. Tik reikia žinot, kad geriau maišyt panašaus traukimosi vilnas. Nebent siekiama raukšių, rievių ir panašių efektų, kurie beje gali būti labai labai gražūs.
gražios tapkės besijuokianti , aš galvoju kad reikia gal mažiau dėti karšinio, gal daugiau traukiasi tada jos ar mažiau sluoksnos.
Besijuokianti zinai ka pasakyciau??? ...tai va !...be priekaistu
QUOTE(saulyte2 @ 2012 01 29, 14:04)
vėliau tapkes klumpines, bet šonuose norėtusi kad aukščiau būtų ir užkulnis, gal per daug iškirpau , ką netaip padariau, kokioj vietoj auseles turi prasidėti? o šonuose po 2cm uždėjau, gal daugiau
niu nelabai panašu, kad su ausytėm. turėjo užkulnis labai aukštas gautis, po to turbūt apkirpai? o ausytes per vidurį?
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 29, 21:56)
Rodytis/nesirodyt . Tokios pat, tik su dekoru jau buvo, o be dekoro lyg ir ne tokios pat . Kaip mane džiugina, kai gaunu laiškutį "ar gali būt tokios pat, tik be dekoro?"
O maišyt vilnas nereik bijot. Tik reikia žinot, kad geriau maišyt panašaus traukimosi vilnas. Nebent siekiama raukšių, rievių ir panašių efektų, kurie beje gali būti labai labai gražūs.
Idealnos
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 29, 14:34)
Mano pilkos "vyžos"
visai ne vyžos smagios tapkutės su "tinkliuku"
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 01 29, 21:56)
Rodytis/nesirodyt .
tik rodytis ir rodytis
Besijuokianti labai gražios tapkutės. Jau iškirpimo grožis ir tobulumas Išdailintos, išcackintos tapkutės Forma labai labai
Besijuokianti, nu tiesiog nėr žodžių, idealu
Toks įspūdis žiūrint į jūsų darbus, kad broko nėra pasitaikę.
Toks įspūdis žiūrint į jūsų darbus, kad broko nėra pasitaikę.
Oi, Stewie, prajuokinai. Pas mane broko labai daug - patikėk. Neturiu aš to polinkio kažką pertaisinet, jei pabaigus kažkas nesigavo, būna padedamos į šoną pataisymui ateity. Tik dar nei vienos taip ir nebuvo net bandytos taisyt.
Ir ačiū, visoms . Nors nenusipelno tie tapukai tiek pagyrų. Man kartais net gėda, visos kažką naujo sudėtingo bando, o aš su savo tokiom prmityviom čia į eterį lendu
Ir ačiū, visoms . Nors nenusipelno tie tapukai tiek pagyrų. Man kartais net gėda, visos kažką naujo sudėtingo bando, o aš su savo tokiom prmityviom čia į eterį lendu
QUOTE(bulaukiux @ 2012 01 29, 21:38)
visai ne vyžos smagios tapkutės su "tinkliuku"
Kaži vyriškis nešios tokias su "tinkliuku"
Besijuokianti, va, va, dėtum kokią dzidziulą rožę
Ai, bet dabar gi jau negalima.
Šlepečių suvėlimo lygumo, gal trims vėlėjoms pavydžiu,kurios papuola į mano akiratį, tame tarpe - Besijuokianti
Besijuokianti, labai dailios Ir be pribumbasų gražios... Genialumas slypi paprastume
Tai manyk, kad čia žvejybinis tinklas . Gražios tavo tinklinės
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 30, 08:19)
Kaži vyriškis nešios tokias su "tinkliuku"
Tai manyk, kad čia žvejybinis tinklas . Gražios tavo tinklinės