Rodytis/nesirodyt . Tokios pat, tik su dekoru jau buvo, o be dekoro lyg ir ne tokios pat . Kaip mane džiugina, kai gaunu laiškutį "ar gali būt tokios pat, tik be dekoro?"
O maišyt vilnas nereik bijot. Tik reikia žinot, kad geriau maišyt panašaus traukimosi vilnas. Nebent siekiama raukšių, rievių ir panašių efektų, kurie beje gali būti labai labai gražūs.
vėliau tapkes klumpines, bet šonuose norėtusi kad aukščiau būtų ir užkulnis, gal per daug iškirpau , ką netaip padariau, kokioj vietoj auseles turi prasidėti? o šonuose po 2cm uždėjau, gal daugiau
niu nelabai panašu, kad su ausytėm. turėjo užkulnis labai aukštas gautis, po to turbūt apkirpai? o ausytes per vidurį?
Rodytis/nesirodyt . Tokios pat, tik su dekoru jau buvo, o be dekoro lyg ir ne tokios pat . Kaip mane džiugina, kai gaunu laiškutį "ar gali būt tokios pat, tik be dekoro?"
O maišyt vilnas nereik bijot. Tik reikia žinot, kad geriau maišyt panašaus traukimosi vilnas. Nebent siekiama raukšių, rievių ir panašių efektų, kurie beje gali būti labai labai gražūs.
Oi, Stewie, prajuokinai. Pas mane broko labai daug - patikėk. Neturiu aš to polinkio kažką pertaisinet, jei pabaigus kažkas nesigavo, būna padedamos į šoną pataisymui ateity. Tik dar nei vienos taip ir nebuvo net bandytos taisyt.
Ir ačiū, visoms . Nors nenusipelno tie tapukai tiek pagyrų. Man kartais net gėda, visos kažką naujo sudėtingo bando, o aš su savo tokiom prmityviom čia į eterį lendu