Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(saulyte2 @ 2012 01 29, 13:04)

o va sitos, priesingai nei s@mi, man atrodo per daug iskirptos... bet suveltos is pirmo zvilgsnio- neblogai mirksiukas.gif
ot bjauri boba as , ane? doh.gif
Atsakyti
saulyte2, man ir į klumpines nelabai panašu g.gif , gal perdaug į priekį ausytes darei. Nors aš pati tik vieną kart tokias vėlus.

Mano pilkos "vyžos" biggrin.gif Noriu parodyt kaip pagal nuotrauką atrodo prakirpimo dydis. Iš priekio mažut mažutis. O antroji daugiau kulnu atsukta.Tokiu atveju sunku įvertint ir kažką patart.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 29 sausio 2012 - 13:35
Ir man nelabai panašu į klumpines, nes ausytės turėtų būti arčiau užkulnio ir iškirpau per toli doh.gif , nu pirmas bandymas, dabar dariausi šabloną kita ir velsių kitas, Dzūkė gražutės tapkutės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 29, 13:34)
  Noriu parodyt kaip pagal nuotrauką atrodo prakirpimo dydis. Iš priekio mažut mažutis.  O antroji  daugiau kulnu atsukta.Tokiu atveju sunku įvertint ir kažką patart.

g.gif tai jeigu nori patarimo, tai ir kelk foto su teisingu rakursu. Kas cia neaisku? g.gif o ka galima dar apie tapkutes pasakyti? arba suvelimas prastas, arba iskirpimas neteisingas...as dekora retai imciau vertinti-tai labai subjektyvu.Kas man negrazu-kitam gal net labai grazu.
Atsakyti
šitas vėliau viršus BG vilna, vidus latviškas karšinys, karšinys toks raukšlėtas gavosi, gal mažiau reikia dėti į vidų karšinio g.gif

user posted image

o čia mažiukai

user posted image
Atsakyti
saulyte2, darbuojies iš peties lotuliukas.gif Ar patiko BG?
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 29, 13:43)
g.gif tai jeigu nori patarimo, tai ir kelk foto su teisingu rakursu.

Jokio nenoriu tongue.gif
Tiesiog jeigu būtų įkelta fotkė šlepečių iš priekio-sakytume, jog labai mažas iškirpimas. Tą ir norėjau parodyt.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 01 29, 14:46)
šitas vėliau viršus BG vilna, vidus latviškas karšinys, karšinys toks raukšlėtas gavosi, gal mažiau reikia dėti į vidų karšinio  g.gif

user posted image

o čia mažiukai

user posted image

O aš su maišyta vilna bijau dirbti, vieną kartą vėliau karšinį su sluoksna, tai doh.gif . Taip skirtingai vėles doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 29 sausio 2012 - 14:08
QUOTE(žollia @ 2012 01 29, 13:49)
Mano subjektyvios akies žvilgsniu atrodytų, kad reikėjo ne platinti , bet ilginti iškirpimą į priekį 4u.gif

Kad ir vos platint teko, nes bandžiau įrankį įkišti, kuris kaip tik kojytės pločio buvo, tai nelindo. Taip pat ir priekyje, bei vos vos gale pakirpau, kad nebūtų panašus į šlepetes su pentinais ax.gif

saulyte2, nu ir darbelių kiekis bigsmile.gif Man mažosios šlepetės labai patinka.
Aš kol kas per savaitę tik vienas šlepetes įveikiu blush2.gif Kol tokiais tempais apausiu šeimyną doh.gif Bet pirmenybė mažiesiems biggrin.gif
Atsakyti
o va sitos, priesingai nei s@mi, man atrodo per daug iskirptos... bet suveltos is pirmo zvilgsnio- neblogai 
ot bjauri boba as , ane? 

Ale tau ir neitiksi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 29 sausio 2012 - 14:16
QUOTE(saulyte2 @ 2012 01 29, 14:46)
šitas vėliau viršus BG vilna, vidus latviškas karšinys, karšinys toks raukšlėtas gavosi, gal mažiau reikia dėti į vidų karšinio  g.gif
o čia mažiukai

labai abejos man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 01 29, 15:07)
O aš su maišyta vilna bijau dirbti, vieną kartą vėliau karšinį su sluoksna, tai doh.gif . Taip skirtingai vėles doh.gif

taip Molė, tikrai skirtingai traukiasi, viduj karšinys lyg truktų vėlimo o viršus gerai, aš tik galvoju kad mažiau reikėtu dėti karšinio, o aš dėjau po lygiai sluoksnos ir karšinio
ačiū mergaitės, šitos tapkytės ankščiau nuveltos bet niekaip jų nenufotkinau, va dabar veliu klumpines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 29 sausio 2012 - 15:39