Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(dzūkė @ 2012 01 28, 22:50)
Ką įtari? biggrin.gif

Rankdarbių parduotuvėlę dzūkijos sostinės centre ax.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 01 29, 10:01)

o tu kada cia spejai apsilankyt??? g.gif Ugniagesiu g,turi omeny?
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 01 29, 10:01)

A, tai tu čia viecinė biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau seniai seku tas Ingos problemas,bet nerašau jokių komentarų,kadangi nesu itin iškalbi ir nieko naujo nebeparašysiu.Tiesiog nėra tam jokio pateisinimo schmoll.gif .

Tik vieną išvada priėjau ,kad teisingai darau neprasidėdama su kursais. O pasiulymų vesti gaunu ne tik savo mieste,bet prašo ,kad atvažiuočiau ir į Vilnių.Bet kuriuo atveju vesdama kursus norom nenorom išduotum kai kurias savo paslaptis ,parodytum dekoro subtilybes ,kurias atradai tik pati niekieno nepadėdama,o tas kuris mokinsis tikrai tuom pasinaudos.Kitaip ir buti negali ,nes jis gi mokinasi pas tave. g.gif

Tik pati save keikiu kodel nededu daugiau pastangų pardavinėti ne Lietuvoje,nereiktu tada taip ir plėšytis ,kad iš to išlaikytum šeimą doh.gif .Tikrai geriau uš veltini gauti 60-80 doleriu,nei 100 lt.[Aš čia palyginau tik tai kiek pati gaunu parduodama užsieniečiui].
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 01 29, 11:38)
o tu kada cia spejai apsilankyt??? g.gif  Ugniagesiu g,turi omeny?

Oi, sunku su gatvėm. Čia gal labiau Dariaus ir Girėno g. arba šalia jos.
O lankausi karts nuo karto. Jei ne šitie šalčiai baisūs, tai vėl būčiau parvažiavus smile.gif

QUOTE(dzūkė @ 2012 01 29, 11:42)
A, tai tu čia viecinė biggrin.gif

Beveik viecinė biggrin.gif . Gimus, augus ten, tik po mokslų likau didesnėj sostinėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 01 28, 20:04)
Niekaip nesuprantu ar čia jau gerai, ar dar ne

Spalva ir dekoriukas super thumbup.gif Tik nuotrauka neinformatyvi, su ausytėm darei, ar ne? Nes jei su ausytėm, tai iš viršaus fotografuojant labai maža skylė atrodo, pabandyk ir šonu pastatyt smile.gif

QUOTE(s@mi @ 2012 01 28, 22:23)

Aš nesuprantu kas yra kietos ir minkštos :

drinks_cheers.gif Sunkiausia naujoko užduotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 01 29, 13:20)
*Spalva ir dekoriukas super  thumbup.gif  Tik nuotrauka neinformatyvi, su ausytėm darei, ar ne? Nes jei su ausytėm, tai iš viršaus fotografuojant labai maža skylė atrodo, pabandyk ir šonu pastatyt  smile.gif
**drinks_cheers.gif  Sunkiausia naujoko užduotis  biggrin.gif

* tapukai ne klumpaičių tipo, tik gale palikta ausytė, kad įsimauti lengviau būtų. Iškirpimą čiut čiut paplatinau jau. Tikiuosi kojytė lys g.gif
** biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 01 29, 12:34)
* tapukai ne klumpaičių tipo, tik gale palikta ausytė, kad įsimauti lengviau būtų. Iškirpimą čiut čiut paplatinau jau. Tikiuosi kojytė lys g.gif
** biggrin.gif

Mano subjektyvios akies žvilgsniu atrodytų, kad reikėjo ne platinti , bet ilginti iškirpimą į priekį 4u.gif
Atsakyti
S@m, neminkštos tada, kai tarp pirštų paspaudus - nebesusispaudžia, veltinis priešinąsi spaudimui ir yra stangrus.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 01 28, 15:00)
Sveinga šeimininkė aprodė namus, tik nežinojo, kokie tų šniukštinėtojų ketinimai. Bjauru, kai žmogus šypsosi , o kišenėje peilį laiko bigsmile.gif
Senjora 58, koks jūsų reikalas , kokia jos tapkių savikaina ir koks jos pelnas/ Neturėtų jums dėl to paširdžiai skaudėti. Nors asmeniškai tai net neįsivaizduoju, kaip jūs tą savikainą paskaičiavot ir kiek tada jūs vertinat patį darbą blink.gif
Koktu ir žema iki negalėjimo.
Taip, Inga susikūrė savo monopolį, tai negi dabar jo vaisiais su jumis turi dalintis g.gif  doh.gif
Esu buvus apvogta, todėl suprantu, kaip Inga dabar jaučias

Kopijuoti ir dar tokiu budu yra zema.

Nepateisinama si istorija, dar pasigailes kas taip padare. Pamatysime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 29 sausio 2012 - 12:56
user posted image

vėliau tapkes klumpines, bet šonuose norėtusi kad aukščiau būtų ir užkulnis, gal per daug iškirpau g.gif , ką netaip padariau, kokioj vietoj auseles turi prasidėti? o šonuose po 2cm uždėjau, gal daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 01 29, 14:04)
user posted image

vėliau tapkes klumpines, bet šonuose norėtusi kad aukščiau būtų ir užkulnis, gal per daug iškirpau  g.gif , ką netaip padariau, kokioj vietoj auseles turi prasidėti? o šonuose po 2cm uždėjau, gal daugiau  g.gif

Saulyte, tapkytės labai gražios gavos, bet man jos į klumpines nelabai panašios bigsmile.gif g.gif
Atsakyti