Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

user posted image

Atsakyti
Nu va, Šelma, avys atsuko mums savo .... lotuliukas.gif .
Ačiū už temutę 4u.gif .
Atsakyti
kokia graži pradžia wub.gif
Jos turbūt stovi eilėj vilnos kirpimui biggrin.gif
Atsakyti
jos tikriausiai neša kudašių kad jų nenukirptų viduržiemyje biggrin.gif
Atsakyti
emigracija... verysad.gif
Atsakyti
Kokia miela pradzia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 01 26, 23:12)
Mane irgi Inga mokino, ale gi neliopinu aklai kopijų  schmoll.gif  Mačiau rankdarbių skyrelyje lyg ir, buvo tyrimas, prašė merginų padaryti lygiai tokį pat rankdarbį ir parodyta foto originalo, tai berods dauguma sutiko  doh.gif Man net kažkaip būtų skaudu, kad manęs kopijuot prašytu, skamba, lyg ir netinka mano skonis, supratimas apie grožį, reikia tik rankų jėgos suvėlimui  doh.gif Suprantu, kaip daro kažką panašaus, tarkim, net labai panašaus, bet vieną modelį, bet kai kopijuoja viską iš eilės ir nieko savo nesukuria kažkaip neskanu  schmoll.gif

Man savos kopijos nekaip gaunasi padaryt lotuliukas.gif , o čia gabūs vėlėjai pasitaikė biggrin.gif

Pažiūrėkim iš kitos pusės: Inga Š. labai myli Lietuvą, bet lietuviams nepardavinėja g.gif - na tai ir pasiūlė žmonės biggrin.gif
Anot Jos Valstietis.lt straipsnyje : Dažniausiai jos keliauja į užsienį, nes dauguma I.Samušienės sukurtų šlepečių užsakovų – užsieniečiai, išsibarstę po visą pasaulį. „Lietuviams velti beveik nebelieka laiko. Abu teturime po dvi rankas, kuriomis atliekamas visas vėlimo procesas. Fiziškai nebegalime gaminti daugiau. Be to, ir nenorime, kad jos būtų parduodamos ant kiekvieno kampo“, – pasakojo Inga.
Vat, aš šitoj vietoj abejoju g.gif Jeigu eilinis lietuvis galėtų už Jos šlepetes tiek sumokėti, kiek gauna iš užsieniečių,vargu ar tų šlepečių nebūtų "ant kiekvieno kampo" mastau.gif

Dabar galit užmėtyt pomidorais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2012 01 27, 08:36)
emigracija... verysad.gif

Neliūdėk, vistiek vilną pagrinde iš užsienio perkam laugh.gif
Papildyta:
karalyste, vakar mačiau rašei, rašei ir matyt nusispjovei biggrin.gif , kad žinutė taip ir neišėjo. Tai viena, tai kita vis paklibinam tą temą.....žinoma tavo reikalas čia. Man tai tas pats, tik žiūrėk labiau savęs 4u.gif
Tu rašei, kad pati ruošiesi vilną, karšt kažkur veži? Kiek kainuoja pas jus karšimas kg?
Pas mus augina juodgalves avis(kaži gera vilna velt g.gif ) ir vilną meta į kampą pelėms veistis. Bet parduot iš tos š... krūvos nori po 5Lt Išsiplaut, vežt į vieną pusę apie 80km karšt, karšimas lyg 10Lt..... tai aš to vargo biškį bijau blush2.gif , nebent kai kerpa avis išsyk stovėt ir švaresnę atsirinkinėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 27 sausio 2012 - 09:33
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 26, 22:34)
Na, jeigu Inga pati išmokino velt, Jos darbai jiems favoritai, tai ir velia panašaus braižo  biggrin.gif, kas čia tokio rolleyes.gif 
Įdomiausia, kai pamačiau veltinis.lt pardavėjas iš JAV biggrin.gif

Aš labiau ne darbus turėjau omeny, bet tą aprašymą, kaip gyvena, kokiam kambaryje dirba ir pan. Nu man per nugarą šiurpulys pereina...
Dėl mokymo velt, tai mano nuomonė tokia, kad mokindamas turi įtarti, jog kažkas vels kaip tu biggrin.gif . Vieni ieško savo stiliaus, kiti ką išmoko, tik tuo ir naudojasi ax.gif Nu jei tave išmokė šlepetės nosį glostyt kažkokiu būdu, tai tu taip ir glostysi biggrin.gif . Aš kai beveik savamokslė, tai vis dar ieškau kaip man patogiau ir kada kokį veiksmą atlikti, kad galutinis variantas būtų kuo idealesnis. Pvz. pirmom šlepetėm skylę kirpau vos apvėlusi šlepetes. Ir kirpau ne šiaip mažą skylutę, o normalaus dydžio, kokia mano manymu turėjo būt baigus velt doh.gif
Atsakyti
Dzūke, nu ale tau viena perbrangiai, kita perpigiai, gal apsispręsk biggrin.gif kas kiek savo darbą vertina, po tiek ir pardavinėja pomidorai2.gif nemanau kad šitoj vietoj galima kažką kritikuot ar taisykles siūlyt.
Atsakyti
nemėtusiu pomidorais, uzduosiu kelis klausimus
Dzuke, ar tai, kad aš nepardavineju vienur ar kitur, suteikia jiems kazkam tose rinkose prekiauti MANO SUKURTAIS gaminiais?
Dzuke, ar tikrai manai kad KIVIKIs pagrindine savo rinka "suplanavo" LT? mat tamsta sakai - "Inga Š. labai myli Lietuvą, bet lietuviams nepardavinėja - na tai ir pasiūlė žmonės." Visų pirma, aš - ne Inga Š, antra - tikrai myliu Lietuvą, kažkaip keista, kad meilę Lietuvai tamsta priešpastatai prekybos vietai. o man atrodo, kur parduodam - mūsų reikalas, o štai kur investuojam - galiu ir tau parodyti, atvažiuok, apžiūrek ūkį, avis, papasakosim, ką stengiamės padaryti, gal tada suprasi, kad ne prekybos vieta yra meiles Lietuvai kriterijus.
Dzuke, ar tu manai, kad tie "gabus" zmones siulantys pirkti 200 vnt iskart patys viska ir gamina?
Dzuke, ar tu manai, kad galima naudotis kito zmogaus biografija siekiant kuo daugiau uždirbti?
Dzuke, ar tu manai, kad galima primeluoti apie savo meile veltiniui,atvaziuoti (su kvietimu) i svecius, gerti arbata, apsimesti, kad nori nusivelti sau viena pora i vestuves, turint visai kita tiksla - pradeti gaminti gaminius masiskai be autoriaus leidimo?
as atvirai pasakysiu, siuo metu savijauta - ziauri, nieko nebenoriu, sunkiai kazka galiu veikti, bandau save dziugint kazkuom, bet realiai tai visa laika gumulas asaru gerkleje, negalvojau kad tokių žmoniu sutiksiu ir blogiausia - kad tai savi..
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2012 01 27, 09:04)
Neliūdėk, vistiek vilną pagrinde iš užsienio perkam laugh.gif

Nu tai va, mūsiškės išeina..., o mes paskui atgal perkam vilną tongue.gif

QUOTE(s@mi @ 2012 01 27, 09:39)
Aš labiau ne darbus turėjau omeny, bet tą aprašymą, kaip gyvena, kokiam kambaryje dirba ir pan. Nu man per nugarą šiurpulys pereina...
Dėl mokymo velt, tai mano nuomonė tokia, kad mokindamas turi įtarti, jog kažkas vels kaip tu biggrin.gif . Vieni ieško savo stiliaus, kiti ką išmoko, tik tuo ir naudojasi ax.gif

Man tai irgi baisu, kad net biografiją pavogė... Čia jau ne koks eilinis kirpimo pakopinimas...
Aš kai mokiausi iš interneto platybių, tai negaliu sakyt, kad visai nieko nekopinau. Veldama stengiausi iš skirtingų vėlėjų pastabų panaudoti man tinkamiausius varijantus, išgauti kuo gražesnę formą. T.y. panaudojau savo reikmėms viešai skelbiamas vėlimo pamokėles. Ir mokantis virtualiai kitaip net neįmanoma, manau, visada naudojiesi kažkieno pateikta vaizdine medžiaga, kuri kažkiek įtakoja darbelių išvaizdą. Bet tai nėra kopijos. 4u.gif Vistiek susiformuoja savas stilius, forma ir t.t.
Manau, kad Dzūkė turėjo omenyje Karalystės pasakymą dėl noro kočėlu paauklėti kitą vėlėją, kuri paradvinėjo prastus veltinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 27 sausio 2012 - 10:28
QUOTE(g00te @ 2012 01 27, 09:59)
as atvirai pasakysiu, siuo metu savijauta - ziauri, nieko nebenoriu, sunkiai kazka galiu veikti, bandau save dziugint kazkuom, bet realiai tai visa laika gumulas asaru gerkleje, negalvojau kad tokių žmoniu sutiksiu ir blogiausia - kad tai savi..

ir mano tokia pati savijauta- tik mano istorija kita... bet taip neturiu jegu lietis ir pasakotis...gal kai viskas susigules.... kas tai? saules pliupsniai, energetiniai uraganai... g.gif verysad.gif
Atsakyti