Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(aroonele @ 2012 01 27, 14:17)
kartais beieškodama naujų kampų persistengiu  doh.gif
pilkokas jb mano akim

nieko baisaus, svarbu ieškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 13:54)
Jų yra tokių didelių Lietuvoj? ohmy.gif
mažus tai čiupinėjau  unsure.gif Čia ne tie patys?

Aha, ten kur gimiau ir augau netoliese žinau lauką pilną tokių. smile.gif Kuomet atsivežė į Lietuvą juos, mėgino šerti gyvuliams, paskui dar bitininkai galvojo, kad jų dideli žiedai patiks bitėms ir neš daug medaus. biggrin.gif
O tu turbūt čiupinėjai ne tai, jei neturi randų. Yra labai panašus, tik mažas augalas. Bet kvapas jo visai ne toks, ir labiau paplitęs, visur yra. Sudžiuvęs žiedynas panašus į krapų. smile.gif Sasnovskio irgi panašus, tik, kad žymiai didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 27, 14:12)
Fainas burbuliukas biggrin.gif o jeigu spalvota foto daryt? smile.gif

reik dar pazaisti...

QUOTE(aroonele @ 2012 01 27, 14:17)
pilkokas jb mano akim

na vat ir man lyg pilkokas...nelabai man dar sekasi su jb doh.gif
Atsakyti
atnešu ir aš savo puodeli kitaip smile.gif) kaip rašiau ryte jau nenustebinsiu smile.gif)) bet tikrai nesikartoju
user posted image
Šaškėm? O gal kavos?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 14:54)
Jų yra tokių didelių Lietuvoj? ohmy.gif
mažus tai čiupinėjau  unsure.gif Čia ne tie patys?

jap, cia pas mus pamiskeje pievuteje jie apie 3m o gal net daugiau uzauga smile.gif kazkada maciau juos visus nupjautus, matyt kazkas neapsikente,bet jie gi kitamet vel uzbujoja g.gif o tu kur ciupinejai, matyt vistakojai vadinamieji ax.gif tie nepavojingi, kaime kai atostogaudavom su sese, skindavom tuos siaudelius ir gerdavom katik pamelztos karves piena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 14:26)
Šaškėm? O gal kavos?

Kavos ,- baltos, o man baltos, bet ne kavos biggrin.gif
Po plikos galvos, aišku tikėjausi daugiau biggrin.gif
Per daug erdvės viršuje ir trūksta man čia kažko...dar nežinau ko.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 15:26)

man gražiai susižaidžia lovos galas su šaškių lentos ornamentu
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 27, 14:30)

didele ta lenta gaunasi, sutalpint ydomiai niekaip nesigavo, arba nesimato kad lenta, bet o tačiau... šį kart gavos taip kaip gavos, man krizė, kuri jau labai senai tesiasi...
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 27, 15:30)

drinks_cheers.gif Per daug erdvės, prapuola tie puodukai. Ir man norėtųsi ant kieto pagrindo tos šaškių/puodelių lentos g.gif O idėja tai labai faini, originali, man tikrai patiko.
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 27, 09:26)
su 18-55 objektyvu pasidaro maziausia F 3.5, o su 55-200 4 artai 4.5 bijau pameluot... nekas tikriausiai ane, kai jus rasot apie  diafragma, 1.4 ar 2 doh.gif

Pas mane toks pat objektyvas, nervinausi liedama foną, pasirodo su tokiu labai ir nesuliesi 4u.gif

Labas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 27 sausio 2012 - 14:42
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 15:26)
atnešu ir aš savo puodeli kitaip smile.gif) kaip rašiau ryte jau nenustebinsiu smile.gif)) bet tikrai nesikartoju
Šaškėm? O gal kavos?

kokia sauni mintis 4u.gif 4u.gif zaviuosi zmonemis su fantazija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 14:26)
user posted image
Šaškėm? O gal kavos?

Faina ideja smile.gif tik man irgi virsaus per daug, ir ta lenta su puodeliais biski is arciau noretusi matyti 4u.gif Ateis pavasaris ir baigsis visos krizes 4u.gif
Atsakyti