Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Arba žinojo, kad reikia atsargiai vaikščioti, judėti, neprisiliesti prie nulūžusios žalio augalo dalies. smile.gif
Jo sultys yra visa bjaurastis, nudegina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 27 sausio 2012 - 13:28
QUOTE(Idda @ 2012 01 27, 13:22)
Ačiū merginos taip ir galvojau,mačiau vieną žmogelį kurį buvo nedeginęs šitas augalas, tai pirma mintis šovė kad fotografas turbūt nežinojo kas per augalas  blink.gif

Skynėm mes juos ir purškėm sidabru biggrin.gif ( ne plikom rankom žinoma),kai dirbau su gėlėm. Išdžiuvęs jis nepavojingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 27 sausio 2012 - 13:30
QUOTE(suprara @ 2012 01 27, 13:55)
as zinau, kad buna adapteriai ir gali detis kitos firmos objektyva, bet mane domina tos pacios firmos objektyvas 4u.gif
aciu dievui nors viena dar atsirado su sony o tai galvojau as cia viena tokia doh.gif  biggrin.gif

Ai galvojau kad tu nori, bet kokio kuris tiktu ir butu su maza F reiksme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 27, 13:01)
stikline nematytas nikas? ar man sklerozė  biggrin.gif

arba labai senai matytas biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 27, 13:06)
bet tai kaip lengva pasakyti tokius zodzius rolleyes.gif o jeigu paprasciausiai nera galimybes keisti? ka tuomet rolleyes.gif et, kaip man apmaudu,kad nesirinkom canono ar nikono, isgirdo MB is "kruto" fotografo bendradarbio, kad jau pentax objektyvai patys pigiausi palyginus kokybes ir kainos santyki, bet pasirodo, kad ne.  doh.gif va ir turiu beda bei galvos skausma.

Na kaip smile.gif patiko man vienas posakis...kai labai nori, ieškai galimybių...(na ar kažkoks tai panašus biggrin.gif ) man pačiai labai labai reikia ff dabar, tai bandau galimybių ieškot doh.gif biggrin.gif ir tikiu, kad dasikasiu aš iki jo belekaip biggrin.gif O kai čia kažkada senai senai pradėjau lankytis neturėjau dar canoniuko savo, tai nusprendžiau, kad tik canonas arba nikonas jau vien dėl to, kad informaciją daug lengviau surasti ir pasidalinti įspūdžiais su turinčiais juos...nes tokių sony turinčiųjų labai mažai, todėl ir sunku. Pentax'istų vis daugiau... bet....jei kam nėra poreikio, nėr ko ir keisti smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 01 27, 13:18)
Matytas, matytas.Is pazengusiuju.
Labas, Stikline:)
Say ir Yvette, man dera kartu-vienas eina, kitas atsako.

Labas mirksiukas.gif ... Tikiuosi man ND nereikės daryt aaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 01 27, 13:42)

Labas  mirksiukas.gif ... Tikiuosi man ND nereikės daryt aaa  biggrin.gif

Na tu ka.O kaip mes suzinosim, ar moki fokusuoti ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 13:51)
Nepemenu niko, kai kalba buvo apie jb nuotraukas, aš siūlau pradžioj ganėtinai aptvarktyti spalvas ir visa kita ir galutiniam variante versti i jb, mano patirtis sako kad tada būna lengviau jį suvaldyt

šitą žinau, dėkui rolleyes.gif
norėjau paklausti, kas yra nepatogi poza? čia kai modelis nepatogiai jaučiasi, ar kai žiūrinčiam foto atrodo kad modelis nepatogiai jaučiasi, nes kartais gaunasi toks atvirkštinis variantas : guli mergaitė ant laiptų žemyn galva pakritus ir visi giria, kad poza gera, nors realiai jai juk nepatogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 27, 13:29)
Skynėm mes juos ir purškėm sidabru biggrin.gif  ( ne plikom rankom žinoma),kai dirbau su gėlėm. Išdžiuvęs jis nepavojingas.

Jų yra tokių didelių Lietuvoj? ohmy.gif
mažus tai čiupinėjau unsure.gif Čia ne tie patys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 27 sausio 2012 - 13:55
QUOTE(o la la la @ 2012 01 27, 11:46)
Aistuller, spalvos geros, rankytes gaila, desines daugiau galetu buti.
Smagus koliazai. Pirmas labai smagus. Tik visose nuotraukose erdves maza. Antrame mazas ir didele keisciau vietomis

.

Dekui 4u.gif

As su ta erdve dabar. Ziuriu i nuotraukas, bet ta originali foto turi erdvės. Bet kai idedu i koliaza automatiskai palieka tik foto vidury, sonus nuima. O kaip padaryti jog visa foto paliktu, tokia kokia yra. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulle: 27 sausio 2012 - 13:56
antras bandymas smile.gif
Mano akim žiūrint fokusas atsirado..Laukiu verdikto cool.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(guste87 @ 2012 01 27, 13:57)
antras bandymas  smile.gif
Mano akim žiūrint fokusas atsirado..Laukiu verdikto  cool.gif

Atsirado. Užskaityta.
Papildyta:
QUOTE(Aistulle @ 2012 01 27, 13:55)
Dekui  4u.gif

As su ta erdve dabar. Ziuriu i nuotraukas, bet ta originali foto turi erdvės. Bet kai idedu i koliaza automatiskai palieka tik foto vidury,  sonus nuima. O kaip padaryti jog visa foto paliktu, tokia kokia yra.  unsure.gif

Su kokia programa darai?
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 27, 13:59)
Atsirado. Užskaityta.
Papildyta:

Su kokia programa darai?

Su photoscape koliaza deliojau.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 13:54)
Jų yra tokių didelių Lietuvoj? ohmy.gif
mažus tai čiupinėjau  unsure.gif Čia ne tie patys?

Yra.
Matyt ne tuos, jei eilėraščius vis dar rašai, arba kaip tik tuos biggrin.gif
Atsakyti