Arba žinojo, kad reikia atsargiai vaikščioti, judėti, neprisiliesti prie nulūžusios žalio augalo dalies.
Jo sultys yra visa bjaurastis, nudegina.
QUOTE(Idda @ 2012 01 27, 13:22)
Ačiū merginos taip ir galvojau,mačiau vieną žmogelį kurį buvo nedeginęs šitas augalas, tai pirma mintis šovė kad fotografas turbūt nežinojo kas per augalas
Skynėm mes juos ir purškėm sidabru ( ne plikom rankom žinoma),kai dirbau su gėlėm. Išdžiuvęs jis nepavojingas.
QUOTE(suprara @ 2012 01 27, 13:55)
as zinau, kad buna adapteriai ir gali detis kitos firmos objektyva, bet mane domina tos pacios firmos objektyvas
aciu dievui nors viena dar atsirado su sony o tai galvojau as cia viena tokia
aciu dievui nors viena dar atsirado su sony o tai galvojau as cia viena tokia
Ai galvojau kad tu nori, bet kokio kuris tiktu ir butu su maza F reiksme
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 27, 13:01)
stikline nematytas nikas? ar man sklerozė
arba labai senai matytas
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 27, 13:06)
bet tai kaip lengva pasakyti tokius zodzius o jeigu paprasciausiai nera galimybes keisti? ka tuomet et, kaip man apmaudu,kad nesirinkom canono ar nikono, isgirdo MB is "kruto" fotografo bendradarbio, kad jau pentax objektyvai patys pigiausi palyginus kokybes ir kainos santyki, bet pasirodo, kad ne. va ir turiu beda bei galvos skausma.
Na kaip patiko man vienas posakis...kai labai nori, ieškai galimybių...(na ar kažkoks tai panašus ) man pačiai labai labai reikia ff dabar, tai bandau galimybių ieškot ir tikiu, kad dasikasiu aš iki jo belekaip O kai čia kažkada senai senai pradėjau lankytis neturėjau dar canoniuko savo, tai nusprendžiau, kad tik canonas arba nikonas jau vien dėl to, kad informaciją daug lengviau surasti ir pasidalinti įspūdžiais su turinčiais juos...nes tokių sony turinčiųjų labai mažai, todėl ir sunku. Pentax'istų vis daugiau... bet....jei kam nėra poreikio, nėr ko ir keisti
QUOTE(Alabama @ 2012 01 27, 13:18)
Matytas, matytas.Is pazengusiuju.
Labas, Stikline:)
Say ir Yvette, man dera kartu-vienas eina, kitas atsako.
Labas, Stikline:)
Say ir Yvette, man dera kartu-vienas eina, kitas atsako.
Labas ... Tikiuosi man ND nereikės daryt aaa
QUOTE(Stiklinė @ 2012 01 27, 13:42)
Na tu ka.O kaip mes suzinosim, ar moki fokusuoti ar ne
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 13:51)
Nepemenu niko, kai kalba buvo apie jb nuotraukas, aš siūlau pradžioj ganėtinai aptvarktyti spalvas ir visa kita ir galutiniam variante versti i jb, mano patirtis sako kad tada būna lengviau jį suvaldyt
šitą žinau, dėkui
norėjau paklausti, kas yra nepatogi poza? čia kai modelis nepatogiai jaučiasi, ar kai žiūrinčiam foto atrodo kad modelis nepatogiai jaučiasi, nes kartais gaunasi toks atvirkštinis variantas : guli mergaitė ant laiptų žemyn galva pakritus ir visi giria, kad poza gera, nors realiai jai juk nepatogu
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 27, 13:29)
Skynėm mes juos ir purškėm sidabru ( ne plikom rankom žinoma),kai dirbau su gėlėm. Išdžiuvęs jis nepavojingas.
Jų yra tokių didelių Lietuvoj?
mažus tai čiupinėjau Čia ne tie patys?
QUOTE(o la la la @ 2012 01 27, 11:46)
Aistuller, spalvos geros, rankytes gaila, desines daugiau galetu buti.
Smagus koliazai. Pirmas labai smagus. Tik visose nuotraukose erdves maza. Antrame mazas ir didele keisciau vietomis
.
Smagus koliazai. Pirmas labai smagus. Tik visose nuotraukose erdves maza. Antrame mazas ir didele keisciau vietomis
.
Dekui
As su ta erdve dabar. Ziuriu i nuotraukas, bet ta originali foto turi erdvės. Bet kai idedu i koliaza automatiskai palieka tik foto vidury, sonus nuima. O kaip padaryti jog visa foto paliktu, tokia kokia yra.
antras bandymas
Mano akim žiūrint fokusas atsirado..Laukiu verdikto
QUOTE(guste87 @ 2012 01 27, 13:57)
antras bandymas
Atsirado. Užskaityta.
Papildyta:
QUOTE(Aistulle @ 2012 01 27, 13:55)
Dekui
As su ta erdve dabar. Ziuriu i nuotraukas, bet ta originali foto turi erdvės. Bet kai idedu i koliaza automatiskai palieka tik foto vidury, sonus nuima. O kaip padaryti jog visa foto paliktu, tokia kokia yra.
Su kokia programa darai?
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 27, 13:59)
Su photoscape koliaza deliojau.
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 13:54)
Yra.
Matyt ne tuos, jei eilėraščius vis dar rašai, arba kaip tik tuos