Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paluri @ 2012 02 02, 12:48)

Tai dabar mokykis fokusuoti viduriniuoju smile.gif Sufokusuok norima daikta, nuspausk mygtuka iki puses, tada perkadruok (pasuk fotika kaip nori) ir neatleidus mygtuko - fotografuok .
O kaip, naudodama visus taskus, atlikai 1ND?...

Matyt nusisnekejau, einu dar karta paieskot info apie fokusavimo taskus smile.gif Tikriausiai ne taip supratau apie ka kalba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG)
parenka staigiai nustatymus automatinius, ir aš iškart juos pamačius susigaudau ką reik daryti. Dažniausiai diafragmą praveriu, ir tokiu atveju automatiškai išlaikymą ilginu.

Nieko nesupratau... man nuskambejo beveik kaip programinis rezimas, jei visus nustatymus automatiskai parenka g.gif Reikes pagooglinti, kas cia per daiktas...

QUOTE(paluri @ 2012 02 02, 07:48)
Beje, su Av dazniausiai nuotraukos buna tamsokos ir jas reikia sviesinti.

Nu nebutinai. Bet jau tingiu gincytis.

paluri, dar norejau pasakyti del tavo mergaites tarp uolu - kadravimas ir man nepatiko, bet pati ideja, trapi mergaite tarp siurksciu kietu uolu, net labai patinka. Supti ja i silko uzuolaidas, kaip kazkas siule, butu labai jau nuspejama, o cia vat kazka netiketo pabandei padaryti.

Is tavo projekto man panning nuotrauka aki patrauke - grazi ir tvarkinga.

QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 10:14)
bet jeigu žmogaus nori pas mane fotkintis rankas, o būna tokių, kurios būtinai nori, kad rankos matytųsi, aš nefotkinsiu su ilgais ir margais nagais, nes tai nefotogeniška, sorry.

Kaip idomu... man kazkaip nesusidare ispudis, kad tu fotkini tik tai, kas fotogeniska g.gif Del nagu tai siaip sutinku, man tokie irgi nesiziuri - bet juk galima i tai paziureti kaip i fotografini issuki. Na, nufotografuoti taip, kad matytusi, jog rankos grazios, bet va nagai vaizda gadina. Gal net ir gera darba tuo paciu padarysi - jei nuotrauka gausis itaigi, tai gal ir nagu savininke pamatys, kad nelabai jai tinka tie nefotogeniski nagai biggrin.gif Cia siaip, neprasytas patarimas, neturint ka veikti mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 10:19)
Tiesa, ar kuri jau pradėjot vykdyti projektą Fotografai fotografų akimis?

As tau dar AZ skolinga. Nepamirsau, bet neprisiruosiu... ax.gif

Kokia grazia sviesa siandien maciau... modernaus didziulio zmoniu pilno pastato viduje, pro stoglangi didziuliai sviesos pluostai krito. Pasigailejau, kad neturiu fotoaparato.... nors laiko irgi neturejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 11:54)
Na, nufotografuoti taip, kad matytusi, jog rankos grazios, bet va nagai vaizda gadina. Gal net ir gera darba tuo paciu padarysi - jei nuotrauka gausis itaigi, tai gal ir nagu savininke pamatys, kad nelabai jai tinka tie nefotogeniski nagai  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 11:54)
Kaip idomu... man kazkaip nesusidare ispudis, kad tu fotkini tik tai, kas fotogeniska  g.gif Del nagu tai siaip sutinku, man tokie irgi nesiziuri - bet juk galima i tai paziureti kaip i fotografini issuki. Na, nufotografuoti taip, kad matytusi, jog rankos grazios, bet va nagai vaizda gadina. Gal net ir gera darba tuo paciu padarysi - jei nuotrauka gausis itaigi, tai gal ir nagu savininke pamatys, kad nelabai jai tinka tie nefotogeniski nagai  biggrin.gif Cia siaip, neprasytas patarimas, neturint ka veikti 

aš ir nesirenku tik pagal tai, kas fotogeniška. bet kažkokį savo supratimą į foto sudedu. ir modeliai vis tiek pagal tai atsiranda - pagal mano vaizduotėje prasuktą kokį nors vaizdelį. pagal tai, kas man priimtina; net nebūtinai gražu, o priimtina. arba įdomu, originalu, netikėta. nes galvoji apie galutinį rezultatą. žiūri, kas laukia PO fotkinimo.

tarkim, FB vienam tokiam profily parašiau po merginos su labai tamsiai nuskrudusia oda, kad joks fotografas nenorės tokios odos fotkinti, tai oi.. gavau per nosį biggrin.gif aš tikrai tokios nefotkinčiau.. ir čia net ne su fotogeniškumu susiję, o su elementaria mano nuomone. man ne tik fotkinti neišeitų merginos, kuri buvo užsitrenkusi soliariume, bet ir su ja bendrauti, tikiu, nebūtų apie ką. o kai nėra apie ką bendrauti ir kai supratimas apie estetiką, grožį, originalumą kardinaliai skiriasi, man būtų labai sunku arba neįmanoma fotografuoti. kalbu ne teoriškai, nes turiu kaip tik tokių situacijų, kai žmogus labai nori, o aš negaliu. ir vis atsikalbinėju. nes nematau jos savo fotose. tavrkingai bile kaip nufotkint galiu, bet nenoriu. man neįdomu. man negražu, nors merginos visuotinai laikomos labai gražiomis. bet man nepatinka plaukai, makiažas, nagai, rūbai, išraiškos ir praktiškai VISA kita.

čia dabar pavariau išankstinių nuostatų fotografijoje, bet kai kuriais atvejais taip, turiu jas..smile.gif

pernelyg soliariuminė oda yra viena jų. per ilgi arba per stipriai išdabinti nagai, tarkim, yra kita. blizgantis perlamutrinis rožinis lūpdažis yra dar vienas. ir t.t. smile.gif

Tik prašau suprasti, kad aš nieko neteisiu. Man vienodai, kaip kas vaikšto apsirengęs, pasidažęs, pasisoliariuminęs, kokie nagai ir pan. Man tik kartais viso to nesinori fotkinti. kartais, būna, matai nuostabaus grožio merginą, apsirengusi stilingai, skoningai, saikingai, visa susitvarkiusi, nu pasaka, o ne mergaitė. O fotkint nesinori smile.gif neįdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 12:06)
man ne tik fotkinti neišeitų merginos, kuri buvo užsitrenkusi soliariume,

prajuokinai, turi gyslelę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 02 02, 14:23)
prajuokinai, turi gyslelę  lotuliukas.gif

Ji moka, skaitai, atrodo, rimta komentara, bet vis atrandi is ko pasijuokti smile.gif

Dar paminesiu, kad soliarimine ar egipto zeme pagrazinta oda sunku tvarkyti.
Atsakyti
haja, paklode biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2012 02 01, 19:18)
Bet kodėl nepasikalbėti, kad ir šia tema. Vis geriau nei apie orus, ar dar kokius buitiškus dalykus. Vienos tiesos nerasim, nes nėra, bet man įdomu paskaityti ką kiti mąsto.  smile.gif

pritariu.
QUOTE(rG @ 2012 02 01, 18:49)
Bet būkim sąžiningi - ten nėra aiškaus kodo,  todėl suvokimai yra labai subjektyvūs.

ir cia pritariu.
QUOTE(Delicious @ 2012 02 01, 21:58)
dėl šios priežasties nekenčiu nei Av, nei Tv, susidraugavau su M, skirtis abejoju, ar kada panorėsiu  smile.gif

ir cia pritariu velgi.
QUOTE(Idda @ 2012 02 02, 10:14)
taigi pirmame puslapyje yra nuoroda kur visi nd sudeti  4u.gif

vaje yra??? einu pasiziuret, pamenu mano buvo ne itin ishradingi, bet tvarkingi biggrin.gif
kas idejo nuoroda i fotki, buvo dar vienas acc su "naujesnem senbuvem", sitame saves nerandu biggrin.gif gal turit?
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 11:08)
O sakyti zmogui, kad nusikirptu nagus, nes kazkam negrazu  biggrin.gif 
Galima rasti iseiti - rankas laikyti taip, kad nesimatytu nagu, jei kazkam jie nesiziuri 4u.gif

sutinku su tavimi, bet pritariu ir Say, visgi jei fotografas turi savo stiliu, isitikinimus, tai padorus ju laikosi smile.gif net nezinau kaip daryciau, jei butu vienspalvis lakas, dar dar, bet jei priauginti, ilgi, netikri ir ishmarginti visokiom gelytem nagai - jokiu budu nefotografuociau, bet jei patiktu modelis, fotografuociau taip, kad ju nesimatytu, kompromisas gyvenime svarbu, as vis jo mokausi, sunkiai sekasi, esu kategorishka.
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 11:40)
Galvoju, reiktų ir man susiorganizuoti modelių ir kokį seminarą suruošti  biggrin.gif  Reiktų tik modelio paslaugas susimokėti, seminaras nemokamas. Apgyvendinimas irgi. Išmokinti tai nieko neišmokinčiau  lotuliukas.gif  nu bet laiką gerai praleistųme

zinok as labai rimtai svarstau apie kova. nes toks seminaras tai man balzamas dushiai, sanatorija. nzn kaip pasakyt, bet tu supratai ane smile.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 11:47)
ko krizeni  biggrin.gif  aš čia rimtai mąstau.
Pargįžtų iš seminaro mergiotės ir pasipiltų SM foto su kava pripieštais kūnais, modeliais su užmerktom akim, jb foto, fokusais neaišku kur. Jėga.

lotuliukas.gif oi pakelei man nuotaika. siandien as touokia liudna ragana, viskas viena diena paeme ir subyrejo, kiekvienoj srity. lifes is brutiful, mano naujas kurinys, tipo brutal-bautiful biggrin.gif faina ne biggrin.gif reikia toki auto sukurt, su tokiu pavadinimu, jau isivaizduoju, cigarete dantyse, butelys rankoje, asaros ant skruostu, nutekejes makijazhas ir kokia nedekinga persisviecianti palaidine. ojojoj. noriu namo.
QUOTE(gotte @ 2012 02 02, 12:30)
tai va reaguodama į šią mintį noriu užklausti, ar kas turi foto pavyzdžių su kaip tik nestandartinės fugūros moterimis, ypač nude g.gif (bet kad būtų ne į kūdąją pusę)

man patinka kudos ir bepapes. bet kai uzmaciau kelis Gintares D foto, nude, modelis su didziule krutine - nu man taaaaip grazhu pasirode, ne tas zodis. noreciau pabandyti ir ta ir ta. esme tame, kad retai kudos mergeles gali pasididziuoti didele grazhia krutine. ar ne?
Atsakyti
man tai šlykštu ilgi nagai, visokie primarginti... dar randomu būna fb išmeta su nagų galerijom, kur merginos daro manikiurus.. fuuu.. man taip nehigieniškai tie nagai atrodo

bet aš čia ne apie tuos, kur nuotraukoj dabar buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 02, 14:03)
zinok as labai rimtai svarstau apie kova. nes toks seminaras tai man balzamas dushiai, sanatorija. nzn kaip pasakyt, bet tu supratai ane smile.gif

lotuliukas.gif oi pakelei man nuotaika. siandien as touokia liudna ragana, viskas viena diena paeme ir subyrejo, kiekvienoj srity. lifes is brutiful, mano naujas kurinys, tipo brutal-bautiful biggrin.gif faina ne biggrin.gif reikia toki auto sukurt, su tokiu pavadinimu, jau isivaizduoju, cigarete dantyse, butelys rankoje, asaros ant skruostu, nutekejes makijazhas ir kokia nedekinga persisviecianti palaidine. ojojoj. noriu namo.

pasigailėsiu, kad atrašiau, nes manau užbaigsiu temą. Būkit geros, sukurkit naują, nes aš nemokša, tokių rimtų dalykų nemoku daryti.

Maggie, aš rimtai irgi. Dešimtą kovo sūnaus egzas taekwondo, tai ir ten sudalyvautum.
Ai ištryniau truputį, jei planuosies tai per až paskui papasakosiu..
O life is bruteafull tiktų ir man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 13:35
QUOTE(Maggie @ 2012 02 02, 13:03)
man patinka kudos ir bepapes. bet kai uzmaciau kelis Gintares D foto, nude, modelis su didziule krutine - nu man taaaaip grazhu pasirode, ne tas zodis. noreciau pabandyti ir ta ir ta. esme tame, kad retai kudos mergeles gali pasididziuoti didele grazhia krutine. ar ne?

o gal yra kokia nuoroda? nes as kiek macius tai visos irgi perkare, apvalesniu nemacius ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti