haja, paklode
QUOTE(Ka @ 2012 02 01, 19:18)
Bet kodėl nepasikalbėti, kad ir šia tema. Vis geriau nei apie orus, ar dar kokius buitiškus dalykus. Vienos tiesos nerasim, nes nėra, bet man įdomu paskaityti ką kiti mąsto.
pritariu.
QUOTE(rG @ 2012 02 01, 18:49)
Bet būkim sąžiningi - ten nėra aiškaus kodo, todėl suvokimai yra labai subjektyvūs.
ir cia pritariu.
QUOTE(Delicious @ 2012 02 01, 21:58)
dėl šios priežasties nekenčiu nei Av, nei Tv, susidraugavau su M, skirtis abejoju, ar kada panorėsiu
ir cia pritariu velgi.
QUOTE(Idda @ 2012 02 02, 10:14)
taigi pirmame puslapyje yra nuoroda kur visi nd sudeti
vaje yra??? einu pasiziuret, pamenu mano buvo ne itin ishradingi, bet tvarkingi
kas idejo nuoroda i fotki, buvo dar vienas acc su "naujesnem senbuvem", sitame saves nerandu
gal turit?
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 11:08)
O sakyti zmogui, kad nusikirptu nagus, nes kazkam negrazu
Galima rasti iseiti - rankas laikyti taip, kad nesimatytu nagu, jei kazkam jie nesiziuri
sutinku su tavimi, bet pritariu ir Say, visgi jei fotografas turi savo stiliu, isitikinimus, tai padorus ju laikosi
net nezinau kaip daryciau, jei butu vienspalvis lakas, dar dar, bet jei priauginti, ilgi, netikri ir ishmarginti visokiom gelytem nagai - jokiu budu nefotografuociau, bet jei patiktu modelis, fotografuociau taip, kad ju nesimatytu, kompromisas gyvenime svarbu, as vis jo mokausi, sunkiai sekasi, esu kategorishka.
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 11:40)
Galvoju, reiktų ir man susiorganizuoti modelių ir kokį seminarą suruošti
Reiktų tik modelio paslaugas susimokėti, seminaras nemokamas. Apgyvendinimas irgi. Išmokinti tai nieko neišmokinčiau
nu bet laiką gerai praleistųme
zinok as labai rimtai svarstau apie kova. nes toks seminaras tai man balzamas dushiai, sanatorija. nzn kaip pasakyt, bet tu supratai ane
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 11:47)
ko krizeni
aš čia rimtai mąstau.
Pargįžtų iš seminaro mergiotės ir pasipiltų SM foto su kava pripieštais kūnais, modeliais su užmerktom akim, jb foto, fokusais neaišku kur. Jėga.
oi pakelei man nuotaika. siandien as touokia liudna ragana, viskas viena diena paeme ir subyrejo, kiekvienoj srity. lifes is
brutiful, mano naujas kurinys, tipo brutal-bautiful
faina ne
reikia toki auto sukurt, su tokiu pavadinimu, jau isivaizduoju, cigarete dantyse, butelys rankoje, asaros ant skruostu, nutekejes makijazhas ir kokia nedekinga persisviecianti palaidine. ojojoj. noriu namo.
QUOTE(gotte @ 2012 02 02, 12:30)
tai va reaguodama į šią mintį noriu užklausti, ar kas turi foto pavyzdžių su kaip tik nestandartinės fugūros moterimis, ypač nude
(bet kad būtų ne į kūdąją pusę)
man patinka kudos ir bepapes. bet kai uzmaciau kelis Gintares D foto, nude, modelis su didziule krutine - nu man taaaaip grazhu pasirode, ne tas zodis. noreciau pabandyti ir ta ir ta. esme tame, kad retai kudos mergeles gali pasididziuoti didele grazhia krutine. ar ne?