Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 10:47)
ko krizeni  biggrin.gif  aš čia rimtai mąstau.
Pargįžtų iš seminaro mergiotės ir pasipiltų SM foto su kava pripieštais kūnais, modeliais su užmerktom akim, jb foto, fokusais neaišku kur. Jėga.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif *****, garsiai juokiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 02, 10:44)
Kaip uzdedat tuos juodus remus kaip pirmoj foto? smile.gif  Vakar jau klausiau, snd pasikartosiu..reik man ju..Kas pasakys, tam, prisiekiu, nieko nedarysiu biggrin.gif

spaudi Ctrl a (pazymi nuotrauka visa), po to edit --> stroke nustatyk spalva ir rėmelio storį ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suprara: 02 vasario 2012 - 11:00
Ka, tiesiog juodo remo reikia..

Aciu, mergelikes 4u.gif
:
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 02, 14:01)
Fotoaparate, jis ne tik šitą f-ją atlieka. Šalia šuterio pas mane, matyt tik Pentax'uose, nors pas kitus gal kitų galimybių yra.

Pas mane tokio mygtuko nera... Ar yra kokiu kitu galimybiu Canon'uose?.... Kas zino? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 10:46)

PS image - canvas size - pasirenki black, plotį procentais ir tada jau žaidi su norimu platumu.

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 02, 10:50)
Photoshop, Canvas size

Geras, o aš su stroke darau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 10:40)
O, užmačiau, kad A.Pocej organizuoja seminarą Toskanoje. Į kainą įskaičiuotas ir pragyvenimas.

Oho smile.gif)) Kur galima apie tai daugiau pasiskaityti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, patiko man pirmas namu darbas, tai del saves vis dar zaidziu su fokusais, bet pabandziau pafotkint smulkesnius daiktus (ausu krapstukus), niekaip nesigauna nufokusuoti tolimesniu ar yra kazkokios gudrybes fokusuojant smulkesni objekta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 02, 12:21)

Oho smile.gif)) Kur galima apie tai daugiau pasiskaityti?  4u.gif

aš facebook radau info
Atsakyti
Liuks sužiūrėjau nuorodas, dėkui 4u.gif pritariu alabamai, kad nemažai yra foto suvienodėjusių...kad ir Ka įdėtuose darbuose tas matosi... tuo pačiu tarp tų foto kiekvienas turbūt atras savų grožių..

QUOTE(sayonara @ 2012 02 01, 13:42)
asmeniškai man patinka ne nulaižytos gražių pavyzdinių merginų fotosesijos (nors ir jų būna tikrai puikių, bet čia skonio reikalas), o netobuli, mažiau rodomi (nes nepopuliarios mažos krūtys ir išsikišę šonkauliai arba viena kita rinkė ant šono), natūralūs kūnai, įdomesnės pozos, santykis nuotraukoje, o ne tobulumas visame kame - makiaže, pozoje, aplinkoje ir pan. Tobula turi būti tik šviesa. Visa kita - skonis. O jis skirtingas.

kiek teko vartyti įvairių fotografų albumų, kaip tik, ypač nude, yra labai populiaru perkarusios moterys, kyšantys šonkauliai ir mažos krūtys...tiesą pasakius ir pati tokią norėčiau pafotkinti ax.gif

tai va reaguodama į šią mintį noriu užklausti, ar kas turi foto pavyzdžių su kaip tik nestandartinės fugūros moterimis, ypač nude g.gif (bet kad būtų ne į kūdąją pusę)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 02 vasario 2012 - 11:31
QUOTE(веро
@ 2012 02 02, 15:54)
Sveikos, patiko man pirmas namu darbas, tai del saves vis dar zaidziu su fokusais, bet pabandziau pafotkint smulkesnius daiktus (ausu krapstukus), niekaip nesigauna nufokusuoti tolimesniu ar yra kazkokios gudrybes fokusuojant smulkesni objekta?  4u.gif

Kokius fokusavimo taskus naudoji? vidurini ar visus?
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 02, 12:36)

Kokius fokusavimo taskus naudoji? vidurini ar visus?

Visus.
Atsakyti
QUOTE(веро
@ 2012 02 02, 16:15)

Tai dabar mokykis fokusuoti viduriniuoju smile.gif Sufokusuok norima daikta, nuspausk mygtuka iki puses, tada perkadruok (pasuk fotika kaip nori) ir neatleidus mygtuko - fotografuok .
O kaip, naudodama visus taskus, atlikai 1ND?...
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 02, 11:30)
Liuks sužiūrėjau nuorodas, dėkui  4u.gif pritariu alabamai, kad nemažai yra foto suvienodėjusių...kad ir Ka įdėtuose darbuose tas matosi... tuo pačiu tarp tų foto kiekvienas turbūt atras savų grožių..
kiek teko vartyti įvairių fotografų albumų, kaip tik, ypač nude, yra labai populiaru perkarusios moterys, kyšantys šonkauliai ir mažos krūtys...tiesą pasakius ir pati tokią norėčiau pafotkinti ax.gif

tai va reaguodama į šią mintį noriu užklausti, ar kas turi foto pavyzdžių su kaip tik nestandartinės fugūros moterimis, ypač nude g.gif (bet kad būtų ne į kūdąją pusę)

neturiu, bet noriu turėti smile.gif
Atsakyti