QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 10:28)
nu aš supratau, tiesiog parašiau apie savo norus
nes kol kas teko žemiškus žmones fotografuoti. Norėčiau kažkokio iššūkio. Bet ne tokio apsimestinio išskirtinumo savo išvaizda, bet su giliu vidiniu įsitikinimu apie tai, ką daro ir t.t.
apie tai ir rašiau - kad jeigu visuma su nagais, makiažu, papuošalais yra, tai ok ir man
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 10:30)
Ne viena esi, kuriai nagai nepatinka
Man irgi nesuprantama ilgi nagai, o jei dar akriliniai, tai isvis blogai... kaip ir dirbtini plaukai (senjonai, ar kaip jie ten), netikros blakstienos ir tinklines kojines)....
Teisiog stengiuosi asmenines nuomones ir skonio nelaikyti vienareiksmiskai teisingu... Ta prasme, jei man negrazu, tai nereiskia, kad taip ir turi buti ar taip ir yra
Bet teisa sakant, naturalios, visiskai be makiazo ir ir serijos "As man grazi visokia" irgi nepatinka
Geriausia - aukso vidurys
tai jo, visur pabrėžiau savo asmeninę nuomonę.
kadangi komercija neužsiimu, su draugais galiu sau leisti pasirinkti, ką fotkinti, o ko ne ir atvirai pasakyti, kas man negražu. aš pasakiau, kad tokių nagų nefotkinsiu, nes jie be ryšio prie bendro jos vaizdo, o draugė pasako, kad ji dėl fotkių jų nesikirps ir viskas. yra fotkės be rankų, no problem
pvz., supraros autoportretas. juodi banguoti plaukai, švelnūs veido bruožai, lengvas ovalas, gražios akys, siauros lūpos - iš karto bandyčiau daryti romantišką, svajingą įvaizdį. ir pyst - ilgi, smailūs nagai. man iš karto kognityvinis disonansas. jeigu jai netiktų mano kaprizai, ji pas mane nesifotkintų. jei tiktų - nusikerpa, nusivalo ir vsio, varom fotkintis.
matot, kai neužsiimi komercija, turi tokią laisvę daryti, tai ką nori, uf