Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 11:23)
dabar jaučiuosi, lyg būčiau kokia hipė natūralistė, nors tokia nesu biggrin.gif
ai, nu kas norėjo, tai supranta, ką norėjau pasakyti smile.gif  4u.gif

nu aš supratau, tiesiog parašiau apie savo norus smile.gif nes kol kas teko žemiškus žmones fotografuoti. Norėčiau kažkokio iššūkio. Bet ne tokio apsimestinio išskirtinumo savo išvaizda, bet su giliu vidiniu įsitikinimu apie tai, ką daro ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 11:23)
dabar jaučiuosi, lyg būčiau kokia hipė natūralistė, nors tokia nesu biggrin.gif
ai, nu kas norėjo, tai supranta, ką norėjau pasakyti smile.gif  4u.gif

Ne viena esi, kuriai nagai nepatinka 4u.gif Man irgi nesuprantama ilgi nagai, o jei dar akriliniai, tai isvis blogai... kaip ir dirbtini plaukai (senjonai, ar kaip jie ten), netikros blakstienos ir tinklines kojines)....
Teisiog stengiuosi asmenines nuomones ir skonio nelaikyti vienareiksmiskai teisingu... Ta prasme, jei man negrazu, tai nereiskia, kad taip ir turi buti ar taip ir yra 4u.gif

Bet teisa sakant, naturalios, visiskai be makiazo ir ir serijos "As man grazi visokia" irgi nepatinka smile.gif Geriausia - aukso vidurys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 09:19)
Tiesa, ar kuri jau pradėjot vykdyti projektą Fotografai fotografų akimis?

mesn su londonietems nusprendem palaukt siltesniu oru , ( bent as tai tikrai noriu siltesniu oru ), nuo kovo jau manau pradesim galvot apie meeta smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 02 01, 21:40)
Tada savo ruoztu paklausiu-kokia buvo nuotraukos ideja?

aš esu čia apkalbėtos nuotraukos savininkė smile.gif kadangi dauguma nuotraukų buvo su pilnu atsipalaidavimu ir išraiška "man visai nešalta" pagavau akimirką kai modelis apsigobė skraiste ir parodė, kad iš tikro šalta... na toks atsipalaidavimo momentas sakyčiau buvo rolleyes.gif
Atsakyti
O, užmačiau, kad A.Pocej organizuoja seminarą Toskanoje. Į kainą įskaičiuotas ir pragyvenimas. Jaučiu vien dėl pasirinktos vietos norėčiau ten sudalyvauti. Kaina, su pragyvenimu, sakyčiau nėra didelė. Jei kas laiko ir galimybių turit pasidomėkit.

Galvoju, reiktų ir man susiorganizuoti modelių ir kokį seminarą suruošti biggrin.gif Reiktų tik modelio paslaugas susimokėti, seminaras nemokamas. Apgyvendinimas irgi. Išmokinti tai nieko neišmokinčiau lotuliukas.gif nu bet laiką gerai praleistųme
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 10:42
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 10:28)
nu aš supratau, tiesiog parašiau apie savo norus  smile.gif  nes kol kas teko žemiškus žmones fotografuoti. Norėčiau kažkokio iššūkio. Bet ne tokio apsimestinio išskirtinumo savo išvaizda, bet su giliu vidiniu įsitikinimu apie tai, ką daro ir t.t.

apie tai ir rašiau - kad jeigu visuma su nagais, makiažu, papuošalais yra, tai ok ir man smile.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 10:30)
Ne viena esi, kuriai nagai nepatinka  4u.gif Man irgi nesuprantama ilgi nagai, o jei dar akriliniai, tai isvis blogai... kaip ir dirbtini plaukai (senjonai, ar kaip jie ten), netikros blakstienos ir tinklines kojines)....
Teisiog stengiuosi asmenines nuomones ir skonio nelaikyti vienareiksmiskai teisingu... Ta prasme, jei man negrazu, tai nereiskia, kad taip ir turi buti ar taip ir yra  4u.gif

Bet teisa sakant, naturalios, visiskai be makiazo ir ir serijos "As man grazi visokia" irgi nepatinka smile.gif Geriausia - aukso vidurys  lotuliukas.gif

tai jo, visur pabrėžiau savo asmeninę nuomonę.

kadangi komercija neužsiimu, su draugais galiu sau leisti pasirinkti, ką fotkinti, o ko ne ir atvirai pasakyti, kas man negražu. aš pasakiau, kad tokių nagų nefotkinsiu, nes jie be ryšio prie bendro jos vaizdo, o draugė pasako, kad ji dėl fotkių jų nesikirps ir viskas. yra fotkės be rankų, no problem smile.gif

pvz., supraros autoportretas. juodi banguoti plaukai, švelnūs veido bruožai, lengvas ovalas, gražios akys, siauros lūpos - iš karto bandyčiau daryti romantišką, svajingą įvaizdį. ir pyst - ilgi, smailūs nagai. man iš karto kognityvinis disonansas. jeigu jai netiktų mano kaprizai, ji pas mane nesifotkintų. jei tiktų - nusikerpa, nusivalo ir vsio, varom fotkintis.

matot, kai neužsiimi komercija, turi tokią laisvę daryti, tai ką nori, uf biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 02 02, 12:01)

Kaip uzdedat tuos juodus remus kaip pirmoj foto? smile.gif Vakar jau klausiau, snd pasikartosiu..reik man ju..Kas pasakys, tam, prisiekiu, nieko nedarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 10:40)
Galvoju, reiktų ir man susiorganizuoti modelių ir kokį seminarą suruošti  biggrin.gif  Reiktų tik modelio paslaugas susimokėti, seminaras nemokamas. Apgyvendinimas irgi. Išmokinti tai nieko neišmokinčiau  lotuliukas.gif  nu bet laiką gerai praleistųme

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

neiste,
PS image - canvas size - pasirenki black, plotį procentais ir tada jau žaidi su norimu platumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 vasario 2012 - 10:50
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 11:46)

ko krizeni biggrin.gif aš čia rimtai mąstau.
Pargįžtų iš seminaro mergiotės ir pasipiltų SM foto su kava pripieštais kūnais, modeliais su užmerktom akim, jb foto, fokusais neaišku kur. Jėga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 10:48
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 10:04)
suprara, remas mano akimis - blogai... Sunkina ir isvis atrodo nekrologui paruosta... nepatiko..

supratau 4u.gif del gedulo taip ir galvojau kad kazkuri parasys biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 10:04)
būsiu žiauri, bet.. nusiimk papuošalus, nusivalyk ir nusikirpk nagus, nusivalyk lūpų blizgį. tada fotkinkis iš naujo.

na cia ne as nuotraukose, drauge fotografavau, bet jei ir butu auto, tikriausiai buciau apie tai nepagalvojus.. (papuosalus turiu omeny) cia gera pamoka, aciu 4u.gif
o del nagu.. galbut tikrai trumpi, nelakuoti daug graziau foto ziurisi, bet mano nuomone jei mano modelis turi grazias rankas ir tokius nagus, as vistiek rankas fotkinciau ax.gif bet aciu uz pastaba, man ji patiko 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 10:19)
O man patinka foto, kur moterys su ilgais nagais, įvairiais papuošalais. Norėčiau kada ir pati tokį žmogų pafotografuoti. Turėtų žinoma tuo atveju ir atitinkama aplinka būti, apranga....

su situo irgi sutinku drinks_cheers.gif man irgi patiktu tokios foto, bet jos jau turi buti specifines, kad visos foto akcentas butu tame, aprangos, stiliui, papuosaluose..

Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 02, 10:44)
Kaip uzdedat tuos juodus remus kaip pirmoj foto? smile.gif  Vakar jau klausiau, snd pasikartosiu..reik man ju..Kas pasakys, tam, prisiekiu, nieko nedarysiu biggrin.gif

Photoshop, Canvas size

o pandres tai juosta lyg buvo, tyngiu grizt paziuret
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 02, 10:44)
Kaip uzdedat tuos juodus remus kaip pirmoj foto? smile.gif  Vakar jau klausiau, snd pasikartosiu..reik man ju..Kas pasakys, tam, prisiekiu, nieko nedarysiu biggrin.gif

Tu nori įmituoti juostos perforacijas ar tiesiog uždėti juodą rėmą? rolleyes.gif
Atsakyti