Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

va mano 4/52... nors nesu tikra ar si, ar su vaikais isirinkti to meto fotosesija...ai, turbut su vaikais, nes toks pirminis planas buvo...bet parodau ir sia jusu teismui...KRITIKAI!

user posted image
Atsakyti
Nespėju su jumis smile.gif Reikės ryt bandyti perskaityt, ką įdomaus prirašėt, mačiau, baisiai įdomi diskusija vyksta smile.gif

Pandre - man patinka smile.gif

ir aš čia savo eilinį paprastą auto, šią savaitę turėjau laiko skaitymams ax.gif tai pamaniau, gal taip ir nusifotografuoti. Vėl paprastas... doh.gif
5/52
user posted image
neišdrįsau į lauką išlįsti ax.gif Ar geriau horizontaliai, kad langas matytųsi? http://www.flickr.co...57628868019195/
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 01, 14:06)
Nezinau, bet tavo aprasytos madingos nuotraukos, man daug geriau nei pirmos nuorodos kai kurios foto..Aisku, skonio reikalas, bet cia to grazaus, subtilaus erotiskumo nematau..

QUOTE(neiste @ 2012 02 01, 18:07)
Na nzn..daaugt man dar reikia..

drinks_cheers.gif kažkaip sunkiai žiūrisi tokios foto, bent jau šiuo metu.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 01, 19:34)
va mano 4/52... nors nesu tikra ar si, ar su vaikais isirinkti to meto fotosesija...ai, turbut su vaikais, nes toks pirminis planas buvo...bet parodau ir sia jusu teismui...KRITIKAI!

net nezinau ka kritikuoti,man labai grazu rolleyes.gif
tik jau sia savaite reiktu 5/52 pristatyt, veluojam biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 01, 19:50)
ir aš čia savo eilinį paprastą auto,

as uz horizontalu, matosi koju linijos, graziai pedutes sudetos, na taip graksciai smile.gif zvilgnsis aip ir plaukia ju link smile.gif ir sis man auto labai patinka tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 vasario 2012 - 19:03
QUOTE(pandre @ 2012 02 01, 18:34)

Man labai gražu. smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 01, 18:50)

ir aš čia savo eilinį paprastą auto, šią savaitę turėjau laiko skaitymams  ax.gif tai pamaniau, gal taip ir nusifotografuoti. Vėl paprastas...  doh.gif

Gražu tikrai. Tik man labiau horizontalus patinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 01, 14:42)
bet vėlgi, kas yra meninė fotografija? smile.gif man atrodo vienaip, Morozovui kitaip.

biggrin.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 01, 14:49)
, kas yra menas, bet dar tik porą psl perskaičiau, sakau gal ten rasiu atsakymą  biggrin.gif

Kai atrasi, pasakyk biggrin.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 01, 19:50)
*Pandre - man patinka smile.gif

** ir aš čia savo eilinį paprastą auto, šią savaitę turėjau laiko skaitymams  ax.gif tai pamaniau, gal taip ir nusifotografuoti. Vėl paprastas...  doh.gif

* Aciu!
** man kazkas su spalvytem nelabai...geriau horizontalus..kad kojos matytusi, o ir lango daugiau matosi tada...bet kaip sakiau, nepatinka darbas su spalvomis...veidas per daug geltonas, o kojos lyg i violetine nesa..hm...

QUOTE(Zirzė @ 2012 02 01, 20:02)
*net nezinau ka kritikuoti,man labai grazu rolleyes.gif
tik jau sia savaite reiktu 5/52 pristatyt, veluojam biggrin.gif

**as uz horizontalu, matosi koju linijos, graziai pedutes sudetos

* Aciu, Zirze...zinok ,as tik savaitgaliais versdamasi per galva padarau tuos auto..tai mano 5-ojo dar nera tongue.gif ai, na nebent snd kazka istraukciau, bet nenoriu tokio..tai tik bus siaip vaikiuku valentinine fotosesija lotuliukas.gif bet net netvarkyta dar, sumeciau tik i pc ir nemaciau (nugis duokit laiko kas nibut)
** Aha, graziai smile.gif

Aistulle, dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 01 vasario 2012 - 19:16
QUOTE(pandre @ 2012 02 01, 20:34)

Oho! Kazkaip viskas labai dera. Kaip tuos juodus remus jus dedat?

Noisy, pati grazi motera, bet kazka per daug su spalvom pridirbus blush2.gif Veidas vienos, man per geltonos, spalvos. Rankos nuo veido spalvos labai skiriasi, dar kliuna, kad abi skirtingu spalvu. Poza labai dirbtina, labai matosi, kad suvaidinta blush2.gif

Nesupyk tik 4u.gif Ka matau, kaip suprantu, taip ir rasau..
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 01, 19:19)
Oho! Kazkaip viskas labai dera. Kaip tuos juodus remus jus dedat?

Man rodos čia juosta. tongue.gif
Atsakyti
AŠ PO SAVAITĖS AR DVIEJŲ PRADĖSIU NEGRAŽIAI BURBĖTI, JEI ERIKA NEGAUS SAVO MAINŲ FOTO. JUK NE MĖNULYJE GYVENA, PAŠTAS NORMALIAI VEIKIA.
ir jei iškylo prob. ir dėl kažkokių priežasčių neišeina išsiųsti, na pasisakykit, gi žmonės esam, nesuvalgysim. Kažką kitaip suorganizuosim.
Negražu taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 vasario 2012 - 19:39
QUOTE(Yvette @ 2012 02 01, 19:38)

O tai negalima asmeniškai parašyt? unsure.gif Čia tuoj pradėsiu galvot, kad aš turiu išsiųst biggrin.gif gal žmogus neskaito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 vasario 2012 - 19:45
Gal viešai reikia pasakyti apie tą prasikaltėlį? biggrin.gif

Išsiunčiau visoms mainų dalyvėms laiškus į flickr mail'ą.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 01, 19:46)
Gal viešai reikia pasakyti apie tą prasikaltėlį?  biggrin.gif

Išsiunčiau visoms mainų dalyvėms laiškus į flickr mail'ą.

O kam visoms, negi nežinot kas ištraukė?
P.S. man tai tikrai neįdomu, kas neišsiuntė. Galiu aš vietoj jo išsiųst. Nors gyvai padovanosiu - pažadėjo atvažiouot į parodą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 vasario 2012 - 19:50