va mano 4/52... nors nesu tikra ar si, ar su vaikais isirinkti to meto fotosesija...ai, turbut su vaikais, nes toks pirminis planas buvo...bet parodau ir sia jusu teismui...KRITIKAI!
Nespėju su jumis Reikės ryt bandyti perskaityt, ką įdomaus prirašėt, mačiau, baisiai įdomi diskusija vyksta
Pandre - man patinka
ir aš čia savo eilinį paprastą auto, šią savaitę turėjau laiko skaitymams tai pamaniau, gal taip ir nusifotografuoti. Vėl paprastas...
5/52
neišdrįsau į lauką išlįsti Ar geriau horizontaliai, kad langas matytųsi? http://www.flickr.co...57628868019195/
Pandre - man patinka
ir aš čia savo eilinį paprastą auto, šią savaitę turėjau laiko skaitymams tai pamaniau, gal taip ir nusifotografuoti. Vėl paprastas...
5/52
neišdrįsau į lauką išlįsti Ar geriau horizontaliai, kad langas matytųsi? http://www.flickr.co...57628868019195/
QUOTE(neiste @ 2012 02 01, 14:06)
Nezinau, bet tavo aprasytos madingos nuotraukos, man daug geriau nei pirmos nuorodos kai kurios foto..Aisku, skonio reikalas, bet cia to grazaus, subtilaus erotiskumo nematau..
QUOTE(neiste @ 2012 02 01, 18:07)
Na nzn..daaugt man dar reikia..
kažkaip sunkiai žiūrisi tokios foto, bent jau šiuo metu.
QUOTE(pandre @ 2012 02 01, 19:34)
va mano 4/52... nors nesu tikra ar si, ar su vaikais isirinkti to meto fotosesija...ai, turbut su vaikais, nes toks pirminis planas buvo...bet parodau ir sia jusu teismui...KRITIKAI!
net nezinau ka kritikuoti,man labai grazu
tik jau sia savaite reiktu 5/52 pristatyt, veluojam
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 01, 19:50)
ir aš čia savo eilinį paprastą auto,
as uz horizontalu, matosi koju linijos, graziai pedutes sudetos, na taip graksciai zvilgnsis aip ir plaukia ju link ir sis man auto labai patinka tavo
QUOTE(pandre @ 2012 02 01, 18:34)
Man labai gražu.
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 01, 18:50)
Gražu tikrai. Tik man labiau horizontalus patinka.
QUOTE(sayonara @ 2012 02 01, 14:42)
bet vėlgi, kas yra meninė fotografija? man atrodo vienaip, Morozovui kitaip.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 01, 14:49)
, kas yra menas, bet dar tik porą psl perskaičiau, sakau gal ten rasiu atsakymą
Kai atrasi, pasakyk
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 01, 19:50)
*Pandre - man patinka
** ir aš čia savo eilinį paprastą auto, šią savaitę turėjau laiko skaitymams tai pamaniau, gal taip ir nusifotografuoti. Vėl paprastas...
** ir aš čia savo eilinį paprastą auto, šią savaitę turėjau laiko skaitymams tai pamaniau, gal taip ir nusifotografuoti. Vėl paprastas...
* Aciu!
** man kazkas su spalvytem nelabai...geriau horizontalus..kad kojos matytusi, o ir lango daugiau matosi tada...bet kaip sakiau, nepatinka darbas su spalvomis...veidas per daug geltonas, o kojos lyg i violetine nesa..hm...
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 01, 20:02)
*net nezinau ka kritikuoti,man labai grazu
**as uz horizontalu, matosi koju linijos, graziai pedutes sudetos
**as uz horizontalu, matosi koju linijos, graziai pedutes sudetos
* Aciu, Zirze...zinok ,as tik savaitgaliais versdamasi per galva padarau tuos auto..tai mano 5-ojo dar nera ai, na nebent snd kazka istraukciau, bet nenoriu tokio..tai tik bus siaip vaikiuku valentinine fotosesija bet net netvarkyta dar, sumeciau tik i pc ir nemaciau (nugis duokit laiko kas nibut)
** Aha, graziai
Aistulle, dekui
QUOTE(pandre @ 2012 02 01, 20:34)
Oho! Kazkaip viskas labai dera. Kaip tuos juodus remus jus dedat?
Noisy, pati grazi motera, bet kazka per daug su spalvom pridirbus Veidas vienos, man per geltonos, spalvos. Rankos nuo veido spalvos labai skiriasi, dar kliuna, kad abi skirtingu spalvu. Poza labai dirbtina, labai matosi, kad suvaidinta
Nesupyk tik Ka matau, kaip suprantu, taip ir rasau..
QUOTE(neiste @ 2012 02 01, 19:19)
Oho! Kazkaip viskas labai dera. Kaip tuos juodus remus jus dedat?
Man rodos čia juosta.
QUOTE(Yvette @ 2012 02 01, 19:38)
[b]A
O tai negalima asmeniškai parašyt? Čia tuoj pradėsiu galvot, kad aš turiu išsiųst gal žmogus neskaito.
Gal viešai reikia pasakyti apie tą prasikaltėlį?
Išsiunčiau visoms mainų dalyvėms laiškus į flickr mail'ą.
QUOTE(Ka @ 2012 02 01, 19:46)
Gal viešai reikia pasakyti apie tą prasikaltėlį?
O kam visoms, negi nežinot kas ištraukė?
P.S. man tai tikrai neįdomu, kas neišsiuntė. Galiu aš vietoj jo išsiųst. Nors gyvai padovanosiu - pažadėjo atvažiouot į parodą