Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 02 01, 17:28)
Nu aishku skonio reikalas, bet tose Alabamos nuorodose slykshciu ir vulgariu foto nebuvo, bent jau mano akinimis ziurint g.gif yra tikrai kitoks, shlykshtus foto zanras, kur ten su kraujais, zaizdom zaidzia, visaip save subjauroja. o cia grazhus nuogi kunai, na bikini nesutvarkyta, taip, bet nejaugi visada visur turi buti ishvashkuota apatine dalis? juk tai naturalu. normalu. kodel dabar to naturalumo vengiama, o rodoma tas, kas pagarinta? nes "patogu" ir grazhu ziuret. na cia galima kalbeti daug, bet, taip, del skonio nesuigincjama (uh, kaip nemegstu sios frazes).

Na va, tau nebuvo, man buvo (is pirmos nuorodos) ir ka? biggrin.gif Na gerai, jau gerai nera ten jau taip laabai vulgariai viskas pateikta, bet pvz as valgydama tokio vaizdo nenoreciau pamatyt unsure.gif Alabama rase: "Paziurek i ju akis". Paziurejau, bet pamaciau turbut tuos dalykus, kuriuos viena matau blush2.gif Moteris man tose foto atrodo tokia menkaverte, veik isniekinta..Tie zvilgsniai ju, stovinciu nuogu, prie apsirengusiu vyru, gailescio prasosi..

Na nzn..daaugt man dar reikia..
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2012 02 01, 17:35)
Šiandien papozavo mano didžioji kaip tokios nuotraukytės...?  ax.gif Per šviesios labai?

trečioji miela, tik gaila alkūnyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 01, 17:07)
Na va, tau nebuvo, man buvo (is pirmos nuorodos) ir ka? biggrin.gif  Na gerai, jau gerai nera ten jau taip laabai vulgariai viskas pateikta, bet pvz as valgydama tokio vaizdo nenoreciau pamatyt unsure.gif Alabama rase: "Paziurek i ju akis". Paziurejau, bet pamaciau turbut tuos dalykus, kuriuos viena matau blush2.gif Moteris man tose foto atrodo tokia menkaverte, veik isniekinta..Tie zvilgsniai ju, stovinciu nuogu, prie apsirengusiu vyru, gailescio prasosi..
Na nzn..daaugt man dar reikia..

O as kaip tik matau labai stiprias asmenybes, drasias, moteriskas, atviras.Asmenybes, kurios apsinuogindamos parodo siela, o ne tik papus.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 02 01, 17:41)
O as kaip tik matau labai stiprias asmenybes, drasias, moteriskas, atviras.Asmenybes, kurios apsinuogindamos parodo siela, o ne tik papus.

So true! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 01, 17:44)
So true!  rolleyes.gif

friends.gif
Atsakyti
Bet būkim sąžiningi - ten nėra aiškaus kodo, todėl suvokimai yra labai subjektyvūs.

Jei mergina juoktųsi plačia burna, o kita sakytų - ji nelaiminga, tada galima nesutikti, o dabar čia iš Jūsų ginčų jokios naudos. Kiekvieno estetinis suvokimas yra labai savitas, priklausantis ne tik nuo patirties ir fotografavimo lygio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 01, 17:49)
Bet būkim sąžiningi - ten nėra aiškaus kodo,  todėl suvokimai yra labai subjektyvūs.

Jei mergina juoktųsi plačia burna, o kita sakytų - ji nelaiminga, tada galima nesutikti, o dabar čia iš Jūsų ginčų jokios naudos. Kiekvieno estetinis suvokimas yra labai savitas,  priklausantis ne tik nuo patirties ir fotografavimo lygio smile.gif

O mes nesigincijam:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 02 01, 17:50)
O mes nesigincijam:)

Ne, nu tokios stovyklos, - vieni supranta, kiti ne, nors teisybės atrasti net neįmanoma šitoj vietoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 vasario 2012 - 18:17
Bet kodėl nepasikalbėti, kad ir šia tema. Vis geriau nei apie orus, ar dar kokius buitiškus dalykus. Vienos tiesos nerasim, nes nėra, bet man įdomu paskaityti ką kiti mąsto. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 01 vasario 2012 - 18:18
QUOTE(Ka @ 2012 02 01, 19:18)
Bet kodėl nepasikalbėti, kad ir šia tema. Vis geriau nei apie orus, ar dar kokius buitiškus dalykus. Vienos tiesos nerasim, nes nėra, bet man įdomu paskaityti ką kiti mąsto.  smile.gif

pakalbam apie tai, kad Erika vis dar negavo mainų foto. Na jau ir pakartotinas registruotas turėjo nueiti. Pereinam prie plano B, tai, ką rašiau į až. Prisimeni?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 01, 17:49)
Bet būkim sąžiningi - ten nėra aiškaus kodo,  todėl suvokimai yra labai subjektyvūs.

Jei mergina juoktųsi plačia burna, o kita sakytų - ji nelaiminga, tada galima nesutikti, o dabar čia iš Jūsų ginčų jokios naudos. Kiekvieno estetinis suvokimas yra labai savitas,  priklausantis ne tik nuo patirties ir fotografavimo lygio smile.gif

tai, kad čia aš jokio ginčo neįžvelgiu smile.gif merginos išsako, tai ką mato, man tai įdomu tokios diskusijos, jokiu būdu čia ne ginčas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 01, 18:21)
pakalbam apie tai, kad Erika vis dar negavo mainų foto. Na jau ir pakartotinas registruotas turėjo nueiti. Pereinam prie plano B, tai, ką rašiau į až. Prisimeni?

Taip, taip. Viską pamenu. smile.gif Pradedu vykdyti planą B. biggrin.gif
Atsakyti