QUOTE(sayonara @ 2012 02 01, 14:42)
asmeniškai man patinka ne nulaižytos gražių pavyzdinių merginų fotosesijos (nors ir jų būna tikrai puikių, bet čia skonio reikalas), o netobuli, mažiau rodomi (nes nepopuliarios mažos krūtys ir išsikišę šonkauliai arba viena kita rinkė ant šono), natūralūs kūnai, įdomesnės pozos, santykis nuotraukoje, o ne tobulumas visame kame - makiaže, pozoje, aplinkoje ir pan. Tobula turi būti tik šviesa. Visa kita - skonis. O jis skirtingas.
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 01, 14:49)
kaip tik pradėjau skaityti meno filosofiją, ten kaip tik nagrinėjamas klausimas, kas yra menas, bet dar tik porą psl perskaičiau, sakau gal ten rasiu atsakymą
kokią skaitai? Ir aš skaitau
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 02 01, 15:34)
faina su vaikais vartyti albumus ir parodose lankytis. Ypač modernaus meno. Kai žiūri ir visiškai nieko nesupranti, paklausi vaiko ir jis tau taip paprastai ir įtaigiai paaiškina
sako ,kad vaikai iki kokių 5 m. amžiaus dažnai taikliai atsako į mums suaugusies painius filosofinius klausimus...
pati prisiminiau, kai per šias Kūčias, per vakarienę, mano dar trijų neturintis sūnus sako:" Dievas tai yra meilė..." (religinių tiesų mes jo dar kaip ir nemokome, šiomis temomis dar ir lyg nediskutuojame). Galvok kaip nori...