QUOTE(neiste @ 2012 02 01, 14:06)
Nezinau, bet tavo aprasytos madingos nuotraukos, man daug geriau nei pirmos nuorodos kai kurios foto..Aisku, skonio reikalas, bet cia to grazaus, subtilaus erotiskumo nematau..Daug kadru pateikti taip vulgariai, apatines kuno dalys nesutvarkytos, pozos, skonio reikalas, bet nu..Nzn man ne..
Nu aishku skonio reikalas, bet tose Alabamos nuorodose slykshciu ir vulgariu foto nebuvo, bent jau mano akinimis ziurint
yra tikrai kitoks, shlykshtus foto zanras, kur ten su kraujais, zaizdom zaidzia, visaip save subjauroja. o cia grazhus nuogi kunai, na bikini nesutvarkyta, taip, bet nejaugi visada visur turi buti ishvashkuota apatine dalis? juk tai naturalu. normalu. kodel dabar to naturalumo vengiama, o rodoma tas, kas pagarinta? nes "patogu" ir grazhu ziuret. na cia galima kalbeti daug, bet, taip, del skonio nesuigincjama (uh, kaip nemegstu sios frazes).
QUOTE(sayonara @ 2012 02 01, 14:42)
aš tai stengiuosi atskirti meninę fotografiją ir komercinę. ir kai viduje atskiri, pasidarai tolerantiškesnis, nes žinai, ko iš katros tikėtis.
va cia labai geras dalykas. as irgi taip darau. man ne galo patiko Ka uzrodyta pirmoji nuoroda, kur grazios mergaites buvo, man patinka ir kitos nuorodos, kur spalvoti, su blikiais, shvarus linxmi ir smagus portretukai buvo, bet zaviuosi, labai labai zaviuosi ir alabamos pirmosios 3 nuorodom, man toks fotografijos stilius yra ant kiek grazhus, kad net nerandu zodziu. visgi labiausiai domina "zmogaus fotografija", visada trauke nuogas kunas, erotika, o gal netgi kartais erotika maishyta su vulgarumo elementais. labai patogu taip moket atskirti kur kas kaip, zinoma, kiekvieno zmogaus suvokimas skyriasi, na bet bendra vaizda galima susikurt. be to, jei tave zavi grazios merginos, visai nereishkia, kad negali zaveti menine ,experimentine ir, daznai paprastam ziurovui nesuvokiama ar vulgari, fotografija.
QUOTE(Yvette @ 2012 02 01, 14:55)
Nepritariau kas antram žodžiui, kurį ten išgirdau, pratylėjau aišku savo pačios labui
bet panašiai mane veikia ir tokie pamąstymai kas yra menas, kas yra tiesa, meilė ir t.t.
labai smagiai nuskambejo
ir abstarcios temos - kas yra menas/meile - traukia, nors diskusijos yra rizikimgos, lygiai taip pat kaip kalbejimasis apie politika arba religija, o dar prie taures vyno hehe.
QUOTE(Yvette @ 2012 02 01, 15:19)
Bet į kitų fotografų tokius darbus, jei jie jautriai atlikti, žiūriu kaip į meno kūrinius ir išjungiu visokius ten savo įsitikinimus.
Tai vat, aš vistik už kūrybinę laisvę.
pritariu.