<!--QuoteBegin-веро
+2012 02 01, 11:54--><div class='quotetop'>QUOTE(веро
@ 2012 02 01, 11:54)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Sveikos!
Niu pagaliau pabaigiau skaityti visas temas, tiek ju daug, galvojau kad jau niekad prie jusu neprisijungsiu
Zodziu nuo vasaros pabaigos esu skaitytoja, atrodo kad visus jus jau pazystu
Tiek pat laiko turiu ir nauja fotoaparata, su kuriuo bandau susidraugauti. Ziuresim kaip pavyks. O siandien pristatau jums pirma namu darba.
[/quote]
pamenu kai as skaiciau nuo pirmuju temu...datraukiau iki 30 ir...jauciausi lyg pazindama jas visas vos ne asmeniskai...kai kurias be galo megau..ir kai pamaciau, kad jos isena, o prieina daug naujokiu,(dabar jos jau seniai nebe naujoke, o seniai ismoke ir iskeliave is SM'o buvusios pradziamoksles) nusprendziau is naujo nebesibendrauti su naujai susidariusiu kolektyvu,(nes jau prasidejo kartojimaisi temoje, mokymai to paties per ta pati) o prisistayti dabar esanciame, kurio visai nepazinojau, gal tik viena kita reta sveteli, uzsukancia is tu senu laiku, nuo 30psl pradziamoksliu
ale vis vien uz kantyrbe tau reikia baliuoniuka teikti...sitiek temu perpylei..maladiec
ND irgi good
mars daryti sekanti
O visom kitoma sektantem, labarytis..as lovoj, su kava....ir laptopiuku...gi mano mielieji vaikiukai suslapino mano "gudriuka"(kas nezino kas tai, tai mano 3iasis iPhone..kodel 3-iasis?Tai todel kad turejau net net trys ir noriu 4-to :ohtodel, kad pries tai buvo keiciami ekranai, nes turiu vaiku
vienu zodziu, jau 2 sav. kai jo nebeturiu(nes vaikiukai ji suslapino, ir tyliai graziai padejo ant stalo, o as visa diena ne nemaciau, kad jis slapias, o vakare einant i lova, jau jam buvo amen, aleliuja
) tai retai jus begaliu paskaityti( nes skaitydavau vakarais lovoje per ji) o kai jus tokiais empais varot, tai is vis, neturiu tam laiko...bais grazu buvo rG autoportretas su ta medziaga...nu patinka man tokie
as savo turiu auto, bet nzn ar rodysiu, ne nieko padabno nesigavo
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2012 02 01, 12:03)
kadangi skaitai seniai, namu darba linkus neuzhskaityti. mokomes fokusuoti. sufokusuota, taip, bet ne taip ryshkiai kaip turetu buti. II foto ishvis nesimato skirtumo tarp objektu (2 ir paskutinio). zodziu as griezhta. manau reiketu perdaryt.
nu va, o as praleidau...visai ne griezta as
daryk didesnius atstumus tarp daiktu, toms griezoms tetoms, kad itiki :lo:
QUOTE(Maggie @ 2012 02 01, 12:14)
ziuriu flickr to micmojo, kur Ka uzrode. ka galiu pasakyti - labai gera atranka padaro zmogus, visos merginos tobulai grazhios
MB vakar irgi ta pati pasake, kad gerai atrinkti kunai