Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paluri @ 2012 02 01, 10:01)

o man ačiū nebus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 01, 10:12)
o man ačiū nebus?  lotuliukas.gif

hah.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 02 01, 10:14)

štiš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 01, 14:42)
o man ačiū nebus?  lotuliukas.gif

Kai bus nuotrauka su silkinem uzuolaidom, tada ir aciu lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai tikrai labai aciu 4u.gif uz kritika, sorry, kad praleidau kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 01, 10:23)
Kai bus nuotrauka su silkinem uzuolaidom, tada ir aciu  lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai tikrai labai aciu  4u.gif  uz kritika, sorry, kad praleidau kazkaip...

baik tik, aš gi durnavoju biggrin.gif

nu bet rimtai, kišk savo vaiką tarp lengvų šilkų, plazdančių, lengvų materijų, gi šitokios akys, plaukai, tokia egzotika ir grožis..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 01, 14:54)
baik tik, aš gi durnavoju biggrin.gif

nu bet rimtai, kišk savo vaiką tarp lengvų šilkų, plazdančių, lengvų materijų, gi šitokios akys, plaukai, tokia egzotika ir grožis..

Tarp pilksvu kaladziu tos akys labiau isryskeja biggrin.gif , bet plauku tai tikrai labai gaila... Bet labiausiai man patinka tai, kad modeliuka sau auginuosi, kartu galim daug ka isbandyti smile.gif Tik labai blogai jauciuosi, kad ji del tos fotosesijos susirgo...tikrai nebuva salta, bet ji pripratus su kelnem pastoviai, kad uodai nekastu.
Isbandysim ir silka ateity, viskam ateis laikas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 01 vasario 2012 - 10:31
QUOTE(paluri @ 2012 02 01, 10:29)
Tarp pilksvu kaladziu tos akys labiau isryskeja  biggrin.gif , bet plauku tai tikrai labai gaila... Bet labiausiai man patinka tai, kad modeliuka sau auginuosi, kartu galim daug ka isbandyti smile.gif Tik labai blogai jauciuosi, kad ji del tos fotosesijos susirgo...tikrai nebuva salta, bet ji pripratus su kelnem pastoviai, kad uodai nekastu.
Isbandysim ir silka ateity, viskam ateis laikas  4u.gif

jos akys ir taip tokio ryškumo, kad jų ryškint kaladžių pagalba nėra reikalo..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 31, 20:29)
nera garso dabar pas mane.. o su kuo jis fotografuoja?

pirma nuoroda kur Ka uzrode 2x bandau atsidaryt, kazhkoks bug'as, ishsijungia visos mozzilos, negaliu pazhet :/ bet va flickr matau ka uzrode, lekiu.

as Pocejumi ne itin zaviuosi, bet si nude fs tobula. man dar labai patiko kur jis idejo i fb a la lesbian pusiau erotine fs, kur dvi ar trys merginos blondines, nu tokia skani, kalbanti fs wub.gif
Papildyta:
Yvette - imant visuma - tuto bene?
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 31, 22:39)
tiesa, ir jei nevalyvai tik atsidarius akimirką kažkodėl ieškojau didelio play mygtuko vidury kadro (nu kaip youtube būna), tai vadinasi įtikino  biggrin.gif

geras. ir as lotuliukas.gif del dangaus sutinku, jei visur butu zaluma, atrodytu ispudingiau. nors sis kadras ne visai cinemati mano poziuriu, visgi dar yra jutubiniai filmukai ir filmai ant didziuju ekranu biggrin.gif gyvenam ir mokomes zodziu he he.
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 02 01, 01:16)
Šita. Kaip jau minėjau, mano muilinukė krito ir sulinko obj.

Šiaip gundaus keisti telefoną su geresniu fotiku biggrin.gif Bus mano muilinė  biggrin.gif  beveik jau įtikinau save smile.gif Nors ir su dabartiniu nėr tragedijos. Bet vis vien norisi geriau.

tao krito ar G.? beje ar ji fotikina? ar pasiteisino dovanele?
iphone 4?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 01, 15:08)
jos akys ir taip tokio ryškumo, kad jų ryškint kaladžių pagalba nėra reikalo..smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 01, 09:52)
Vis kazkuo uzsiemusi, kad uzsuku tik trumpam pas jus paskaitineti kas vyksta... Noriu parodyti kaip susaldziau savo vaika, esant daugiau nei +20..tai jei -30, tai mums butu shakes.

o cia tu vykdei projekta 365? kaip sekasi? nesustojai?
sushaldei esant daugiau negu +20? blink.gif suprantu kad zmones neprate ir kai buna 19-20 laipsniu megsta uzsideti dublionke (egiptas), bet esant daugiau negu 20 ir diena, tikrai neturetu buti salta g.gif
Atsakyti
Sveikos!

Niu pagaliau pabaigiau skaityti visas temas, tiek ju daug, galvojau kad jau niekad prie jusu neprisijungsiu smile.gif Zodziu nuo vasaros pabaigos esu skaitytoja, atrodo kad visus jus jau pazystu smile.gif Tiek pat laiko turiu ir nauja fotoaparata, su kuriuo bandau susidraugauti. Ziuresim kaip pavyks. O siandien pristatau jums pirma namu darba.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(веро
@ 2012 02 01, 11:54)
Sveikos!

Niu pagaliau pabaigiau skaityti visas temas, tiek ju daug, galvojau kad jau niekad prie jusu neprisijungsiu smile.gif Zodziu nuo vasaros pabaigos esu skaitytoja, atrodo kad visus jus jau pazystu smile.gif Tiek pat laiko turiu ir nauja fotoaparata, su kuriuo bandau susidraugauti. Ziuresim kaip pavyks. O siandien pristatau jums pirma namu darba.

o tai jau norejau sakyt, ko tyli, neseniai pastebejau, kad dazhnai buni online.

visas visas skaitei?? oho. prilygsta zygdarbiui. as manau, kad tikrai neverta visu skaityt, bet kita vertus nemazhai info naudingos buvo.

kadangi skaitai seniai, namu darba linkus neuzhskaityti. mokomes fokusuoti. sufokusuota, taip, bet ne taip ryshkiai kaip turetu buti. II foto ishvis nesimato skirtumo tarp objektu (2 ir paskutinio). zodziu as griezhta. manau reiketu perdaryt.
Atsakyti