Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paluri @ 2012 02 01, 08:52)
Sveikos  4u.gif

Pagaliau clap_1.gif: Labai gražu. Tik kadravimas visiškai ne. Plaukų trūksta, apkarpyt vėl nei šis nei tas, nebent 2X3 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 vasario 2012 - 09:04
Sveikos  4u.gif

Vis kazkuo uzsiemusi, kad uzsuku tik trumpam pas jus paskaitineti kas vyksta... Noriu parodyti kaip susaldziau savo vaika, esant daugiau nei +20..tai jei -30, tai mums butu shakes.

aš nesuprantu tokio kadravimo prasmės ir pasirinkimo. kam vaiką pakišai po kažkuo? tokio grožio mergytę ne po kaladėm kišt reikia, o į šilko užuolaidas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 01 vasario 2012 - 09:05
QUOTE(sayonara @ 2012 02 01, 09:02)
aš nesuprantu tokio kadravimo prasmės ir pasirinkimo. kam vaiką pakišai po kažkuo?  tokio grožio mergytę ne po kaladėm kišt reikia, o į šilko užuolaidas tongue.gif

Bet kaip ji gražiai čia atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 01, 13:28)
Pagaliau clap_1.gif: Labai gražu. Tik kadravimas visiškai ne. Plaukų trūksta, apkarpyt vėl nei šis nei tas, nebent 2X3

Aciu 4u.gif Nu va, vis nesuziuriu visko... Is kitos puses, su vaikais reikia daug praktikos, kad pavyktu laiku nuspausti mygtuka. Cia sufokusuoji i akis, o jau ziurek jie kazkur kitur lotuliukas.gif Bet man vis tiek patinka!

QUOTE(sayonara @ 2012 02 01, 13:32)
aš nesuprantu tokio kadravimo prasmės ir pasirinkimo. kam vaiką pakišai po kažkuo?  tokio grožio mergytę ne po kaladėm kišt reikia, o į šilko užuolaidas tongue.gif

Ieskau idomesniu kadru, man pasirode visai grazu blush2.gif Ten toks medis, ji pasilenkusi ziurejo smile.gif
Atsakyti

Man šita nuotraukytė labai patiko ir labai graži mergytė. wub.gif

Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 02 01, 09:07)
Aciu  4u.gif  Nu va, vis nesuziuriu visko... Is kitos puses, su vaikais reikia daug praktikos, kad pavyktu laiku nuspausti mygtuka. Cia sufokusuoji i akis, o jau ziurek jie kazkur kitur  lotuliukas.gif Bet man vis tiek patinka!
Ieskau idomesniu kadru, man pasirode visai grazu  blush2.gif Ten toks medis, ji pasilenkusi ziurejo  smile.gif

Su vaikais tikrai sunku, nuolat juda, makaluojasi, nenustygsta vietoj, bet man irgi patinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 01, 13:33)
Bet kaip ji gražiai čia atrodo  bigsmile.gif

QUOTE(Aistulle @ 2012 02 01, 13:42)
Man šita nuotraukytė labai patiko ir labai graži mergytė.  wub.gif
Papildyta:

Su vaikais tikrai sunku, nuolat juda, makaluojasi, nenustygsta vietoj, bet man irgi patinka.  ax.gif

Aciu!!!! 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 vasario 2012 - 09:20
QUOTE(rG @ 2012 02 01, 09:03)
Bet kaip ji gražiai čia atrodo  bigsmile.gif

aš neprieštarauju, kad mergaitė fantastiškai atrodo, bet ji pakišta po tom sunkiom kaladėm. graži, trapi mergytė po kaladėm. nu nelogiška ir nefotogeniška smile.gif
Atsakyti
Labas,
QUOTE(rG @ 2012 02 01, 00:16)
Ko tais perdaug šiandien komplimentų, aš taip nepratus biggrin.gif
Šita. Kaip jau minėjau, mano muilinukė krito ir sulinko obj. Noriu taisyti, nes muilinukė nebloga. Bet va su meistrais ne kas. Kur Klaipėdoj? Į Vilbrą?

Šiaip gundaus keisti telefoną su geresniu fotiku biggrin.gif Bus mano muilinė  biggrin.gif  beveik jau įtikinau save smile.gif Nors ir su dabartiniu nėr tragedijos. Bet vis vien norisi geriau.

pasidalinsiu, sakė, kad geras, pati dar nebandžiau - nereikėjo mirksiukas.gif

FOTOAPARATŲ REMONTAS
Nemokama konsultacija
Darbams suteikiama garantija
Darbo laikas: 9.00-18.00

Draugystes g.21A, Šiauliai
III aukštas
prie centrinio PC „MAXIMA“ ir „ŠKIPO“ užkandinės
Mob. (8 676) 96285
jarka@walla.com
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 01, 09:52)

Vis kazkuo uzsiemusi, kad uzsuku tik trumpam pas jus paskaitineti kas vyksta... Noriu parodyti kaip susaldziau savo vaika, esant daugiau nei +20..tai jei -30, tai mums butu shakes.

Koooks grožis wub.gif mergaitės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 02 01, 14:10)
Koooks grožis  wub.gif  mergaitės  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 01, 09:52)
Sveikos  4u.gif

Noriu kritikos smile.gif

spalvos patinka, bet poza ne- kažkaip sunku ir žiūrėt 4u.gif Jei tie plaukučiai palaidi, tai norisi juos ir visus matyt. Bet mergaitė gražuolė- niekas nesiginčija smile.gif
Atsakyti