Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 01 31, 20:44)
Bus išnykus nespalvota, nes keičiau su Erikos patarimu nedaryt tarpelio  bigsmile.gif  Man rods geriau

http://farm8.staticf...5f116b9be_z.jpg

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 31, 19:52)
***** kaip gerai dabar  blink.gif  thumbup.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 31, 19:57)

yahoo.gif biggrin.gif

Dar vienas toks man nebūtingas, šiaip mėgstu iš arti, bet savęs niekad taip arti nerodžiau. Kaip kadravimas? Žvilgsnis labai neatsimuša?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 31, 21:15)
yahoo.gif biggrin.gif

Dar vienas toks man nebūtingas, šiaip mėgstu iš arti, bet savęs niekad taip arti nerodžiau. Kaip kadravimas? Žvilgsnis labai neatsimuša?

man šiek tiek per daug akys nusuktos,dabar baltosios akių dalies daugokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 31, 20:17)
man šiek tiek per daug akys nusuktos,dabar baltosios akių dalies daugokai  g.gif
Aha, Tu teisi. Man nesimatė.
Atsakyti
Tinka i cinematic tema? sleep.gif

user posted image

Kadra visai netycia radau archyvuose. Fotkinta labai seniai, su muiline. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 31, 20:43)
Tinka i cinematic tema?  sleep.gif

Man tai ne blush2.gif bet mergaitėms tikriausiai tiks, nes matyt kitaip suvokiam cinematic'ą biggrin.gif

Man trūksta sodrumo spalvose ir... veiksmo. Dabar atrodo, kad mašina stovi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 31 sausio 2012 - 20:48
QUOTE(rG @ 2012 01 31, 15:37)

paskutinis variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 31, 20:43)
Tinka i cinematic tema?  sleep.gif

Kadra visai netycia radau archyvuose. Fotkinta labai seniai, su muiline.  blush2.gif

na +/- manau galima priskirti.. bet kažkas negerai su šiuo kadru, toks įspūdis kad virsta, nors realiai kaip ir visos linijos tiesios.. manau dėl atsiradusio dangaus lopinėlio viršuje, kadro kairė tapo per sunki, ir vizualiai kadras atrodo "kreivas", ar čia tik man taip atrodo? g.gif aš kirpčiau viršaus, kad nafik , to dangaus iš vis nesimatytų.. jo arba daugiau turėtų būti, arba iš vis jo nereikia

o spalvos man patiko

tiesa, ir jei nevalyvai tik atsidarius akimirką kažkodėl ieškojau didelio play mygtuko vidury kadro (nu kaip youtube būna), tai vadinasi įtikino biggrin.gif

bet viršų tai kirpčiau
Papildyta:
QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 31, 14:41)
sveikutes

sakykit ar jums panasus i sokancios moters silueta g.gif , ar man cia taip atrodo  biggrin.gif

aha, matau matau, su suknele bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Delicious @ 2012 01 31, 14:56)
Laba,

Atnešu savo pabandymus cinematic temai:

antroji patiko , pirmojoj per sodrios spalvos
Papildyta:
RG graži moteris esi.. o dėl kompleksų.. na tai paklausk ar nors viena čia jų neturi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 31 sausio 2012 - 21:25
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 31, 18:03)
Delicious -> aš užskaityčiau kaip cinematic, o kodėl abiejose foto apdirbimas kitoks?? Jos tinka viena po kitos, bet kad apdirbimas skiriasi, iš karto ne kaipi iš tos operos smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 31, 21:39)
antroji patiko , pirmojoj per sodrios spalvos

Pirmojoj prikontrastinau perdaug blush-anim-cl.gif
dėkui už pastebėjimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 31, 21:39)
RG graži moteris esi.. o dėl kompleksų.. na tai paklausk ar nors viena čia jų neturi  biggrin.gif
Ko tais perdaug šiandien komplimentų, aš taip nepratus biggrin.gif
Šita. Kaip jau minėjau, mano muilinukė krito ir sulinko obj. Noriu taisyti, nes muilinukė nebloga. Bet va su meistrais ne kas. Kur Klaipėdoj? Į Vilbrą?

Šiaip gundaus keisti telefoną su geresniu fotiku biggrin.gif Bus mano muilinė biggrin.gif beveik jau įtikinau save smile.gif Nors ir su dabartiniu nėr tragedijos. Bet vis vien norisi geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 01 vasario 2012 - 00:17
Laba ryta. Oj kaip šalta man šiandien. smile.gif jei taip šals toliau, bus ragas mano mašiniukui, neužkursiu. doh.gif

o aš su buitine fotke. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulle: 01 vasario 2012 - 08:13
Sveikos 4u.gif

Vis kazkuo uzsiemusi, kad uzsuku tik trumpam pas jus paskaitineti kas vyksta... Noriu parodyti kaip susaldziau savo vaika, esant daugiau nei +20..tai jei -30, tai mums butu shakes.

user posted image
Noriu kritikos smile.gif

daugiau
Atsakyti