Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 01 31, 17:37)
Tokią va kitonybę padariau, kaip geriau bw ar ne?

as uz spalvota rolleyes.gif ir man nereali kairioji nuotrauka, negaliu asiziureti rolleyes.gif tiesa, turi labai grazia lupu forma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 31, 19:23)
as uz spalvota rolleyes.gif ir man nereali kairioji nuotrauka, negaliu asiziureti rolleyes.gif tiesa, turi labai grazia lupu forma rolleyes.gif

Tikiu tiek Tavim, tiek Erika, bet Tu mane užmušai unsure.gif tada kiek aš nuotraukų neparodžius... Aš žiauriai kompleksuoju, man atrodo, kad kaip tik labai jos negražios... Ir ačiū tada už komentarą nuotraukai su puodeliai, irgi nustebino. Matyt nemyliu aš savęs verysad.gif
Atsakyti
Interviu su juo. smile.gif Nustebau kai pamačiau kuo fotografuoja.
Jo flickr jei dar kas nežino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 31, 19:08)
kaip jumis toks nude ?  man tai labai gražu.. paprasta, bet taip subtilu, švelnu, tvarkinga..  šian kažko užsikabinau ant jo darbų, tai akis varvinu prie kompo  biggrin.gif

labai labai gražu rolleyes.gif

rG, man ir spalvota ir jb faina, gražios foto, patinka man tokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 31, 19:25)

nera garso dabar pas mane.. o su kuo jis fotografuoja?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 31, 19:25)
man atrodo, kad kaip tik labai jos negražios...

Kam negražios? Tau? Kitiems? unsure.gif
Paskutinis auto labai, labai! Abi pusės. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 31, 19:47)
Aš po žemėm pasirausiu. Nespėju nieko su visokiom ligom, nutikimais, mokslais, darbais, egzaminais..

sekmes, lauksime pasirodant 4u.gif

QUOTE(rG @ 2012 01 31, 20:25)
Tikiu tiek Tavim, tiek Erika, bet Tu mane užmušai  unsure.gif  tada kiek aš nuotraukų neparodžius... Aš žiauriai kompleksuoju, man atrodo, kad kaip tik labai jos negražios... Ir ačiū tada už komentarą nuotraukai su puodeliai, irgi nustebino. Matyt nemyliu aš savęs  verysad.gif

a tu pabludai rolleyes.gif lupos tikrai nuostabios, i jas visu pirma ir atkreipiau demesi rolleyes.gif taigi mylek save labiau, esi nuostabi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 31, 19:29)
nera garso dabar pas mane.. o su kuo jis fotografuoja?

Šituo. smile.gif Dabar nepamenu, visada ar kartais.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 31, 19:29)
Kam negražios? Tau? Kitiems?  unsure.gif
Paskutinis auto labai, labai! Abi pusės.  bigsmile.gif

Man pačiai.
Man gražu - mano akys, plaukai, užpakalis biggrin.gif
Negražu - profilis, paakiai, rankos, kojos, lūpos biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 31, 19:31)
a tu pabludai rolleyes.gif  lupos tikrai nuostabios, i jas visu pirma ir atkreipiau demesi rolleyes.gif taigi mylek save labiau, esi nuostabi 4u.gif
biggrin.gif Dėkui biggrin.gif matyt man reik susirast naujų bernų lotuliukas.gif

Gerai, neoftopinu, dar kartą ačiū visoms už pasisakymus. Gaila, kad nesutampa su mano daugumos nuomonė, man labiau jb.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 31 sausio 2012 - 19:33
QUOTE(Ka @ 2012 01 31, 19:31)
Šituo. smile.gif Dabar nepamenu, visada ar kartais.

num jo, prabangiai smile.gif ten jaučiu foto popierius dedasi
Atsakyti
Bus išnykus nespalvota, nes keičiau su Erikos patarimu nedaryt tarpelio bigsmile.gif Man rods geriau

http://farm8.staticf...5f116b9be_z.jpg
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 31, 19:44)
Bus išnykus nespalvota, nes keičiau su Erikos patarimu nedaryt tarpelio  bigsmile.gif  Man rods geriau

http://farm8.staticf...5f116b9be_z.jpg

***** kaip gerai dabar blink.gif thumbup.gif
Atsakyti