Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Rg - man patiko,šiuo atveju spalvos daug info neduoda tai aš už jb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 31, 13:50)
man pirmoji,spalvota, ten dulkes taip apsisviete ties balionu? rolleyes.gif

čia vaiko selės, nes tampė baliono užrišimą su burna mirksiukas.gif
O dėl kamuoliuko- net nepagalvojau, kad neįprastas, normalaus tikriausiai net neturim... doh.gif
Dėkui visoms už komentarus:)

RG
, man patinka tokios paslaptingos nuotraukos, spalvota labiau:)
Atsakyti

QUOTE(Kikirike @ 2012 01 31, 17:09)
Rg - man patiko,šiuo atveju spalvos daug info neduoda tai aš už jb  4u.gif
pritariu, pasirinkau bw

QUOTE(GiedreB @ 2012 01 31, 17:28)
RG[/b], man patinka tokios paslaptingos nuotraukos

Ačiū.
Visom, ačiū, kas pasisakėt, kartais nejaukiai jaučiuosi, kad mažai komentuoju smile.gif
Man dešinioji labai limpa atskirai.
Atsakyti
Kaip visada pavėluotai...

QUOTE(GiedreB @ 2012 01 31, 11:13)
dedu kritikai savo vakarykštį pasižaidimą su saulės šviesa...
kuri geriau žiūrisi? Antrojoje nemokšiškai bandžiau panaikinti supynių šešėlį, ar labai priterlinau ? blush2.gif
http://farm8.staticf..._9e6121e85a.jpg[/img]
http://farm8.staticf..._36685a7ce9.jpg[/img]

ir dar  smile.gif
http://farm8.staticf..._a1206a37ed.jpg[/img]

Pirmoji man labiau, čia kažkaip tinka spalvos vos juntamos, o nuklonavai tikrai labai negražiai antrojoj smile.gif bet kuriuo atveju aš už spalvota. Patinka man pirmoji, įdomiai pažaidei su šviesa, man gražu, patinka ir antroji, pritariu, kad to kamuoliuko galėjo nebūti smile.gif Šaunuolė smile.gif Gailiuosi, kad pas mane mažai šviesos pakliūna pro langus...

neiste -> gražią moterį fotografavai smile.gif Man patiko paskutinė labiausiai, pirmoji kiek nepatinka odos spalva. Antrojoj - moters lūpos [kažkaip ta apatinė nukritus į kairę] smile.gif Trečioji man labiausiai, nematau, kad būtų per žalia smile.gif beje, pritariu dėl diržo Alabamai 4u.gif Tikrai graži moteris, fotografuok ir fotografuok smile.gif

S.B.M. -> puikią temą užvedei apie šviesą, pastaruoju metu žiūrinėju nuotraukas ir tyrinėju, kaip ten jie sustatė ką ir pan. Kokį apšvietimą naudojo, ar reflektorių, ar ką, mistika kol kas...

eurik@.k -> Taip, aš iš karto pamačiau šokančią moterį, galvoju, kaip įdomiai, paskui perskaičiau žinutę tavo thumbup.gif bet pati foto man per pilka atrodo...

Delicious -> aš užskaityčiau kaip cinematic, o kodėl abiejose foto apdirbimas kitoks?? Jos tinka viena po kitos, bet kad apdirbimas skiriasi, iš karto ne kaipi iš tos operos smile.gif

rG -> kaip balta ir lengva [auto], tik pirmojoj man išraiška nelabai smile.gif Man tiek spalvota, tiek j/b patinka. nors šiuo atveju gal nespalvota rinkčiausi, nes spalvotoj antroj nesimato spalvų beveik smile.gif

Atsakyti
rG, spalvota man smile.gif
Atsakyti
man taip pat spalvota RG foto patiko.

Aš po žemėm pasirausiu. Nespėju nieko su visokiom ligom, nutikimais, mokslais, darbais, egzaminais..
Atsakyti
rG, spalvota.
Atsakyti
neiste, man pirmoj nuotaika thumbup.gif ir paskutinė patiko, antroj dar horizontas čiuožia
rG, man spalvota labiau

Atsakyti
kaip jumis toks nude ? man tai labai gražu.. paprasta, bet taip subtilu, švelnu, tvarkinga.. šian kažko užsikabinau ant jo darbų, tai akis varvinu prie kompo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 31, 21:08)
kaip jumis toks nude ?  man tai labai gražu.. paprasta, bet taip subtilu, švelnu, tvarkinga..  šian kažko užsikabinau ant jo darbų, tai akis varvinu prie kompo  biggrin.gif

grazu smile.gif

noisy, aroonele dekui 4u.gif einu horizonto ziuret, nepastebejau, kad ciuoztu
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 31, 19:08)

Seilėjausi kai pirmą kartą pamačiau. biggrin.gif Labai graži serija.
Mane dar labai žavi šio fotografo darbai, niu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 31 sausio 2012 - 19:16
QUOTE(Ka @ 2012 01 31, 19:14)

Mane dar labai žavi šio fotografo darbai, niu.  bigsmile.gif

mghm, gražu, einu toliau žiurėt, užkabino bigsmile.gif ir dar su juosta fotkina
Atsakyti