Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ainoa @ 2012 01 31, 11:23)
RG is seses ziemos nuotrauku, man vidurine, ta kur tarp medziu, labai patiko ir spalvos man grazu, nors kiek supratau, ten lyg ir kazkas negerai su jom, bet man kaip tokiai zinovei nekliuna  biggrin.gif
Viskas ten su jom gerai biggrin.gif Tik pirma buvo kontrastinga, o anos mažiau. Tai nei blogai, nei gerai smile.gif
Ai, tik tos *keiksmažodis*aberacijos buvo, na violetiniai kraštai, kartais taip atsitinka.

QUOTE(Maggie @ 2012 01 31, 10:04)
o apie ka tu cia kalbi..? paashkink kaimietei.
Reikalavimai spaudai biggrin.gif Visos dienos paieškos neišsprendė šito reikalo biggrin.gif Supratau, kad nereikia sukti galvos. Jeigu nepatinka kas, tegul susiranda kitų nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 31 sausio 2012 - 11:44
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 31, 10:46)
ten pvz iš serijos "pamirštas namas", fotografuodama nuogą paauglę su lėle, ji norėjo parodyti vaikystės pabaigos ir naujo gyvenimo etapo pradžią...
gal aš kokia senė, ir nesuprantu  biggrin.gif juk yra kitų būdų, kaip tą pačią mintį būtų galima pateikti..

nu tokia fotografija daug kam nepriimtina, bet slamsu pazhiuret. man is esmes dazhnai kelia ivairias emocijas, kartais negatyvias, bet mane traukia tokie vaizdai, idomu pasiziuret kaip kiti fotografai interpetuoja.
gal yra kokiu nuorodu i ta ka skaitai?
QUOTE(Ainoa @ 2012 01 31, 12:23)
Kristukas, dangaus nuotraukos uzburiancios, labai grazios spalvos, pas mus tokio nesu macius  ax.gif

Buna buna ir Lietuvoj. pasizhvalgyk. mes dazhnai nematom to, kas neauktualu, arba paprasciausiai amtome ta, kas mus domina. man visada patiko "dangaus vaizdai" (fotkint tik nemoku), tad pavasari, vasara - nuostabiu dangaus piesiniu galima prisiziureti.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 31, 11:42)

Reikalavimai spaudai  biggrin.gif  Visos dienos paieškos neišsprendė šito reikalo biggrin.gif Supratau, kad nereikia sukti galvos. Jeigu nepatinka kas, tegul susiranda kitų nuotraukų biggrin.gif

jo, spaudai butinai reikia užseivint foto su 300 dpi.. spaudi image- image size , ir ten pakeiti iš 240 dpi, ar kiek ten būna, į 300 dpi
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 31, 11:42)
Viskas ten su jom gerai  biggrin.gif Tik pirma buvo kontrastinga, o anos mažiau. Tai nei blogai, nei gerai smile.gif
Ai, tik tos *keiksmažodis*aberacijos buvo, na violetiniai kraštai, kartais taip atsitinka.

nu va sakau, kad kazkoks keiksmazodis buvo smile.gif einu pagooglint kas cia per daiktas tos aberacijos ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 01 31, 11:51)
Buna buna ir Lietuvoj. pasizhvalgyk. mes dazhnai nematom to, kas neauktualu, arba paprasciausiai amtome ta, kas mus domina. man visada patiko "dangaus vaizdai" (fotkint tik nemoku), tad pavasari, vasara - nuostabiu dangaus piesiniu galima prisiziureti.

LT zinau, kad buna, bet as Ispanijoj gyvenu smile.gif nors reikes ir cia pasizvalgyt dazniau i dangu, nors dabar oras toks apniukes, tai nieko gero nepamatysiu
Atsakyti

Mamagute cinematografic patiko, tiek pirmieji parodymai, tiek velesni, kazkodel man is visu cia rodytuju, tavosios labiausiai patiko nors as ir nelabai zinau kaip ten is tikro viskas turi buti
[b]

džiaugiuos, kad patiko 4u.gif Man įdomu ta tema ieškot foto archyvuos, gal kolkas blush2.gif
Atsakyti
Kelios kritikai:
user posted image

user posted image

Ne per zalia? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 31 sausio 2012 - 13:00
QUOTE(GiedreB @ 2012 01 31, 11:13)

kuri geriau žiūrisi?

man pirmoji,spalvota, ten dulkes taip apsisviete ties balionu? rolleyes.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 31, 12:07)
kaip cia as uzaugau su paprastais, su piesinukais tik smile.gif

ir as taip pat uzaugau, bet saviski auginu visai kitaip, reikejo masazu mums, sie kamuoliai gelbsti rolleyes.gif

Zirzia as irgi su komplimentais  4u.gif patiko paskutinis auto, tokia aikstinga atrodai, idomi, grazi moteris esi  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 01 31, 12:48)
Kelios kritikai:

Pirma butu smagiausia, jei ne plaukai, kurie uzstoja veida.
Antroje mergina atrodo labai susalusi, susirupinusi.Nepatinka jb-tamsiame plote dingsta detales-ar nuotrauka nedaeksponuota ar apdirbimas negeras.
Trecioje zvilgsnis vis grizta prie dirzo, kuris man cia nelabai tinka.
Tonai man tinka, svelniai ziemiski.
Atsakyti
S.B.M., man irgi įdomu šviesa. Galvoju, kad toj Karol nuotraukoj softbox'as iš šono ir tada fonas apšviestas. Spėju, kad reflektoriaus net nėra, nes šešėlis tai toks ryškokas; arba reflektorius gana toli nuo veido, jeigu yra. Norėčiau pažiūrėti, kaip šitas bičas fotografuoja.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 01 31, 15:04)
Pirma butu smagiausia, jei ne plaukai, kurie uzstoja veida.
Antroje mergina atrodo labai susalusi, susirupinusi.Nepatinka jb-tamsiame plote dingsta detales-ar nuotrauka nedaeksponuota ar apdirbimas negeras.
Trecioje zvilgsnis vis grizta prie dirzo, kuris man cia nelabai tinka.
Tonai man tinka, svelniai ziemiski.

Dekui uz kritika 4u.gif

Pirmoji - pagautas kadrasm sutinku del plauku.

Antraja taisysiu, o foto visos su tuo dirzu, be jo paltas butu platokas, negraziai gultu ties liemeniu..Daugumoje foto, kurias atsirinkau tvarkymui, nepatinka nuo dirzo esantcios rauksles po krutine doh.gif

Siaip dziaugiuos gan fotogenisku modeliu, fs kartosim smile.gif
Atsakyti
sveikutes

sakykit ar jums panasus i sokancios moters silueta g.gif , ar man cia taip atrodo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2012 01 31, 15:41)
sveikutes

sakykit ar jums panasus i sokancios moters silueta g.gif , ar man cia taip atrodo  biggrin.gif

matau baleto sokeja rolleyes.gif
Atsakyti