Vejuosi vejuosi vis jus, prisicituoju begale, nespeju perksiatyt visko ir kita diena vel vejuosi
tai kai susikrove kruva, nzn net nuo ko pradet
tai bandysiu paminet tik labiausiai isitrigusias
Mamagute cinematografic patiko, tiek pirmieji parodymai, tiek velesni, kazkodel man is visu cia rodytuju, tavosios labiausiai patiko nors as ir nelabai zinau kaip ten is tikro viskas turi buti
Maggie patiko abu paskutinieji auto, paskutinajam tikrai labai jauciasi toks lyg isdidumas, o pries paskuneje laba patiko kampas, nors gal kiek ir truko akytes krastelio
Zirzia as irgi su komplimentais
patiko paskutinis auto, tokia aikstinga atrodai, idomi, grazi moteris esi
NoisyB auto lauke fainas, man su skara fainesnis, tokia selmiska atrodai
o ziemos fotosesija labnai labai patiko, del ranku spalvos pasake merginos, bet visa kita liuks ir spalvos labai patiko
Chiquitka patiko pazaidimai su lasais, visai idomiai ir tos spalvos, kazkaip kitaip, gal ir pradingsta kiek tas lasiuku grozis spalvose, bet patiko
as vis ruosiuosi bandyti, tik laukiu trikojo, nes be trikojo kazka bandziau ir nesigavo
Kristukas, dangaus nuotraukos uzburiancios, labai grazios spalvos, pas mus tokio nesu macius
Vi.Kri labai patiko moteris su skara, spalvos nuostabios
bet patiu nuotrauka savo emocija, grazesne ta kur flickr
Del nuogu vaiku, paaugliu fotografavimo, tai as ko gero busiu irgi senamadiska ar dar ten kokia siauru paziuru, nu bet man nea, nepriimtina man visai
SBM labai gera tema uzvedei, tikiuosi padiskutuosit daugiau, nes idomu skaityt, esu visiskai zalia apsvietimo reikale, bet labai naudinga butu pramokt kazka. Va laukiu nesulaukiu vasaros, kai grisiu i LT stengsiuos papult i kokius jusu organizuojamus kursus, nes kolkas tik pavydet dalyvaujanciom galiu.
Gal galit kasnors paprotint kam reikalingas sviesos sklaidytuvo dangtelis ir toks mini softboxas ant blykstes kur dedasi? ar jie reikalingi? kur jie reikalingi? Gausiu jubiliejui blykste ir trikoji dovanu, tai kazkaip pagalvojau apie siuos daikciukus ir nzn reikia ju ar ne? Busiu dekinga, jei kas netingesit atsakyti.
RG is seses ziemos nuotrauku, man vidurine, ta kur tarp medziu, labai patiko ir spalvos man grazu, nors kiek supratau, ten lyg ir kazkas negerai su jom, bet man kaip tokiai zinovei nekliuna
Maijaz mergyte su katyte ir vezimuku
nuostabaus grozio vaikiukus turi, tikri modeliukai