Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Whatever? @ 2012 01 30, 18:42)
Tema isties sunki.... Labiausiai panasus man (nepamenu kieno, sorry) vienos pirmuju ikeltu su valtimi ir mergaite prie vandens Zirzes dziungles... Tokios labiausiai panasios smile.gif

mano rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 30, 18:33)
Zirzes kadras man patiko... tikrai uzskaitau, kaip cinematik.... nebutinai anakondos beieskant, taciau dziungles gerai pavaizduotos... tarsi stovetum jose... yra gylis yra erdve....

is tikruju, tai kaip sakant "and durniaus" pazaidziau su ta foto, bet kiek ziuriu, tiek mane ji itraukia, net jauciu kaip zvilgnis sokineja nuo vieno ant kito medzio, link to beveik vidury esancio tarpelio tarp medziu rolleyes.gif as tai is viso, linkusi beveik visus cinematic kadrus uzskaityti, nes visi mes matom skirtingai, vieniems isijausti uztenka paprasciausios foto, kur plazdena smilgos, kitiems reikia nuotraukos, sukeliancios veiksma rolleyes.gif savo archyvuose turiu daug nuotrauku,i kurias ziuredama matau vienokio ar kitokio filmo atitikmeni, tarkim beneriantis zmogus su visa technika, na is karto man asociacija kino "palikti vandenyne" arkaip ten jis rolleyes.gif tuo tarpu cia ji prabrokuotu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 30 sausio 2012 - 17:52
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 30, 17:33)

Va pavydziui, cia ale geri pavydziai sudeti, bet jus uzskaitytumet vos viena kita... Tokio apibrezimo kaip ir nera... Zmones tai daro, kad butu panasu i kino kadra ir megaujasi tuom...

viena bažnytukė iš ten labai tilt-shift, tokia žaislinukė, kaip iš animacinio filmuko 4u.gif
mamagute, man nespalvota, kur flickr, labiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 29, 22:38)

Netikiu, kad dėl to liūdėjai ar liūdi. tongue.gif

Šiandien maklinėjau po pusnynus. Rodau man porą įdomesnių kadrų. smile.gif Taršykit.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 30 sausio 2012 - 18:20
QUOTE(mamagute @ 2012 01 30, 18:39)
sveikutės  4u.gif ,
žiūriu dar cinematic populiarus, tai atlendu dar su viena...

pirmoji, labai graziai ziurisi smile.gif
antroji, tokia lyg is veiksmo, bet nekabina rolleyes.gif

QUOTE(Ka @ 2012 01 30, 18:55)

Šiandien maklinėjau po pusnynus. Rodau man pora įdomesnių kadrų.

antrojoje sviesa grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 30, 18:45)

4u.gif dabar zinosiu smile.gif

Netikiu, kad dėl to liūdėjai ar liūdi.  tongue.gif

Šiandien maklinėjau po pusnynus. Rodau man pora įdomesnių kadrų.  smile.gif Taršykit.

Pirma labai patiko
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 01 30, 18:53)

mamagute, man nespalvota, kur flickr, labiau  mirksiukas.gif

reiks sau pasibandyt, kaip ta nespalvota atrodytų, nes matau, kad jas suspaudžia, atspalvis foto pasikeičia mirksiukas.gif

ačiū, Zirze, už nuomonę 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 30, 19:01)
4u.gif  dabar zinosiu smile.gif

nepasikuklinau (šiaip tas man nebūdinga) biggrin.gif
Papildyta:
Netikiu, kad dėl to liūdėjai ar liūdi.  tongue.gif

Šiandien maklinėjau po pusnynus. Rodau man pora įdomesnių kadrų.  smile.gif Taršykit.

man atrodo per blankios foto... 4u.gif Spalviškai pirmoji patiktų...
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 30, 17:33)
1. Bet manau priklauso ir nuo to apie kokius filmus kalbesi ir isivaizduosi... Tu ka parodei surmulys ir veiksmas... Bet buna melancholisku filmu, visai tokiu gruzinanciu, be daug veiksmo, vos keleta aktoriu.....

ale geri pavydziai sudeti, bet jus uzskaitytumet vos viena kita... Tokio apibrezimo kaip ir nera... Zmones tai daro, kad butu panasu i kino kadra ir megaujasi tuom...

2. Beje patiko visai ir megges mergina vonioje... patiko emocija veide... uzfiksuotas netiesmukas zvilgsnis i kazka, del ko rodos turetum sulaukti tesinio, kad issikaiskinti kas vus toliau... (Cia kalbant apie Svajones minti del istorijos tesinio).

1. nesudėsiu 100 galimų pavyzdžių smile.gif tai ką parašiau, tinka bet kokiam kinematografiniam kadrui..
tavo įdėtoje nuorodoje daugumai kadrų tai tinka.. bet kai kurie tai tikrai visiškai ne kinematografiniai...

2. tai pagal tavo aprašymą, koks nors koliažas iš 5 nuotraukų, kaip mama su vaiku kepa bandeles, ir kinematografija vadintųsi smile.gif

aš manau, kad viename kadre turi atsispindėti to vaizo judėjimo iliuzija, nesvarbu ar tai miesto šurmulys, ar tai šnarantys lapai, ar tai apsikabinimas, ar vandens čiurlenimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 30 sausio 2012 - 18:13
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 30, 19:11)

na gerai, o kaip sioji? smile.gif

user posted image

negi neuzuodi siulu, dazu kvapo,negirdi kaip snara siulai, tarp audeju pirstu ir ju stumiamu stakliu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 30, 18:15)

negi neuzuodi siulu, dazu kvapo,negirdi kaip snara siulai, tarp audeju pirstu ir ju stumiamu stakliu? bigsmile.gif

šitas taip, į temą, dar ir kadravimas toks, kuris sudaro įspūdį , lyg "filmuojanti" kamera slinktų iš dešinės į kairę..

-------------------------

o šiaip tai ką aš žinau, gal ir nusišneku, bet aš asmeniškai kinematografiją suvokiu būtent taip
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 30, 18:39)
sveikutės  4u.gif ,
žiūriu dar cinematic populiarus, tai atlendu dar su viena... Na vis bandau suprast...
http://farm8.staticf...ac57bb206_z.jpg[/img]

Patinka šioji, toks judesys jaučiasi, man tai labai tinka cinematic smile.gif

Zirzė -> Audėjos ir džiunglės man patiko - cinemtik temai smile.gif
Dar tavo auto patiko.

S.B.M. -> O man čia atrodo, kaip iš rusų kokio filmo senesnio, kai dar kompai atsirado tik. Plius toks grūdas, kai per senus telikus rodė. Tik wa norėtųsi tada labiau nusukt jos veiduką, kad susidarytų iliuzija, kad ne tiesiai į kadrą, nežinau kaip paaiškint.

Nors iš esmės sunku su tuo cinematic vertinimu...
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 30, 19:15)

neuzuodi siulu, dazu kvapo,negirdi kaip snara siulai, tarp audeju pirstu ir ju stumiamu stakliu? bigsmile.gif

sakyčiau, kad cinematic, tik norėtųsi šiek tiek iš arčiau to vaizdelio 4u.gif
noisy-B, ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti