Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 30, 15:26)
turiu siandien laiko, galeciau prasinesti pro flickra, gal yra norinciu? bigsmile.gif

Aš noriu, reikia astriu-teisingų komentaru. smile.gif

Labas visoms.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 30, 16:09)
"Anakondos beieškant" biggrin.gif

Žinai ko trūksta? Subjekto! Kad ir kokios dalies.
Dabar tik pavadinimas pritraukia prie anakondos ieškojimo 4u.gif
Šiaip įdomus darbas smile.gif Patinka spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 30, 16:09)
aha, kur gi ne lotuliukas.gif

"Anakondos beieškant" biggrin.gif

oba kaip įdomiai smile.gif kur čia tokias džiungles radai?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 30, 17:19)
tokio siužeto filmams bendri planai dažniausiai filmuojami iš apačios veržiantis pro žolės ,arba iš aukštai leidžiantis žemyn,taip kad man rodos nelabai...

o man patiko. nors subjekto tai ir truksta, Rita gerai pastebejo.
o cia mada dabar neuzskaityti visus cinematic'sus? biggrin.gif tai jei netinka, tada bendrai foto pakomentuojam. o tai tiktai "kaip cinematic, tai neeee". kazhkaip labai jau kukliai.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 30, 17:28)
o cia mada dabar neuzskaityti visus cinematic'sus? biggrin.gif tai jei netinka, tada bendrai foto pakomentuojam. o tai tiktai "kaip cinematic, tai neeee". kazhkaip labai jau kukliai.

na ok, kaip cinematic nelabai tinka, kaip foto nepatinka apdirbimas - o džiungles tokias ir aš norėčiau atrasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 01 30, 17:24)
Aš noriu, reikia astriu-teisingų komentaru. smile.gif

Labas visoms.

flickrekoks nikas?

QUOTE(rG @ 2012 01 30, 17:25)
Žinai ko trūksta? Subjekto! Kad ir kokios dalies.
Dabar tik pavadinimas pritraukia prie anakondos ieškojimo 4u.gif
Šiaip įdomus darbas smile.gif Patinka spalvos.

truksta truksta, ir man paciai truksta rolleyes.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 30, 17:28)
oba kaip įdomiai  smile.gif  kur čia tokias džiungles radai?

ne Lietuvoj cia rolleyes.gif einu dar koki surasiu, su subjektu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 30, 17:48)
flickrekoks nikas?

gladiole78
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 30, 16:28)

ieškojau intere apibrėžimo tikslesnio, bet nieko neradau.. angliškai gal ir yra, bet aš sunkiai suprantu.. bandau paaiškint, kaip pati įsivazduoju..
daugumos parodytų kadrų mano galva netinka kinematografijos žanrui, nes jie nesudaro kino įspūdžio.. žiūrint į nuotrauką, į tą sustabdytą kadrą, manau turi matytis to esamo kadro kelių sekudžių praeitis ir ateitis, žiūrint į kadrą net garsus gali įsivaizduoti.. kadras turi būti dinamiškas visomis prasmėmis- laiko tekmėje (kad žiūrint į kadrą gali vaizduotėje atsukti keliomis sekudėmis laiką atgal/į priekį), kadre turi būti judesio/veiksmo įspūdis, taip pat kadras turi priversti vaizduotę išgirsti garsus... IMHO

tarkim ši foto, įsivaizduoji,kaip tos mašinos atvažiuoja, ir nuvažiuoja, girdi miesto šurmulį..

arba ši - įsivaizduoji garsą to traukinio, kuris pravažiuoja, triukšmą, net vėjelį pajauti pravažiavus tam traukiniui.. atrodo kad esi tarp jų, stovi, ir lauki ten kartu su jais to traukinio, atrodo esi šalia tų emocijų..

nu žodžiu, nežinau ar supratot, ką norėjau pasakyt..

man atrodo, kad cinematic tema yra pakankamai sunki, ir tikrai neužtenka vien juodų rėmų uždėti ant nuotraukos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 30 sausio 2012 - 17:18
aš va Jokubaites flickr'e padrąsinta, ateinu su savo puodeliu. specialiai žaidimui neruošiau, bet kadangi senai ką berodžiau... biggrin.gif

-19° | +22°
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 30, 17:14)

man atrodo, kad cinematic tema yra pakankamai sunki, ir tikrai neužtenka vien juodų rėmų uždėti ant nuotraukos smile.gif

visiškai sutinku. smile.gif kol kas iš parodytų cinematic nuotraukų nei viena, IMHO, nesižiūrėjo kaip cinematic. Zirzės nuotrauka jau lyg ir kabino į tą pusę, bet apdirbimas man ne.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 30, 18:14)
ieškojau intere apibrėžimo tikslesnio, bet nieko neradau.. angliškai gal ir yra, bet aš sunkiai suprantu.. bandau paaiškint, kaip pati įsivazduoju..
daugumos parodytų kadrų mano galva netinka kinematografijos žanrui, nes jie nesudaro kino įspūdžio.. žiūrint į nuotrauką, į tą sustabdytą kadrą, manau turi matytis to esamo kadro kelių sekudžių praeitis ir ateitis, žiūrint į kadrą net garsus gali įsivaizduoti.. kadras turi būti dinamiškas visomis prasmėmis- laiko tekmėje (kad žiūrint į kadrą gali vaizduotėje  atsukti keliomis sekudėmis laiką atgal/į priekį), kadre turi būti judesio/veiksmo įspūdis, taip pat kadras turi priversti vaizduotę išgirsti garsus... IMHO

tarkim ši foto, įsivaizduoji,kaip tos mašinos atvažiuoja, ir nuvažiuoja, girdi miesto šurmulį..

arba ši - įsivaizduoji garsą to traukinio, kuris pravažiuoja, triukšmą, net vėjelį pajauti pravažiavus tam traukiniui.. atrodo kad esi tarp jų, stovi, ir lauki ten kartu su jais to traukinio, atrodo esi šalia tų emocijų..

nu žodžiu, nežinau ar supratot, ką norėjau pasakyt..

Bet manau priklauso ir nuo to apie kokius filmus kalbesi ir isivaizduosi... Tu ka parodei surmulys ir veiksmas... Bet buna melancholisku filmu, visai tokiu gruzinanciu, be daug veiksmo, vos keleta aktoriu.....

Noriu pasakyti, kad nuo zanro, poziurio ir supratimo daug kas priklauso...

Va pavydziui, cia ale geri pavydziai sudeti, bet jus uzskaitytumet vos viena kita... Tokio apibrezimo kaip ir nera... Zmones tai daro, kad butu panasu i kino kadra ir megaujasi tuom...

Zirzes kadras man patiko... tikrai uzskaitau, kaip cinematik.... nebutinai anakondos beieskant, taciau dziungles gerai pavaizduotos... tarsi stovetum jose... yra gylis yra erdve....

Beje patiko visai ir megges mergina vonioje... patiko emocija veide... uzfiksuotas netiesmukas zvilgsnis i kazka, del ko rodos turetum sulaukti tesinio, kad issikaiskinti kas vus toliau... (Cia kalbant apie Svajones minti del istorijos tesinio).
Atsakyti
sveikutės 4u.gif ,
žiūriu dar cinematic populiarus, tai atlendu dar su viena... Na vis bandau suprast...

user posted image

ir dar viena- klaikus išdegimas... negerai, kad rankytės nukirstos, bet man patiko nuotaika ta foto... o gal ją ir iš flick'ės trint, kad žmonių negąsdint unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Tema isties sunki.... Labiausiai panasus man (nepamenu kieno, sorry) vienos pirmuju ikeltu su valtimi ir mergaite prie vandens bei Zirzes dziungles... Tokios labiausiai panasios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 30 sausio 2012 - 17:59