Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 30, 16:06)
man čia tokia betvarkė tam kadre.. tos dekoracijos man nepatinka, kažkokia netvarka, chaosas.. kadravimas irgi toks nepatinka..

ale pastaruoju metu tikra ziezula pasidarius, itikti nebeimanoma biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 30, 15:26)
ale pastaruoju metu tikra ziezula pasidarius, itikti nebeimanoma biggrin.gif  tongue.gif

mghm biggrin.gif siaubs kokia negera aš, mušt mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 15:26)
atnešu ir aš savo puodeli kitaip smile.gif) kaip rašiau ryte jau nenustebinsiu smile.gif)) bet tikrai nesikartoju
user posted image
Šaškėm? O gal kavos?

mintis faina, verta dar paeksploatuoti; bet ta aplinka susiurbia visą dėmesį nuo šaškių schmoll.gif
Atsakyti
kristukass Nereali man sita nuotrauka wub.gif
Svajonė mūsų negyvai užfotografuotas objektas patinka 4u.gif
Zirze, Man labai i akis krenta debeseliai, per daug gal demesio pareikalauja jie. g.gif Viskas kita patinka, ypac ideja 4u.gif
S.B.M., as apie cinematic nelabai ka zinau ir ka suprantu, bet pati nuotrauka tai patiko 4u.gif

Rytoj jau keliauju ilsetis, tai pradingsiu savaitei ( ir dar savaites jauciu reikes kad tema pasivyti, jeigu bus praeitos savaites tempai cia biggrin.gif). Tikiuosi turesiu ir as ka parodyt kai grysiu.
Linkiu jum geros darbingos savaites, fantastisku kuribiniu ideju ir nuostabiu nuotrauku
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 30, 16:26)
ale pastaruoju metu tikra ziezula pasidarius, itikti nebeimanoma biggrin.gif  tongue.gif

nu biggrin.gif
Atsakyti
o cinematic archyvine galima? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 30, 15:42)
o cinematic archyvine galima? rolleyes.gif

dėk lens.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 30, 16:45)
dėk  lens.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taves bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 30, 15:47)
taves bijau lotuliukas.gif

eik tu biggrin.gif aš gi gera mergaitė friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 30, 14:39)
as tingiu, zinoma, daryti po 200-300 fotkiu, jei susigalvoju kazhka, padarau apytixliai 50-80 kadru.

Gal nublūdot? rolleyes.gif Na, dar 50 gal ir "datraukiu", bet daugiau... Aš taip nebežaidžiu - vargina. Užtat ruošiuosi ilgai, fotkinu daiktą, į kurį fokusuoju, derinu šviesas bla bla.
Gal dėl to, kad aš taip laiko neturiu, nežinau biggrin.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 01 30, 14:57)
Noriu ir as pabandyti sioki toki buitiaka i cinemacik tema.... Va patarsykit... smile.gif
]
Nea rolleyes.gif biggrin.gif Jei kalbam apie cinematic biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 30 sausio 2012 - 16:08
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 30, 16:53)
eik tu  biggrin.gif  aš gi gera mergaitė  friends.gif

aha, kur gi ne lotuliukas.gif

"Anakondos beieškant" biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 30, 17:09)
aha, kur gi ne lotuliukas.gif

"Anakondos beieškant" biggrin.gif

tokio siužeto filmams bendri planai dažniausiai filmuojami iš apačios veržiantis pro žolės ,arba iš aukštai leidžiantis žemyn,taip kad man rodos nelabai...
Atsakyti