Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Aistulle @ 2012 01 30, 09:29)
Cia man draudimas liepe nufotografuot namus savo, bet kad data butu. Ir nezinau kaip.

a... arba per google ieškot atsakymu, bet aš tai tiesiog su photoshopu uždėčiau smile.gif, jiems tik akivaizdaus dalyko reikia.
Atsakyti
atnešu rezultatus iš savo vakarykštės fotosesijos
user posted image

user posted image

daugiau čia
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 01 30, 08:40)
kaip cinematic -  schmoll.gif

Say, Svajone - kodel?
i savo gynyba - man tai labai patiko, butent, kad vos ne tokios pacios dvi foto, nes man primena, kai fejsbuke (jei laikini koki seriala) idedamos tokios panashios fotkes, a la print screen'as ir vis primenama apie nauja serija. tai vat norejau kazhka panashaus ishgauti, tokia "serialine fotonuotrauka".
blyn, vel dauguma nokautavo biggrin.gif krc. metu SM biggrin.gif
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 30, 09:56)
ar moano kompas taip rodo, bet man nevienodas JB... Desinej toks melynesnis, o kairej -  geltonesnis.. Cia specialiai toks sumanymas?
sveiki  4u.gif

negali buti nevienodas. nuotraukos darytos per continous shooting, tom paciom salygom, koreguotos abidvi taip pat, copy-paste. tai kaip ir neturetu buti skirtingas jb, mano namu kompas, darbo ir laptopas tode tas pacias spalvas. gal pas tave grybauja..?
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 28, 21:58)
Paaiškinsiu trumpai ir moteriškai: tie daikčiukai reikalingi tam, kad galėtum blykstę nuimti nuo fotiko ir pyškint kur nori padėjęs blykstę  mirksiukas.gif

o geras. as irgi noriu. o kiek kainuoja? vilbroj yra? man visai praverstu toks dalykelis. nemoku as su blykste, bet kolkas priversta esu su ja fotkint (nes tamsu, o galiu tik velai vakare), tai kazhkaip netgi idomu, bet man upa numusha ziauriai jos "nustatymas", kuris man nesigauna. nu pvz - vakare, bandziau su dukrele nusifotkint, dirbtine shviesa, blykste sukiojau visaip (ETTL nustaciau, iso 200), bet fotkes tragishkos gaunasi, arba su seseliais, arba tamsios. gal kas turit koki video, arba info, arba galetumet trumpai paaishkint basic blykstes nustatyma fotkinat dirbtinej shviesoj pvz autoportreta..? nes bandau bandau ir realiai, ka bedarycia, man nesigauna. labai praverstu pagalba. plz plz plz.

dar viena.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 30, 11:03)
Say, Svajone - kodel?

nežinau, neturiu argumentų, nelipma ir tiek smile.gif apsoliučiai nelima smile.gif tas pats, kas tema būtų medis, o įdėtų sloiniką, na, kaip diena nuo nakties.. toli man tavo foto nuo to žanro ir viskas smile.gif
Papildyta:

dar viena.

šita man irgi ne... kaip suprantu čia vonia, veidrodis, kuris nukrautas visokiai šš.. buitiškesnės išvaizdos merginos norėtųsi tokiai aplinkai.. ir tas žvilgsnis į kur? nieko nesupratau.. baltas gabalas fokėj.. kam jis? sorry- ne
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 30, 12:21)
tas pats, kas tema būtų medis, o įdėtų sloiniką, na, kaip diena nuo nakties..

šita man irgi ne... kaip suprantu čia vonia, veidrodis, kuris nukrautas visokiai šš..

blink.gif

na jei noreciau glamuro, nebutu visokiu shh ir apdirbimas butu kitoks. cia toks sumanymas. anyway, ne tai ne.

kazhkaip tylu cia siandien, kur visos dingo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 30, 11:49)
blink.gif

na jei noreciau glamuro, nebutu visokiu shh ir apdirbimas butu kitoks. cia toks sumanymas. anyway, ne tai ne.

aš ne apie galmūrą smile.gif na tai apgink savo darbą, papasakok koks sumanymas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 30, 09:56)
Giedre B, manau, kad tokiai trapiai frezijai reiktu subtilesnes vazos (tiek forma, tiek spalvos sviesios).. Nu kazkaip ji visa demesi suvalgo... 
pirmos nuotraukos kompozicija nelabai...  Virsuj erdves truksta, o desinej as bent jau rezciau gabaliuka iki vazos.

Ačiū, viską susidėjau galvon, bandysiu suvirškint iki sekančios gėlių fotosesijos ax.gif
Daugiau namie nelabai turiu ką fotkint, vis pabandau vaiką , bet gaunasi labai buitinės, be to labai suspaustos, nes turiu apkarpyti, kad nesimatytų buities schmoll.gif
Čia net nededu, bet jei kas norėtų patart ką apart per didelio apkarpymo, labai būčiau dėkinga, čia...

smile.gif
QUOTE(aroonele @ 2012 01 30, 11:40)
daugiau čia

Man antroji visai įdomiai žiūrisi, ryškios, šviesios spalvos, patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2012 01 30, 11:40)
user posted image
daugiau čia

Sita labai idomiai ziurisi smile.gif.. Idomiai i geraja puse smile.gif.
Papildyta:

As vis dar neprisiruosiu su WB namu darbais, bet noriu pasidalinti pora
foto is vakarykscio pasivaiksciojimo smile.gif..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Say, Svajone - kodel?
i savo gynyba - man tai labai patiko, butent, kad vos ne tokios pacios dvi foto, nes man primena, kai fejsbuke (jei laikini koki seriala) idedamos tokios panashios fotkes, a la print screen'as ir vis primenama apie nauja serija. tai vat norejau kazhka panashaus ishgauti, tokia "serialine fotonuotrauka".
blyn, vel dauguma nokautavo biggrin.gif krc. metu SM biggrin.gif

vai vai vai, kad tik nemestum biggrin.gif

kodėl? negaliu atsakyti tiksliai, bet dviejų foto buvimas ir citata su aliuzija į serialą nepadaro kadro ar kadrų sekos cinematic. jose nėra to stop kadro įspūdžio. tarp kitko, mano pastebėjimas, kuris gali būti klaidingas: kiek esu mačius cinematic foto, tai žvilgsnis į objektyvą turi būti vos juntamas, o ne užlaikytas. lyg netyčia, o ne pozuojant pagautas. manau, kad dauguma cinematic kadrų ir buvo ne pozuoti, o atsitiktinai pagauti. akimirkos nesuvaidinsi. jeigu portrete norisi ryšio su modeliu, tai cinematic tas ryšys gali sugadinti įspūdį. tarkim, bėda gali būti dar ir tame, kad MES, žiūrovai, žinome, kad Tu pažįsti ir esi ne kartą fotkinusi šią merginą. ir vsio, stop kadro nebėra, mes žinom, kad Jūs susitarę susitikti, pažįstamos, o ne atsitiktinai pagavai tą žvilgsnį. tad gal ir mūsų šitas žinojimas trukdo pajusti cinkt smile.gif

nors jei atvirai, manau, kad šios dvi foto tiesiog nėra cinematic žanro ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 30, 12:03)
o geras. as irgi noriu. o kiek kainuoja? vilbroj yra? man visai praverstu toks dalykelis. nemoku as su blykste, bet kolkas priversta esu su ja fotkint (nes tamsu, o galiu tik velai vakare), tai kazhkaip netgi idomu, bet man upa numusha ziauriai jos "nustatymas", kuris man nesigauna. nu pvz - vakare, bandziau su dukrele nusifotkint, dirbtine shviesa, blykste sukiojau visaip (ETTL nustaciau, iso 200), bet fotkes tragishkos gaunasi, arba su seseliais, arba tamsios. gal kas turit koki video, arba info, arba galetumet trumpai paaishkint basic blykstes nustatyma fotkinat dirbtinej shviesoj pvz autoportreta..? nes bandau bandau ir realiai, ka bedarycia, man nesigauna. labai praverstu pagalba. plz plz plz.

Sveikutė, tau galėtų daugiau Andrius pasakyti, puikiai viską parodė man per seminarą. Tada ir užsimaniau to daikto. Žodžiu, aš turiu kinietiška youngą kažkokią, tai jai ir pirkau, noriu dar vieną youngą nusipirkti, bus dvi blykstės, kaži, kaip jos ten veiks ir pan smile.gif bet dar kol kas laukiu iš kinijos trigerio su receiveriais smile.gif Kiek kainuoja tavo blykstei - nežinau smile.gif Pažėk nete, pagooglink. O man pačiai mistika, kaip išmokti su blykste, tai aš manual fotografuoju, nes ETTL pas mane nėra, ko norėt, juk Youyoungas [niekaip to pavadinimo tiksliaus neprisimenu].

aroonele -> Pirmjoj miela šypsena, miela mergaitė smile.gif sorry - antroji iš vis nea... ką ji ten daro? Nukirstos plaštakos. blush2.gif

Atsakyti
dėkui už komentarus. antrojoj nuotraukoj ji įsilipus į eglę, saulė spigino, todėl labai ribojo fotografavimo kampą... žodžiu čia "ant greito" nupleškinta, nes modelis sušalė (visgi -16 buvo) bet žiūrisi visai įdomiai
Atsakyti
negyvai užfotografuotas objektas ... doh.gif

daugiau čia

user posted image
Atsakyti