QUOTE(sayonara @ 2012 01 30, 08:40)
kaip cinematic -
Say, Svajone - kodel?
i savo gynyba - man tai labai patiko, butent, kad vos ne tokios pacios dvi foto, nes man primena, kai fejsbuke (jei laikini koki seriala) idedamos tokios panashios fotkes, a la print screen'as ir vis primenama apie nauja serija. tai vat norejau kazhka panashaus ishgauti, tokia "serialine fotonuotrauka".
blyn, vel dauguma nokautavo
krc. metu SM
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 30, 09:56)
ar moano kompas taip rodo, bet man nevienodas JB... Desinej toks melynesnis, o kairej - geltonesnis.. Cia specialiai toks sumanymas?
sveiki
negali buti nevienodas. nuotraukos darytos per continous shooting, tom paciom salygom, koreguotos abidvi taip pat, copy-paste. tai kaip ir neturetu buti skirtingas jb, mano namu kompas, darbo ir laptopas tode tas pacias spalvas. gal pas tave grybauja..?
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 28, 21:58)
Paaiškinsiu trumpai ir moteriškai: tie daikčiukai reikalingi tam, kad galėtum blykstę nuimti nuo fotiko ir pyškint kur nori padėjęs blykstę
o geras. as irgi noriu. o kiek kainuoja? vilbroj yra? man visai praverstu toks dalykelis. nemoku as su blykste, bet kolkas priversta esu su ja fotkint (nes tamsu, o galiu tik velai vakare), tai kazhkaip netgi idomu, bet man upa numusha ziauriai jos "nustatymas", kuris man nesigauna. nu pvz - vakare, bandziau su dukrele nusifotkint, dirbtine shviesa, blykste sukiojau visaip (ETTL nustaciau, iso 200), bet fotkes tragishkos gaunasi, arba su seseliais, arba tamsios. gal kas turit koki video, arba info, arba galetumet trumpai paaishkint basic blykstes nustatyma fotkinat dirbtinej shviesoj pvz autoportreta..? nes bandau bandau ir realiai, ka bedarycia, man nesigauna. labai praverstu pagalba. plz plz plz.
dar viena.