Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Idda @ 2012 01 27, 09:32)
ne kas, pati turiu kitinį 18-200 su f/3,5-56 ir 50 f/1.8 tai nėra net ko lygint kas gaunasi  doh.gif

paguodei bent tuo, kad tai ne mano kalte, kad nesu tokia beviltiska bandant kazka isgaut, bet nervas paeme.. doh.gif reik pradet jau taupyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 27, 09:35)
paguodei bent tuo, kad tai ne mano kalte, kad nesu tokia beviltiska bandant kazka isgaut, bet nervas paeme.. doh.gif reik pradet jau taupyt biggrin.gif

pamenu kai pirma karta isbandziau 50 1.8 (Lietuvoje apie 350-400lt.), tai kitinis iskart toli toli spintoje atsidure biggrin.gif
Atsakyti
merginos , gal kas norit Viktoriją Rekašiūtę pafotkint? tik iš aprašymo supratau, kad teks tik mygtuką nuspaust biggrin.gif

http://www.efoto.lt/node/756837

aij, nors ne, ten taip su klaidom parašyta, kad ne taip supratau.. užknisa kai žmonės nemoka rašyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 27 sausio 2012 - 09:48
QUOTE(sayonara @ 2012 01 27, 09:22)
labas rytas,

ateinu pagaliau ir aš su koliažu.

sayonara + Yvette

user posted image

padariau dar vieną ir dar vienas bus, bet gal flickre sukrausiu, jei kas normaliau gausis.

Sveikos smile.gif

Turiu klausima ax.gif Tokia akivaizdziai skirtinga koliazo nuotrauku faktura turbut samoningai padaryta? Ka noreta tuo pasakyti ? Kodel?
Mintis faina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 27 sausio 2012 - 09:48
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 27, 09:47)
Sveikos smile.gif
Turiu klausima  ax.gif Tokia akivaizdziai skirtinga koliazo nuotrauku faktura turbut samoningai padaryta? Ka noreta tuo pasakyti ? Kodel?
Mintis faina  4u.gif

kokią faktūrą tu matai ? aš tai nematau g.gif

jos į juostą abi fotografuoja, tai gal dėl to?
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 27, 10:35)

Būtinai smile.gif pajusi malonumą fotografuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 27, 10:58)
kokią faktūrą tu matai ? aš tai nematau  g.gif

jos į juostą abi fotografuoja, tai gal dėl to?

gal del to... Gal juosteliu jautrumas zenkliai skiriasi..
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 01 27, 09:39)
pamenu kai pirma karta isbandziau 50 1.8 (Lietuvoje apie 350-400lt.), tai kitinis iskart toli toli spintoje atsidure  biggrin.gif

cia naudotas tokia kaina? g.gif nebaisu pirkt naudota objektyva?

jauciu 50 1.4 tai ziauriai kainuoja.. eisiu paziurinet, tik kad mano sony, pasiulos 100 kart maziau nei canon'ui doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2012 01 27, 10:11)
Būtinai  smile.gif  pajusi malonumą fotografuot  biggrin.gif

isivaizduoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 27, 09:35)

nereik ilgai taupyt - nusipirk canon 50 mm 1,8 už 400 lt ir vargo nematysi smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 27, 09:47)
merginos , gal kas norit Viktoriją Rekašiūtę pafotkint? tik iš aprašymo supratau, kad teks tik mygtuką nuspaust  biggrin.gif

gerulė smile.gif norėčiau, tik klausimas, kada ir kur? smile.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 01 27, 09:47)
Sveikos smile.gif
Turiu klausima  ax.gif Tokia akivaizdziai skirtinga koliazo nuotrauku faktura turbut samoningai padaryta? Ka noreta tuo pasakyti ? Kodel?
Mintis faina  4u.gif

būtent skirtinga faktūra, jei galima taip pavadinti, nenorėta pasakyti nieko.
turbūt ne, nes čia ne skaitmeninės foto.. o kiekviena juosta turi savitą grūdą, jo formą ir pan., skirtingi ryškalai skirtingai jį ištraukia ir t.t. Todėl kai darai koliažą iš juostinių foto, negali padaryti jį identiškų. nemanau, kad juostelių jautrumas buvo labai skirtingas, nebent pas Yvette 400, pas mane tai 100-inė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 sausio 2012 - 10:33
QUOTE(sayonara @ 2012 01 27, 10:31)
nereik ilgai taupyt - nusipirk canon 50 mm 1,8 už 400 lt ir vargo nematysi smile.gif
gerulė smile.gif norėčiau, tik klausimas, kada ir kur? smile.gif

ant sony, canon neuždės biggrin.gif

o dėl Viktorijos, tai jai AŽ reikia rašyt, ir susitarsit wink.gif

aš irgi norėčiau, tik bijau, kad nepatenkinsiu jos lūksčių, tad.. palauksiu geresnių laikų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 27, 10:29)

jauciu 50 1.4 tai ziauriai kainuoja.. eisiu paziurinet, tik kad mano sony, pasiulos 100 kart maziau nei canon'ui doh.gif
Papildyta:

Cia naujas canonams tiek kainuoja mirksiukas.gif

Labas 4u.gif

Aciu uz komentarus mano auto 4u.gif Tobuleti yra labai kur, bet dziaugiuosi, kad fokusas vietoje gaunasi rolleyes.gif reikes dar siandien pazaisti su tuo jb smile.gif Aciu ir uz komplimentus man biggrin.gif isties si nestuma jauciuosi be galo grazi biggrin.gif

Ievukis, sutinku su tavo pasiulymu jeigu nereikes fotografuotis nuogai ar apsinuoginusiai biggrin.gif 4u.gif

Bijau sumaisyti nicka, bet ligtai noisy fotkino grazia blondine lauke, tai labai grazios nuotraukos, o spalvos kokios wub.gif

Patiko yvettes ir say koliazas smile.gif

Taip gaila, kad truksta laiko pasedeti ir visas iki vienos foto pakomentuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2012 01 27, 10:29)

Papildyta:

Cia Lietuvoje dar brangoka, nes as Amerikoj uz nauja is parduotyves uz 90 dol pirkau biggrin.gif
O sony neisivaizduoju pasiulos...
Atsakyti