Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2012 01 29, 20:35)
Šiandien dar vyksta seminaras. Paskutinė diena. smile.gif

tai kad jau tik apie bendravimą su klientais kalba...
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 01 29, 21:01)
tai kad jau tik apie bendravimą su klientais kalba...

cia yra trumpi irasai pirmuju dienu. manau tikrai rasit daug ko naudingo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2012 01 29, 21:05)
cia yra trumpi irasai pirmuju dienu. manau tikrai rasit daug ko naudingo  4u.gif

kol kas tik introduction leidžia žiūrėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2012 01 29, 20:05)
cia yra trumpi irasai pirmuju dienu. manau tikrai rasit daug ko naudingo  4u.gif

Heh, tik tris palikę jau nemokamus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 01 29, 21:08)
kol kas tik introduction leidžia žiūrėti  g.gif

g.gif na matyt jie tik taip ir gyvena. arba ziuri dabar, arba mokek.
kazkaip neatkreipiau demesio. maciau tik kad reklamavo kad ten sutrumpinti filmukai yra, tai maniau kol vyksta kursai, tol gali ziuret. g.gif na vadinasi jau nuvaziavo traukinys unsure.gif

o man dalis apie klientus irgi patinka mirksiukas.gif nors nesisuku tame versle ir nezadu, bet kazkaip niekada apie ta puse negalvojau, tai smagu naujai viska isgirsti.
Atsakyti
Sveikos merginos. Uzsukau su reikalu, nors seniau mirkdavau istisas valandas cia.
Mano drauge iesko fotografo megejo is Telsiu ar aplinkiniu miestu pafotografuot ju vestuves. Profu kainu neikanda, belekokio pirmo pasitaikiusio kur gelyciu ir drugeliu ant fotku pripiesia nesinori, tai pazadejau jai cia pas jus paieskot. Veiksmas geguzes menesi smile.gif porele sauni, esu fotografavus ju ''seimos diena''.
Rasykit man i FB, nes cia mazai bebunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 29, 17:35)
Fotkinau ne as, bet foto esu as.  biggrin.gif Redaguotis pati gavau.

Man gal truputuka sveseses noretusi. Bet pati nuotrauka tai laaaabai patiko 4u.gif
QUOTE(Aistulle @ 2012 01 29, 17:41)

Pirmoji patiko 4u.gif
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 01 29, 19:29)
Sveikinu, geros žinios labai  4u.gif
Su elniais tai spėju pirmojoje norėjai elniuko užpakaliuką-širdutę parodyti, o antrojoje liežuvį rodantį raguotąjį? Stambesniu planu jaučiu geriau žiūrėtųsi smile.gif

Butent tai ir norejau parodyt, bet kadangi tai jau pakankamai stipriai nucropintos nuotraukos, nukropinus dar nebelieka kokybes unsure.gif, todel tokios ir yra. Kita karta stengsios nufotografuot geriau. Labai aciu uz komentara 4u.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 29, 19:57)
uz tave ikeliu smile.gif

gladiole Atsiprasau, bet man nepatiko visai. Per daug visiskai nereikalingu detaliu - grindis, sienos ir t.t. Speju norejai parodyti istepliotus pirstukus ir kaip smagiai vaikas piesia g.gif Mano akiai sufokusuota i svaria ranka. Fotografavimo kampas nekoks, nes visiskai nesimato pacio poperiaus lapo, kas ant jo dedasi. WB grybauja ir pati nuotrauka labai niuriu spalvu, neatskleidzia nei dazu spalvingumo, nei mergaites drabuzeliu tikru spalvu. Bet nenusimink, bandyk dar. Ideja gera, tik ispildymas labai nekoks. Kita karta pavyks geriau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 29 sausio 2012 - 20:32
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 29, 20:57)
uz tave ikeliu smile.gif

user posted image

kelk tik nuoroda su jpg gale. dar gali skaityt pirma psl kaip ikelt foto is flickr

Aciu

Bandysiu dar viena
user posted image

Ok pavyko,vadinasi supratau kaip.

Chiqita,aciu už komentarą,nenusiminiau visai,bandau,noriu išmokti,viską priimu nes tik man nuo to geriau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 29 sausio 2012 - 20:40
Dar viena. Pakolkas favorite mano. smile.gif Patiko sustingdytas judesys.
user posted image
Atsakyti
Labas,

Nepykit, mergikės, nepakomentuosiu nė vienos. Apsikasus iki ausų. Perskaitau viską. O čia gal kuri susidomėsit, sudalyvausit. Gyvai galėsim Plungėj susitikt. Bus ir daugiau renginių, Fotobianalė 2012, tik info apie ją vėliau turėsiu.
fotoalėja2012 Plungėje
Atsakyti
Na ir mano kinas.

cinematic Mo.

Watch the latest full episode of "A Spanish Life" and don't miss the next one - same time, on Mondays!

user posted image
Atsakyti
O kodėl abi vienodos šalia viena kitos? biggrin.gif
Atsakyti