Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 28, 13:01)
Pastebejau, kad dalinates cia savo laimem, tai noriu ir as pasidalint  blush2.gif

O paskui dar vaziavom elniu fotografuot clap.gif Tai labai daug pozitivo vakar buvo, netgi nuotraukos kazkokios linksmos gavosi, na bent jau man taip atrodo  blush2.gif
Ikelsiu pora nuotrauku kritikai ir komentrams.

saunios naujienos 4u.gif
o elniai kazkaip nesiziuri, per daug visko, akys laksto, nezinai kur ziuret.

QUOTE(Sansara @ 2012 01 28, 17:57)
atsiprasau uz isiverzima, bet negaliu nepasidalinti Live seminarai ivariom temom cia vyksta. siuo metu prasideda antra diena vestuviu fotografijos seminaro (is viso triju dienu seminaras). Live galima ziuret nemokamai, veliau perziura buna mokama. Ten yra kalendorius ir ateities seminaru.artimiausias "buduaro" temos bus atrodo kita svtgali. veliau menesio pab ir apie vaiku ir naujagimiu fotografija. gal ka sudomins. vakar pati praziopsojau, bet siandien visa diena kartojo ka vakar rode, tai pasirode labai verta demesio ir daug mazu smulkmenu, ypac praktisku akcentavimas patiko. verta ir tiem paziuret, kas ir nefotografuoja vestuviu. tiesiog apie apsvietimo gaudyma, reflektoriaus/blykstes naudojima ir panasiai.
pasidalinau ir begu ziuret  4u.gif

labai dekui uz tokia informacija 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už priminima Sansara pamačiau pora nerealių dalykų, kurie labai palengvins gyvenima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 28, 14:56)

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 28, 15:21)

QUOTE(snapper @ 2012 01 29, 15:19)

Aciu 4u.gif Del elniu supratau. Pati taip maniau 4u.gif , bet kadangi cia laukiniai elniai, visai po viena jie nevaiksto doh.gif visa banda salia viens kito. Aciu uz komentarus. Kita karta stengsiuos geriau 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 01 28, 15:10)

Man patiko 4u.gif
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 28, 16:27)
Kike, anos apačia, šios viršus, nors imk ir suklijuok biggrin.gif , prieš tai tą grubų diržą nusegus.

drinks_cheers.gif
QUOTE(paluri @ 2012 01 28, 19:41)
vargau gal kokia valanda, bet nepatiko rezultatas, nepavyko nufotografuoti taip, kaip norejosi...

Manes tai sita nuotrauka nekuom neuzkabino g.gif Na bet saunu kad vis bandai ir bandai kazka naujo 4u.gif
Sansara, aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Fotkinau ne as, bet foto esu as. biggrin.gif Redaguotis pati gavau.

Domina sios foto koregavimas. 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Keleta nuotraukyciu. Jei bus ka komentuoti - komentuokit. ax.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 01 29, 18:35)
Fotkinau ne as, bet foto esu as.  biggrin.gif Redaguotis pati gavau.

Domina sios foto koregavimas.  4u.gif
http://farm8.staticf...e4b45a9a8_z.jpg

Man patinka spalvingumas ir pati foto, nors ir ne tu fotkinai smile.gif labai gaila, kad liemenukas matosi smile.gif

Aistulle -> pirmoji faina, tik j/b labai kontarstingas atrodo smile.gif Antrojoj labai žavi mergaitė, kažkaip norėtųsi matyti tik ją, na, mano nuomone, puikiai atrodytų kvadratas, nes kairės kažkaip per daug atrodo... beje, batukas nukirstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 29, 18:38)
Man patinka spalvingumas ir pati foto, nors ir ne tu fotkinai smile.gif labai gaila, kad liemenukas matosi smile.gif

Aistulle -> pirmoji faina, tik j/b labai kontarstingas atrodo smile.gif Antrojoj labai žavi mergaitė, kažkaip norėtųsi matyti tik ją, na, mano nuomone, puikiai atrodytų kvadratas, nes kairės kažkaip per daug atrodo... beje, batukas nukirstas smile.gif

Dekui 4u.gif

Cia matyt del saules taip kontrastingai atrodo, reiks bandyt koreguoti.

Vis svarsciau del to kvadrato, maniau kad paskui nebutu perspausta nuotrauka, jog erdves truks. ax.gif
Atsakyti
Aistulle, man visai abi patinka, nors yra klaidelių. Primink, ar tu 50-uką nusipirkai, labai pagerėjo tavo foto kokybė wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 28, 15:01)
Pastebejau, kad dalinates cia savo laimem, tai noriu ir as pasidalint  blush2.gif
Suzinojau, kad baimes del manomo kruties augliuko nepasitvirtino ir viskas kuo puikiausiai  clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif Tai tikriausiai isivaizduojat kiek laimes buvo bigsmile.gif
O paskui dar vaziavom elniu fotografuot clap.gif Tai labai daug pozitivo vakar buvo, netgi nuotraukos kazkokios linksmos gavosi, na bent jau man taip atrodo  blush2.gif
Ikelsiu pora nuotrauku kritikai ir komentrams.

Sveikinu, geros žinios labai 4u.gif
Su elniais tai spėju pirmojoje norėjai elniuko užpakaliuką-širdutę parodyti, o antrojoje liežuvį rodantį raguotąjį? Stambesniu planu jaučiu geriau žiūrėtųsi smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 01 28, 16:10)
cia 4/52. nemazhai sedejau su ta foto prie PS, bandziau shvelniai blurint oda, bet kad liktu faktura, nes labai netolygus blykstes apshvietimas viska ishryshkino (nelygumus, kosmetika); siek tiek shviesinau, o delna tamsinau ir kontrastinau, kad labiau ishryshketu (man gavosi atvirksciai, delnas nelabai ryshkus, o veidas tamsus ir murzinas, tad norejau pakeisti).

ka manot?

user posted image

Gražiai, bent jau man jokių murzinumų nesimato

QUOTE(Sansara @ 2012 01 28, 19:57)
atsiprasau uz isiverzima, bet negaliu nepasidalinti Live seminarai ivariom temom cia vyksta. siuo metu prasideda antra diena vestuviu fotografijos seminaro (is viso triju dienu seminaras). Live galima ziuret nemokamai, veliau perziura buna mokama. Ten yra kalendorius ir ateities seminaru.artimiausias "buduaro" temos bus atrodo kita svtgali. veliau menesio pab ir apie vaiku ir naujagimiu fotografija. gal ka sudomins. vakar pati praziopsojau, bet siandien visa diena kartojo ka vakar rode, tai pasirode labai verta demesio ir daug mazu smulkmenu, ypac praktisku akcentavimas patiko. verta ir tiem paziuret, kas ir nefotografuoja vestuviu. tiesiog apie apsvietimo gaudyma, reflektoriaus/blykstes naudojima ir panasiai.
pasidalinau ir begu ziuret  4u.gif

ech, kaip gaila, kad pražiopsojau sad.gif Gal kas kokiais nugirstais naudingais "tipsais" psidalins?

QUOTE(Aistulle @ 2012 01 29, 18:41)
Keleta nuotraukyciu. Jei bus ka komentuoti - komentuokit.  ax.gif  4u.gif

Pirmoji faina, antrojoje gal vaikas arčiau centriuko geriau žiūrėtųsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte_Saule: 29 sausio 2012 - 19:31
Šiandien dar vyksta seminaras. Paskutinė diena. smile.gif
Atsakyti
Bandau įkelti foto,lauksiu bet kokiu komentaru.
Nepavyko,bandysiu vėliau. ax.gif
Ikeliau į SM grupe flirce.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 29 sausio 2012 - 19:48
QUOTE(gladiole @ 2012 01 29, 19:36)
Bandau įkelti foto,lauksiu bet kokiu komentaru.
Nepavyko,bandysiu vėliau. ax.gif
Ikeliau į SM grupe flirce.

uz tave ikeliu smile.gif

user posted image

kelk tik nuoroda su jpg gale. dar gali skaityt pirma psl kaip ikelt foto is flickr
Atsakyti