Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sansara @ 2012 01 28, 18:57)

Aciu tau.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2012 01 28, 19:57)
atsiprasau uz isiverzima, bet negaliu nepasidalinti Live seminarai ivariom temom cia vyksta. siuo metu prasideda antra diena vestuviu fotografijos seminaro (is viso triju dienu seminaras). Live galima ziuret nemokamai, veliau perziura buna mokama. Ten yra kalendorius ir ateities seminaru.artimiausias "buduaro" temos bus atrodo kita svtgali. veliau menesio pab ir apie vaiku ir naujagimiu fotografija. gal ka sudomins. vakar pati praziopsojau, bet siandien visa diena kartojo ka vakar rode, tai pasirode labai verta demesio ir daug mazu smulkmenu, ypac praktisku akcentavimas patiko. verta ir tiem paziuret, kas ir nefotografuoja vestuviu. tiesiog apie apsvietimo gaudyma, reflektoriaus/blykstes naudojima ir panasiai.
pasidalinau ir begu ziuret  4u.gif

vakar as ziurejau smile.gif bet ne viska smile.gif aiskino apie objektyvu pasirinkimus,ju pliusus, sviesa, jos ieskojima. Man labiausiai neitiketina buvo tai, jog rode foto, kur 8 zmones sutalpinti i fokusa su F 1.4
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 28, 16:34)

o kas tas yr? ..  blush2.gif

Paaiškinsiu trumpai ir moteriškai: tie daikčiukai reikalingi tam, kad galėtum blykstę nuimti nuo fotiko ir pyškint kur nori padėjęs blykstę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 28, 20:56)
Man labiausiai neitiketina buvo tai, jog rode foto, kur 8 zmones sutalpinti i fokusa su F 1.4

Gal sakė koks objektyvo židinio nuotolis? smile.gif
Gaila, buvau pamiršusi vakar tą live seminarą.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 28, 22:23)
Gal sakė koks objektyvo židinio nuotolis?  smile.gif
Gaila, buvau pamiršusi vakar tą live seminarą.

su 50-tuku smile.gif tik dabar tiksliai nesupratau, lyg sake, kad tuo momentu ijunge manual fokusavima
Atsakyti
Maggie man patiko, tik dar ranka ties veidu čiut gal tamsinčiau

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 28, 20:56)
vakar as ziurejau smile.gif bet ne viska smile.gif aiskino apie objektyvu pasirinkimus,ju pliusus, sviesa, jos ieskojima. Man labiausiai neitiketina buvo tai, jog rode foto, kur 8 zmones sutalpinti i fokusa su F 1.4

ydomu butu pamatyt nuotrauka, bet jeigu maždaug vienoj linijo tai manes nestebina. O apie šviesa gaila kad pražiopsojau
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 28, 18:34)

O sita butu labai tikus i moteriskumo tema  4u.gif

jetau, kaip klaiku blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
kas nori daugiau sužinoti apie strobizmą eikite paklausyti to seminaro,liuks,labai gražiai ir aiškiai aiškino apie matavimus šviesos 4u.gif ačiū sansarai kad priminė apie šita seminarą 4u.gif
Atsakyti
beje, pamirsau pasakyti, siandien Norfoje uzmaciau raudonu su baltais taskeliais arbatos puodeliu po 4lt, tai jei kam reikia, nuvykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 28, 21:56)

tai jie ten aiskino, kad kuo toliau objektas nuo fotiko, tuo f mazesne gali naudot drasiai. jei lipi ant zmogaus ir fotkini portreta, tai f/1.2 nuzudys foto, o jei tolsti nuo zmogaus, o juo labiau nuo zmoniu grupes - f/1.2 tampa labai normaliu nustatymu. kad jie viska fotografuoja f/1.2-f/4 diapazone. dazniausia f/2-f/4

kas neziurejot vakar, siandien visa diena kartos po truputi ka rode visa nakti, tai galit ir diena uzmesti aki. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 28, 16:10)
labukas.

ka manot?

t]

grazu bigsmile.gif tik ir man akies kamputis uzkliuvo blush2.gif bet visumoj man grazu labai blush2.gif
Atsakyti
Laba,

gal kas turit tautinius drabužius?Jei taip, brūkštelkit až smile.gif
Atsakyti