Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 01 28, 17:27)
Kike, anos apačia, šios viršus, nors imk ir suklijuok biggrin.gif , prieš tai tą grubų diržą nusegus.

man ir kilo ta pati mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 28, 13:42)
žinau dėl erdvės trukūmo,žinau dėl modelio statiškumo ir neperteiktos nuotaikos,deja kad ir kaip pasakojau ir rodžiau vistiek nepavyko... Lauksiu daugiau komentarų  4u.gif

Įtarimas, kad buvo pagrindinė idėja ir kitas žmogus iš dešinės kažkur pusės fotografavo, ten mergina maždaug ir žiūri. Vat čia viskas kas man šioje foto nepatinka. Judesys drabužio nuostabus, it gėlė apačioje. O vat žvilgsnis, ranka, su tavimi nekalba. Pasakoja kažką visai kitur, kažkam kitam.

Aš dažnai pagalvoju, kai nebūni pagr. fotografas, sunku fotografuoti. Idėja, veiksmas, eina viena kryptimi, bet ne tavąja. Tad, gali kitų kampų ieškoti, iš toliau, kad netrukdytum pagrindiniam , fotografuoti detales, arba backstagą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 sausio 2012 - 17:20
Maggie, Kikirike - abieju nuotraukos labai patiko thumbup.gif

O sita butu labai tikus i moteriskumo tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 01 28, 17:34)
O sita butu labai tikus i moteriskumo tema  4u.gif

Man rodos ten PS padirbėta buvo. smile.gif Kad dar labiau būtų panašu.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 01 28, 22:09)
Man rodos ten PS padirbėta buvo.  smile.gif Kad dar labiau būtų panašu.

Labai gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 28, 18:20)
* Įtarimas, kad buvo pagrindinė idėja ir  kitas žmogus iš dešinės kažkur pusės fotografavo, ten mergina maždaug ir žiūri. Vat čia viskas kas man šioje foto nepatinka. Judesys drabužio nuostabus, it gėlė apačioje. O vat žvilgsnis, ranka, su tavimi nekalba. Pasakoja kažką visai kitur, kažkam kitam.

* * Aš dažnai pagalvoju, kai nebūni pagr. fotografas, sunku fotografuoti. Idėja, veiksmas, eina viena kryptimi, bet ne tavąja. Tad, gali kitų kampų ieškoti, iš toliau, kad netrukdytum pagrindiniam , fotografuoti detales, arba backstagą.

* Na šiuo atveju,būtent šį kadrą niekas iš šono nefotografavo, tik aš fotografavau,tiesiog apšvietimas buvo iš tos pusės,plius čia yra judesys kurį begalo daug kartų kartojom ,nes man nepatiko veido išraiška,rankos padėtis kurią turiu užfiksuoti judesyje grakščiai išraiškingai... na bet kokiu atveju turbūt ir patį veidą reikėjo atsukti labiau į save... na kaip sakant,ištikro kaltas tik fotografas dėl blogo kadro ne kas kitas doh.gif lotuliukas.gif
** Va čia visiškai sutinku!!! labai sunku... ir šiaip ryšys visada yra stipresnis tarp pagrindinio fotografo ir modelio,taip kad ir foto neįtaigios gaunasi,nebent "nuvagi" žvilgsnį
Atsakyti
maggie man labai grazu, patinka komponavimas, gal kai zmogus grazus ir foto grazios
Atsakyti
atsiprasau uz isiverzima, bet negaliu nepasidalinti Live seminarai ivariom temom cia vyksta. siuo metu prasideda antra diena vestuviu fotografijos seminaro (is viso triju dienu seminaras). Live galima ziuret nemokamai, veliau perziura buna mokama. Ten yra kalendorius ir ateities seminaru.artimiausias "buduaro" temos bus atrodo kita svtgali. veliau menesio pab ir apie vaiku ir naujagimiu fotografija. gal ka sudomins. vakar pati praziopsojau, bet siandien visa diena kartojo ka vakar rode, tai pasirode labai verta demesio ir daug mazu smulkmenu, ypac praktisku akcentavimas patiko. verta ir tiem paziuret, kas ir nefotografuoja vestuviu. tiesiog apie apsvietimo gaudyma, reflektoriaus/blykstes naudojima ir panasiai.
pasidalinau ir begu ziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 28, 15:34)
kokios jus skirtingos! cia ko gero kaip as su savo seske, visishkai nepanasios.

Netiesa rolleyes.gif Labai panašios.
Atsakyti
koks smagus vdeo apie tai kaip pozuoti atskleidžiant gražiąją savo pusę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2012 01 28, 23:54)

Patiko lotuliukas.gif Tiesa, jei nuotraukoj zmogus negrazus - kaltas fotografas!
As turiu viena simpatiska drauge, bet nuotraukose visur ji negraziai iseina... Reiketu su ja fotosesija surengti, gal pavyktu pora geresniu kadru padaryti smile.gif
Papildyta:
vargau gal kokia valanda, bet nepatiko rezultatas, nepavyko nufotografuoti taip, kaip norejosi...
user posted image
O gal geriau diena fotografuoti, juodame fone?...
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2012 01 28, 20:24)

lotuliukas.gif
Atsakyti