Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2012 01 27, 19:28)
o kodėl koliažas? g.gif

sunku buvo išsirinkti, kuri iš dviejų geriau (jau akyse liejasi nuo tų pačių foto), tai sudėjau kartu, kažkodėl pasirodė, kad taip geriausiai, tai ir gavosi koliažas. Aišku, realiai prasmės tą koliažą daryti nebuvo...
QUOTE(kristukass @ 2012 01 27, 20:04)
Dangus siandien.  smile.gif

user posted image

atrodo grėsmingai...
Atsakyti
blink.gif Viena diena neprisijungus 15 puslapiu. Saunuoles, mergaites, gerai cia varot thumbup.gif
Tik kad pakomentuot visu neimanoma doh.gif
Labai patiko noisy-B ir rG ziemos nuotraukos. Tiesiog fantastiskos wub.gif
Kikirike, labai patiko plazdejimas, super atrodo, bet man kazkodel ranka ta pakelta kazkaip nelabai patogiai ziurisi, butent kaip pasukta 4u.gif
kristukass pas jus matau galima visa diena i dangu ziopsot, baisiai grazus jis thumbup.gif

Pastebejau, kad dalinates cia savo laimem, tai noriu ir as pasidalint blush2.gif
Suzinojau, kad baimes del manomo kruties augliuko nepasitvirtino ir viskas kuo puikiausiai clap.gif clap_1.gif yahoo.gif Tai tikriausiai isivaizduojat kiek laimes buvo bigsmile.gif
O paskui dar vaziavom elniu fotografuot clap.gif Tai labai daug pozitivo vakar buvo, netgi nuotraukos kazkokios linksmos gavosi, na bent jau man taip atrodo blush2.gif
Ikelsiu pora nuotrauku kritikai ir komentrams.
Tikriausiai nuo labai daug laimes visur man matesi dideles elnio sirdis lotuliukas.gif
user posted image
Ir netgi elniai buvo linksmai nusiteike
user posted image
Dar pora nuotrauku, jeigu idomu cia Flickr
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 28, 15:01)

Pastebejau, kad dalinates cia savo laimem, tai noriu ir as pasidalint  blush2.gif
Suzinojau, kad baimes del manomo kruties augliuko nepasitvirtino ir viskas kuo puikiausiai  clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif Tai tikriausiai isivaizduojat kiek laimes buvo bigsmile.gif

džiaugiuosi,kad viskas yra gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 27, 21:28)
Ketvirtoji savaitė... vis dar tęsiu projektą  blush2.gif  4/52

kaip jau ir pati rašei labai statiškas modelis, veido išraiška ir viršutinė kūno dalis

QUOTE(chiquitka @ 2012 01 28, 14:01)

Pastebejau, kad dalinates cia savo laimem, tai noriu ir as pasidalint  blush2.gif
Suzinojau, kad baimes del manomo kruties augliuko nepasitvirtino ir viskas kuo puikiausiai  clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif Tai tikriausiai isivaizduojat kiek laimes buvo bigsmile.gif

šaunu 4u.gif
Atsakyti
labukas.
si savaitgali as namie smile.gif kazhkaip pavargau ir nusprendziau savo free time'a paskirti PS biggrin.gif hehehe. Tad vaikas pas teti, o as vakar chillinau su PS ir apie 1 nakties jau miegojau. nerealu ;] zinant mano buda ir tiek mazhai galimybiu pabuti vienai su savim, tai tikrai stebina.

parsisiunciau Light Roomo kazhkokius free presetuws. pasiziurejau, pasibandziau ir manau, kad tai bullshit. geriau paciai viska daryt, todel manau ir actionai PS panasiai mane "paveiks". old school'as as. arba megstanti viska daryti pati.

tai vat. nusprendziau, kad 2012 metus paskirsiu PS hehe (cia is fotografijos ir IT sriciu), nes vis dirbu su Lroomu ir man jo tikrai pakanka, bet kartais noretusi daugiau paexperimentuoti arba padaryti kazhka, ka lroomas nebesugeba, del ribotu galimybiu. tad nors labai nenoriu, teks ismokti layerius ir visa kita. shakes, kaip nenoriu biggrin.gif bet reikia. ir turbut kazhkiek ir norisi.

cia 4/52. nemazhai sedejau su ta foto prie PS, bandziau shvelniai blurint oda, bet kad liktu faktura, nes labai netolygus blykstes apshvietimas viska ishryshkino (nelygumus, kosmetika); siek tiek shviesinau, o delna tamsinau ir kontrastinau, kad labiau ishryshketu (man gavosi atvirksciai, delnas nelabai ryshkus, o veidas tamsus ir murzinas, tad norejau pakeisti).

ka manot?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 28, 16:10)

Oooo, man patinka, tik akies mažo kraščiuko man trūksta smile.gif Baaa, kažką norėjau panašaus nufotkinti - baltam fone, dbr vėl sakys, kad nukopijavau doh.gif aš vis praskrendu arba per lėtai generuoju savo mintis :DDDD Tiesa, profiliu savęs nefotografuočiau, nes kiek bandžiau, gavosi tragedija, bet norėjau sesę nufotkint panašiai [OT] biggrin.gif švelni tavo nuotrauka labai, tas mane žavi. Patinka, kad poros matosi šiek tiek, taip natūraliai.
Papildyta:
Pirmyn, užvaldyk tą fotoshop'ą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 01 28, 15:01)
O paskui dar vaziavom elniu fotografuot clap.gif

Smagu girdėti tokias geras naujienas, džiaugiuosi už tave smile.gif
O elniukai man nelabai patiko blush2.gif kažkaip makalynė, per daug jų, vienas užpakaliu atsisukęs, kitas nukirstas per pusę smile.gif Tiesa, fokusuota matosi mano akimis lyg ir į užpakalį, bet kažkaip manęs netraukia tas vaizdas, norėtųsi priekį matyt smile.gif Na, manau, reikėjo kokius du pvz fotografuoti, o ne visą bandą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 28 sausio 2012 - 15:22
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 28, 16:18)
Oooo, man patinka, tik akies mažo kraščiuko man trūksta smile.gif Baaa, kažką norėjau panašaus nufotkinti - baltam fone, dbr vėl sakys, kad nukopijavau  doh.gif aš vis praskrendu arba per lėtai generuoju savo mintis :DDDD Tiesa, profiliu savęs nefotografuočiau, nes kiek bandžiau, gavosi tragedija, bet norėjau sesę nufotkint panašiai [OT] biggrin.gif švelni tavo nuotrauka labai, tas mane žavi. Patinka, kad poros matosi šiek tiek, taip natūraliai.

bet vos vos. as blurinau veida, bet labai sumazinau opacity, norejau, kad matytusi kazhkiek nelygumai, daryciau daugiau, bet deja labai lenda "pudros matomumas" (cia fotkinta su blyskte ir kadangi su ja visishkai nemoku dirbt -siaip nafik as ja pirkau kazhkada, nesuprantu- tai blogas apshvietimas kazkos soninis buivo, kuris ziauriai ishryshkino spuogelius, nelygumus, demes - zodziu VISKA) ir kiti negerumai.

o tu savo paskutiniuose auto pasidazei mazhiau? lyg ir antakius taip neryshkinai, bei lupas? zinok, geras kazhkieno patarimas buvo, nes zymiai geriau atrodai su shvelnesniu makijazhu. man patiko.

daryk daryk, ka sumastei. be parkiu tik.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 28, 16:21)
bet vos vos. as blurinau veida, bet labai sumazinau opacity, norejau, kad matytusi kazhkiek nelygumai, daryciau daugiau, bet deja labai lenda "pudros matomumas" (cia fotkinta su blyskte ir kadangi su ja visishkai nemoku dirbt -siaip nafik as ja pirkau kazhkada, nesuprantu- tai blogas apshvietimas kazkos soninis buivo, kuris ziauriai ishryshkino spuogelius, nelygumus, demes - zodziu VISKA) ir kiti negerumai.

o tu savo paskutiniuose auto pasidazei mazhiau? lyg ir antakius taip neryshkinai, bei lupas? zinok, geras kazhkieno patarimas buvo, nes zymiai geriau atrodai su shvelnesniu makijazhu. man patiko.

daryk daryk, ka sumastei. be parkiu tik.

stengiausi mažiau dažytis, bandau klausytis gerų tetų patarimų blush2.gif

Išorinę blykstę naudojai??? Aš tai jau trigerį siunčiuosi su receiveriu, ba, man įdomu kaip ten viskas bus smile.gif nusibodo vien į lubas pleškint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 20:39)
Sesė.  Čia kai pirmąkart sniegas iškrito, dabar tik pradėjau tvarkyti, turėjom labai mažai laiko, sesė neatsipalaidavo niekaip.

kad neatsipalaidavo ir veidas itemptas labai matosi. bet II foto man patiko, toks veidas ramus ir spalvishkai grazhus.
kokios jus skirtingos! cia ko gero kaip as su savo seske, visishkai nepanasios.

Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 28, 16:26)
Išorinę blykstę naudojai??? Aš tai jau trigerį siunčiuosi su receiveriu, ba, man įdomu kaip ten viskas bus smile.gif nusibodo vien į lubas pleškint  ax.gif

taip. praeita foto irgi su isorine 430 blyskte. nu o ka daryt, kai as realiai galiu pafotkint apie 21-22val, kambary prie dirbtines shviesos? pagalvojau, kad pats laikas traukti blykste lauk =] dabar dar pagalvojau, jei tik ishmokt su ja dirbt, tai visai smagus ir geras daiktas ji. nors lieku ir toliau istikima naturaliam apshvietimui ir zaidimam su shviesa.

o kas tas yr? .. blush2.gif
Atsakyti
Maggie,jau rašiau,bet pasakysiu,kad man patiko 4u.gif kompozicija labai įdomi 4u.gif

na va,dar vieną fotomoto nešu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 28 sausio 2012 - 15:59
Kike, anos apačia, šios viršus, nors imk ir suklijuok biggrin.gif , prieš tai tą grubų diržą nusegus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 28 sausio 2012 - 16:29
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 28, 17:27)
Kike, anos apačia, šios viršus, nors imk ir suklijuok biggrin.gif , prieš tai tą grubų diržą nusegus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif supratau 4u.gif
Atsakyti