Ketvirtoji savaitė... vis dar tęsiu projektą 4/52
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 20:39)
Prisidedu. Bet šiaip man patiko ir Jūsų koliažas.
Sesė. Čia kai pirmąkart sniegas iškrito, dabar tik pradėjau tvarkyti, turėjom labai mažai laiko, sesė neatsipalaidavo niekaip.
Sesė. Čia kai pirmąkart sniegas iškrito, dabar tik pradėjau tvarkyti, turėjom labai mažai laiko, sesė neatsipalaidavo niekaip.
Man patiko Tik pirmoje man kazkodel labai demesi blasko ta pirtine, is pradziu nesupratau, galvojau, kad leliuko rankyte bet siaip niekam kitam neuzkliuvo...
Kikirike, graziai tas plazdenimas
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 21:39)
Liux
Pirmoj gal akys per daug israiskingos, tas melynumas toks netikras, bet ziuriu niekas neprisikabino, tai gal mano kompas nesamones rodo..
Apturejau ir as snd ziemine fs, susalem belen kaip
Pirmoji kaip veidas? Ne per šviesus?
Man antra graziausia...
pirmosios veidas "negyvas", siek tiek vaskinis... bet kitiems grazu
QUOTE(Refresh @ 2012 01 27, 22:24)
Nu keletą visgi atkasiau.
Sūnėno pėdutes ir sūnelį su mūsų augintine. Buitiakias toks, bet man mielas. Įdomios nuomonės, spalvotos nedariau todėl kad apranga tarpusavyje dėl spalvų nedera O pėdutės... Su spalvom nieko nedariau. Ir išvis gal net neįdomus toks kadravimas? Dar ant sūnaus kaktos "popa", tad jos samoningai nemaskavau
Sūnėno pėdutes ir sūnelį su mūsų augintine. Buitiakias toks, bet man mielas. Įdomios nuomonės, spalvotos nedariau todėl kad apranga tarpusavyje dėl spalvų nedera O pėdutės... Su spalvom nieko nedariau. Ir išvis gal net neįdomus toks kadravimas? Dar ant sūnaus kaktos "popa", tad jos samoningai nemaskavau
ant kojyciu likusios kojiniu zymes
O antroji labai suspausta, koju truksta, o kadangi pedkelnes margos toje vietoje, tai labai krenta i akis... Vaikis labai grazus puikus modelis
Kikirike, oho, kaip faina Cia juosta ar skaitmena?
Kas bebutu - nerealu tureti tokia nuotrauka
QUOTE(neiste @ 2012 01 27, 22:45)
Tai laukiam rezultatu
As tai neturiu nei kada, nei kur fotkinti...
Whatewer, Man reiks turbūt akinių stiklus stipresnius eit išsirašyt, arba per ilgai žiūrėjau aš į tas pėdutes kad kojinių įspaudai man į akis labai nekrito
Už komplimentus ačiū, smagu mamai kai jos vaikus pastebi
Kikirike, faaainai.
Už komplimentus ačiū, smagu mamai kai jos vaikus pastebi
Kikirike, faaainai.
QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 27, 22:43)
dėkui
QUOTE(Whatever? @ 2012 01 27, 22:46)
Kikirike, oho, kaip faina Cia juosta ar skaitmena?
Kas bebutu - nerealu tureti tokia nuotrauka
dėkui čia skaitmena,bet su juostos sluoksniu
QUOTE(Refresh @ 2012 01 27, 22:57)
dėkui
Sesė.
nezinau man visos patiko ziemiskai siltos
QUOTE(Refresh @ 2012 01 27, 22:24)
Nu keletą visgi atkasiau.
miela is tikro, as iskart atkreipiau demesi kad kojinaiciu zymes matos
QUOTE(Kikirike @ 2012 01 27, 22:28)
ispudinga
pirmoji ir antroji labai patinka, antrojoj toks šerkšnas pasakiškas
rG, labai švarios nuotraukos, man pirma patiko labiausiai
kikirike, tas plazdenimas super
kikirike, tas plazdenimas super
QUOTE(Yvette @ 2012 01 27, 23:53)
pakomentuočiau, bet žinau, kad tie susakyti trūkumai, šiuo atžvilgiu nėra trūkumai nes buvo taip ir ne kitaip. Manau pati nemažai žinai
žinau dėl erdvės trukūmo,žinau dėl modelio statiškumo ir neperteiktos nuotaikos,deja kad ir kaip pasakojau ir rodžiau vistiek nepavyko... Lauksiu daugiau komentarų