Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 01 27, 19:30)
Vienintele, o man tavo variantas net labai. Ir nesakyk, kad nieko originalaus, vat kaip tik, mūsų variantas nieko originalaus, nes vaikai įprastai žaidžia.
Prisidedu. Bet šiaip man patiko ir Jūsų koliažas.

Sesė. Čia kai pirmąkart sniegas iškrito, dabar tik pradėjau tvarkyti, turėjom labai mažai laiko, sesė neatsipalaidavo niekaip.

Pirmoji kaip veidas? Ne per šviesus?

user posted image

Gal apačią kirpti? Kažkokia keista violetinė, tingiu dabar nuimti, ar maišo?
user posted image

O čia šiaip miela. Nežinau kodėl išskyriau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 19:39)

Sesė.  Čia kai pirmąkart sniegas iškrito, dabar tik pradėjau tvarkyti, turėjom labai mažai laiko, sesė neatsipalaidavo niekaip.

Pirma man labai.Antroje tie violetiniai-chromatine aberacija.Cia buna su atvira f kai fotkini.
Grazios foto man, maladec.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 01 27, 19:42)
Pirma man labai.Antroje tie violetiniai-chromatine aberacija.Cia buna su atvira f kai fotkini.
Grazios foto man, maladec.

Taip ir pamaniau. man taip būna deja, šįkart labai ryškiai.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 27, 19:30)
Vienintele, o man tavo variantas net labai. Ir nesakyk, kad nieko originalaus, vat kaip tik, mūsų variantas nieko originalaus, nes vaikai įprastai žaidžia. O tu kitaip sudėliojai. Kadravimo gal kitokio truputį norisi, gal kvadratas stipriau trinkteltų, bet jau ir taip, išties patinka

nu man labai smagu kad patiko blush2.gif ,sunkiausia ir buvo su kadravimu

QUOTE(rG @ 2012 01 27, 19:39)

Sesė.  Čia kai pirmąkart sniegas iškrito, dabar tik pradėjau tvarkyti, turėjom labai mažai laiko, sesė neatsipalaidavo niekaip.

o man pirma nea, bet dėl to kad veido faktūros nei truputėlio nesimato
antra ir trečia patiko, dėl aberacijų tai jas galima panaikinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 01 27, 16:52)
FLEXE,  burbulius koks fainas. Gera israiskele. Patinka draugas antrame plane smile.gif Kadras kiek suspaustas: virsugalvis, rankytes, dalis suns nukirsta. Su kiek didesne erdve aplink, smagiau ziuretusi smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 27, 16:56)
pritariu  drinks_cheers.gif

aciu uz komentarus 4u.gif as ir jums pritariu ax.gif cia buvo neplanuotas kadras, pamaciau nebloga kampa, begau ieskoti aparato, bet vietos atsitraukti nebuvo kur doh.gif tai cia pilnas kadras su siek tiek patvarkytais leveliais ir uzdeta jb...
kada idesiu planuota vaiko kadra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 20:39)

trečia patink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 20:39)

nea,ne per sviesus, be zinai kas man maiso? pirmojoje tokios ryskios grazios spalvos,o sekanciose to ryskumo truksta rolleyes.gif sakyciau gal kontrasto cia reika
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 20:06)
antra ir trečia patiko, dėl aberacijų tai jas galima panaikinti mirksiukas.gif
su layers - vibrance - violetinė?

QUOTE(mamagute @ 2012 01 27, 20:12)
trečia patink smile.gif

ačiū wink.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 27, 20:26)
nea,ne per sviesus, be zinai kas man maiso? pirmojoje tokios ryskios grazios spalvos,o sekanciose to ryskumo truksta rolleyes.gif sakyciau gal kontrasto cia reika

Jo, tiesa, labai yra skirtumas...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 20:30)
su layers  - vibrance - violetinė?

nea
daryk kopija nuotraukos -> dėk filtra (Blur->Gausian blur) iki kokių 5 manau, pasieksperimentuok. Ir layeriui uždėk ne normal o color, tada dėk maska jį inevrt ir su brushu perbrauk per vietas kur yra aberacija.

Tikiuosi aiškiai aš čia g.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 01 27, 20:26)

Vo. Pritariu ir aš. drinks_cheers.gif rG, man irgi pirma labai smile.gif

Tyli stebėtoja pasidariau, kūrybinis badas kankina ir dar su pūliuojančia angina ir temperatūra kankinuosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 01 27, 21:39)

Kokia grazi fotosesija thumbup.gif
Pirmojoje man veidas ne per sviesus, bet per daug numuilintas...
Antraja isimylejau wub.gif Tas fonas nerealus thumbup.gif Ir kepuriukas liuks. Spalvos patinka kaip dera
Atsakyti
Nu keletą visgi atkasiau. smile.gif
Sūnėno pėdutes ir sūnelį su mūsų augintine. Buitiakias toks, bet man mielas. Įdomios nuomonės, spalvotos nedariau todėl kad apranga tarpusavyje dėl spalvų nedera smile.gif O pėdutės... Su spalvom nieko nedariau. Ir išvis gal net neįdomus toks kadravimas? Dar ant sūnaus kaktos "popa", tad jos samoningai nemaskavau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti