Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 15:18)
O jei būtu šaškių lenta ant lovos tada aiškiau būtu? Tieisog puodeli pateikiau kitų būdu, nelabai čia slaptos minties reikia ieškoti. Visa tai bandžiau estetiškai pateikti, va šitoj veitoj susimoviau, ne bet kam nepasitaiko smile.gif
aha tam pačiam, čia auto mano, gal dar nebuvai prisijungusi kai dariau šią fotkę, užtat visos leipo juokais biggrin.gif

Nu geras biggrin.gif biggrin.gif nuotaika pakelei biggrin.gif aciu thumbup.gif Tykiuosi ten su PS plike sau pasidarei, o neaukojai plauku autoportretui biggrin.gif
Ziuriu ziuriu, bet niekada nepasakyciau, kad ten tu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 27 sausio 2012 - 15:23
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 27, 15:30)
jap, cia pas mus pamiskeje pievuteje jie apie 3m o gal net daugiau uzauga smile.gif kazkada maciau juos visus nupjautus, matyt kazkas neapsikente,bet jie gi kitamet vel uzbujoja g.gif o tu kur ciupinejai, matyt vistakojai vadinamieji ax.gif tie nepavojingi, kaime kai atostogaudavom su sese, skindavom tuos siaudelius ir gerdavom katik pamelztos karves piena  biggrin.gif

Tai cia tie augalai jau pries kazkiek metu LT buvo uzdrausti, buvo liepta juos naikinti smile.gif Tai todel turbut nupjauti ir buvo wink.gif

Su puodeliais - saskem viskas aisku, bet gal reikejo tuos lapelius ant juoda pagrindo paklijuoti, nes dabar atkile tie lapukai, ir siaip jau kazkas kai rase tikrai zvilgsnis sokineja...
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 27, 16:24)
Tai cia tie augalai jau pries kazkiek metu LT buvo uzdrausti, buvo liepta juos naikinti smile.gif Tai todel turbut nupjauti ir buvo wink.gif
.

tai ne pjauti reikejo, o kokio rundapo uzpilti, tada tikrai isnyktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 27, 15:22)
Nu geras biggrin.gif biggrin.gif nuotaika pakelei  biggrin.gif  aciu  thumbup.gif  Tykiuosi ten su PS plike sau pasidarei, o neaukojai plauku autoportretui biggrin.gif
Ziuriu ziuriu, bet niekada nepasakyciau, kad ten tu biggrin.gif

į sveikata smile.gif)) aš aš, be makijažo ir plaukų smile.gif Dęjausi palukimo kepurėle kad plaukus paslėpt, o tada su PS

QUOTE(NinaAtina @ 2012 01 27, 15:24)
Su puodeliais - saskem viskas aisku, bet gal reikejo tuos lapelius ant juoda pagrindo paklijuoti, nes dabar atkile tie lapukai, ir siaip jau kazkas kai rase tikrai zvilgsnis sokineja...

Na mano idėja ir buvo ne kaip atsikra lenta o isiliejanti iš bendro konteksto, bet kitaip gal būtu buve geriau, dėkui už pasatebėjima
Atsakyti
Man gal kokio silueto uz uzuolaidos noretusi zmogisko,ar kazkokio tai seselio... mirksiukas.gif
Atsakyti
3ND blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

23mm
38mm
55mm
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 01 27, 15:46)

Gerai. smile.gif
Atsakyti
aš irgi su nd 3 smile.gif
1.18mm
2.35mm
3.55mm
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš irgi prisiduodu su ND, kad nepanytumet, jog noriu išvengti ax.gif
pirmą kart ND su sausainiais dėjau prieš Kalėdas, bet netiko, dabar jau tokių net nedėčiau doh.gif
Perdarinėjau kelis kartus, bet čia vis nekėliau, kol negavau taip, kaip norisi smile.gif
Taigi,
1 ND fokusavimas
user posted image

user posted image

user posted image

2 ND- diafragmos keitimas (1.8, 9, 22)
user posted image

user posted image

user posted image

Na kaip? unsure.gif
Kitus vėliau...
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 01 27, 15:46)
3ND  blush2.gif

O dėl ko gėda?/ kad paršelis pobaisis biggrin.gif ?
ND tai užskaitytas.

QUOTE(guste87 @ 2012 01 27, 16:08)
aš irgi su nd 3  smile.gif

Užskaityta

QUOTE(GiedreB @ 2012 01 27, 16:33)

Užskaityta
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2012 01 27, 16:10)
man patinka sita foto  ax.gif  idomi jusu nuomone... su jb dar reiktu padirbeti gal?user posted image[/url]

FLEXE, burbulius koks fainas. Gera israiskele. Patinka draugas antrame plane smile.gif Kadras kiek suspaustas: virsugalvis, rankytes, dalis suns nukirsta. Su kiek didesne erdve aplink, smagiau ziuretusi smile.gif

vienintelė say ir yvettes tema pratesaiant wink.gif Ideja faina. Smagiai. Apie pacia foto. Man lyg virsaus per daug. Neimciau lubu, karnizo... Gal turi dar kitu kampu?

Saunuole. Tikrai vel kitaip. As tyliu, kazkaip nesigalvoja man kitaip... vaizduote neveikia... Tad pagarba smile.gif hi.gif

eglliux, guste87, GiedreB, atrodo gerai. Uzskaitau.

Smagu, tiek nauju zmogiuku temoje thumbup.gif Kazkaip apie naujus metus padaugejo naujoku, matyt, stimula kaledu senelis dave smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 27 sausio 2012 - 16:55
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 15:26)
atnešu ir aš savo puodeli kitaip smile.gif) kaip rašiau ryte jau nenustebinsiu smile.gif)) bet tikrai nesikartoju
http://farm8.staticf..._06d795ea5d.jpg[/img]
Šaškėm? O gal kavos?

Pritariu svajonei mūsų, jau norėjau siūlyti, žiūriu, ji jau pasiūlė thumbup.gif kuo toliau skaičiau, tuo daugiau siūlė, lieku neoriginali kaip visad lotuliukas.gif man idėja patiko smile.gif

Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2012 01 27, 17:52)
FLEXE,  burbulius koks fainas. Gera israiskele. Patinka draugas antrame plane smile.gif Kadras kiek suspaustas: virsugalvis, rankytes, dalis suns nukirsta. Su kiek didesne erdve aplink, smagiau ziuretusi smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti