Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 14:26)
atnešu ir aš savo puodeli kitaip smile.gif) kaip rašiau ryte jau nenustebinsiu smile.gif)) bet tikrai nesikartoju

Šaškėm? O gal kavos?

bet kaip tinka prie languoto lovos krašto smile.gif man patikti thumbup.gif

p.s. faina lova

p.p.s. daryk kvadratą ir niekas proto nebeknis biggrin.gif iš tikro viršaus nereik, teisingai ciocės sako wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 27 sausio 2012 - 14:54
d4kui kam patiko
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 27, 14:53)
bet kaip tinka prie languoto lovos krašto smile.gif man patikti  thumbup.gif

p.s. faina lova

p.p.s. daryk kvadratą ir niekas proto nebeknis  biggrin.gif  iš tikro viršaus nereik, teisingai ciocės sako wink.gif

man kvadratas kažkodėl nesižiūrėjo, bet aš kaip visad turiu luktelk kad susigulėtu mintys, per spontaniška aš su nuotraukomis smile.gif))
Kad viršaus per daug mačiau pati, bet be jo irgi nesižiūrėjo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 27 sausio 2012 - 14:59
Kartoju 2ND

user posted image

user posted image

user posted image

200 F4.5
400 F10
800 F29
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 27, 15:53)
bet kaip tinka prie languoto lovos krašto smile.gif man patikti  thumbup.gif

p.s. faina lova

p.p.s. daryk kvadratą ir niekas proto nebeknis  biggrin.gif  iš tikro viršaus nereik, teisingai ciocės sako wink.gif

busiu neoriginali, retai kada ieshkau slaptos info fotkeje, bet cia nesuprantu nieko. nu gerai, puodukai, ant lovos. bet ka jie sako, prie ko cia, nu nzn. nekalba man ir tiek. sutinku, kad kvadratas ir gal kiek daugiau kontrasto (dabar pilka mano akimis ziurint) geriau butu.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 27, 13:12)
nu nzn, aš visiškai nesigailiu,kad Pentax turiu  smile.gif

o kodel reiktu gailetis? pentax yra geras fotikas. as kartais pazyziu, kad va reiketu naujo fotiko (mano sparciai ir toliau genda), kad geriau sektusi, bet tada vis netycia uzklystu kur flickr i nuotraukas darytas pvz su 50mm 1.8 ant kokio senyvo bodzio, tukstantuko. ir toookiu foto prisiziurau, kad velgi isitikinu ir apsiraminu, kad mokant ir jauciant ta super technika tiek nepagelbes, ar tai canon, ar tai nikon, ar pentax. aishku didelis ff ISO tai didziulis malonumas (ir prabanga kuri daaaug tukstanciu kainuoja) ir galimybiu prapletimas, bet kas dar..? geresne technika nepakeis musu fotkiu is esmes. kaip ir Zirze rashe apie pentaxista drauga, kurio fotkes siaip sau, o jau kiek objektyvu turi, visko. todel mano manymu nereikia cia parintis o bandyti ishgauti is turimos technikos maximum. ir jei tik galimybes leidzia, zinoma, taupytis taupytis, bet ne del "geresniu fotkiu", kad neva geras fotikas, bus cool, bet del saves, kai ateis tas suvokimas - "va, tikrai noriu, tikrai atejo laikas, tikrai zinau, kad padarysiu, nes ZINAU kaip, su busimu fotiku geriau". IMHO. pamastymai vat mano tokie.
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 27, 13:27)
o apie ff net nesapnuoju rolleyes.gif

me2.
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 01 27, 15:00)
Kartoju 2ND
][/url]

200 F4.5
400 F10
800 F29
blush2.gif

aš užsakaitau smile.gif
Atsakyti
vienintele, pamaciau tavo foto su puodukais ir atkreipiau i tavo avataro nuotrauka... ar ne tam paciam miegamajam fotografuota? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 27, 15:03)
busiu neoriginali, retai kada ieshkau slaptos info fotkeje, bet cia nesuprantu nieko. nu gerai, puodukai, ant lovos. bet ka jie sako, prie ko cia, nu nzn. nekalba man ir tiek. sutinku, kad kvadratas ir gal kiek daugiau kontrasto (dabar pilka mano akimis ziurint) geriau butu.

ko čia nesuprast, vyras su moterim ant lovos su puodukais šaškėm žaidė biggrin.gif

o ką reiškia pvz va tokia foto? arbatinukas stovi už gėlės, wtf? su daiktų fotografavimu gal kitaip, aš nzn, nebūtinai turi kažką reikšt, svarbu kompozicija kabina,gražu.. nu nzn, aš nzn, oij kap nzn biggrin.gif

pvz žanro natiurmortas aš vapšė nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 27, 15:10)
ko čia nesuprast, vyras su moterim ant lovos su puodukais šaškėm žaidė  biggrin.gif
o ką reiškia pvz va tokia foto? arbatinukas stovi už gėlės, wtf? su daiktų fotografavimu gal kitaip, aš nzn, nebūtinai turi kažką reikšt, svarbu kompozicija kabina,gražu.. nu nzn, aš nzn, oij kap nzn  biggrin.gif

pvz žanro natiurmortas aš vapšė nesuprantu  doh.gif

Nerodo
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 01 27, 15:12)

o man rodo g.gif

http://www.efoto.lt/node/741343
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 27, 16:10)
ko čia nesuprast, vyras su moterim ant lovos su puodukais šaškėm žaidė  biggrin.gif
o ką reiškia pvz va tokia foto? arbatinukas stovi už gėlės, wtf? su daiktų fotografavimu gal kitaip, aš nzn, nebūtinai turi kažką reikšt, svarbu kompozicija kabina,gražu.. nu nzn, aš nzn, oij kap nzn  biggrin.gif

pvz žanro natiurmortas aš vapšė nesuprantu  doh.gif

eeeeeh, zinojau, kad prisikabinsi. biggrin.gif tai kad nezinau kaip paaiskint, as is tu, kur i nuotrauka gera ziuret (pvz gamta, peizazhai etc) ir nereikia ten papildomos info. bet sioje foto pajauciau dirbtina puoduku sustatyma ir nesuparatu kazhkaip - KAM jie buvo sustatyti. bet Ritos foto, kur puodeliai ant krutines, juk lygiai taip pat galima buvo klausti, prie ko cia, kam, whats the point - bet man patiko, norejosi ziureti, tyrineti, buvo tas akcentelis, gal del to, jog zmogus nuotraukoje, ziuri i mimika, kuna, veida. anyways, kas suprato, tas suprato. einu dirbti.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 01 27, 14:26)
atnešu ir aš savo puodeli kitaip smile.gif) kaip rašiau ryte jau nenustebinsiu smile.gif)) bet tikrai nesikartoju

man tai nepatinka visa aplinka. sokineja zvilgsnis ir uz nieko neuzsikabina
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 01 27, 15:03)

O jei būtu šaškių lenta ant lovos tada aiškiau būtu? Tieisog puodeli pateikiau kitų būdu, nelabai čia slaptos minties reikia ieškoti. Visa tai bandžiau estetiškai pateikti, va šitoj veitoj susimoviau, ne bet kam nepasitaiko smile.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 27, 15:06)
vienintele, pamaciau tavo foto su puodukais ir atkreipiau i tavo avataro nuotrauka... ar ne tam paciam miegamajam fotografuota? biggrin.gif

aha tam pačiam, čia auto mano, gal dar nebuvai prisijungusi kai dariau šią fotkę, užtat visos leipo juokais biggrin.gif
Atsakyti