QUOTE(Mintee @ 2013 02 13, 16:58)
Kur pirkot? Neberandu sitos spalvos nei drugstore nei iherbe, nu tikiuosi, neiseme is prekybos jos
Sviesiaodes, koki dar atspalvi esat naudojusios sitos pudros? Nebezinau, ar rizikuot ir pirkt Translucent Medium, bet gali but per tamsi man
Sviesiaodes, koki dar atspalvi esat naudojusios sitos pudros? Nebezinau, ar rizikuot ir pirkt Translucent Medium, bet gali but per tamsi man
yra cia
http://www.ulta.com/...0123#sku2212963
skaiciau atsiliepima, kad dezutej ji atrodo sviesi, bet uztepus ant veido patamseja. Ar cia teisybe? Nesu visiskai balta, bet paskaicius si atsiliepima uzsisakiau light spalvyte, galvoju, ar nebusiu suklydus
Papildyta:
QUOTE(pantera72 @ 2012 10 04, 20:50)
Aš irgi, bet būna ir taip, jog kartais šviesiausios būna per šviesios- gaunasi dar labiau išbalęs veidas . Tad man reiktų šviesiausių iš tų rudesnio atspalvio, link natural
Kaži kaip atspalviai pagal spalvas "Medium skin" "Light skin" "Fair skin" , kuris labiau tiktų šviesiai odai natūraliai parudinti ?
Kaži kaip atspalviai pagal spalvas "Medium skin" "Light skin" "Fair skin" , kuris labiau tiktų šviesiai odai natūraliai parudinti ?
man panasiai, del to vis prasaunu su spalvom