Įkraunama...
Įkraunama...

Physicians formula

O gal kuri bandėte ir iš šių kremų su spalva ? Gal galite ir spalvas pakomentuoti lietuviškai? Labai dėkinga aciuks.gif
[/quote]

Turiu isigijusi si krema su spalva ir turiu pripazinti, kad visai puikus jis. Skystokas, bet graziai sulygina veido spalva, labai lengvas ant odos. Truputi blizga (mano oda misri-normali), bet sutvirtintas biria pudra laikosi gerai. As sviesiaode, turiu Ivory to Fair spalva, man tinka (oda truputuka idegusi po atostogu). Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Si kart laukiu atkeliaujant seseliu palete Nude Eyes
user posted image
Viena panasia palete turiu ir naudoju mazdaug 1.5met., tai yra viena is einamiausiu paleciu wub.gif Sios Nude paletes patiko spalvos, manau kad liksiu ir ja patenkinta smile.gif

Ir pakartojau pudra user posted image
su ja veidas graziai svyti ir atrodo sveikai smile.gif viena puse matine, kita blizganti, bet visumoje gaunasi subtilus svytejimas, kuris pradzioje matomas, o kai isigeria i oda super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2012 10 02, 17:22)

labai domins atsiliepimai ,nes spalvytes labai jau grazios wub.gif nors man PF seseliai sudetingai dengiasi , turiu Brown Eye Candy palete, neatrandu budo kaip juos ''normaliai uzdeti'', su makiazo sepeteliais , tepu tepu ir rezultato nera doh.gif su pridetu teptuku siaip taip pasidengia.na bet pliusas, kad laikosi is ties ilgai
Atsakyti
O kaip kokybe iherb?
Ankstesneje temoje buvo atsiliepimu, kad kai kuriu pudru erzinantis kvapas, tepasi blogai (cia kur 3 in 1), tai mano isvada tokia, kad papuole susenes produktas doh.gif
Kai drauge pries 2 m parveze is JAV keleta Physician's Formula gaminiu, labai dziaugiausi, sculpting trio pudros visi 3 sluoksniai puikiai naudojosi ir neturejo jokio specifinio kvapo, o stai kai tokia pat parsisiunciau is ebay, supratau, kodel ne visom ji itiko ir patiko.... Naudojasi praktiskai tik vienas sluoksnis (labai sunkiai), ir tas kvapas... doh.gif Nesuprantu kur jie ta pagaminimo data paraso?
Bamboo bronzanto pagaminimo numeriukus radau gaminio metalinio dekliuko antroje puseje, ir tik tada, kai ji iskrito ir atsiklijavo nuo plastikines pakuotes doh.gif
Gaila, kad iherb mazas spalvu pasirinkimas, nes ebay didelis sansas senienu prisipirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2012 10 02, 17:22)

Turiu sita - labai labai patinka thumbup.gif Turiu ir keleta kitu tokio tipo paletyciu, bet si 'nude eyes' truputi kitokia, seseliai 'dregnesni', ne tokie birus ir del to sunkiau pasiima.

QUOTE(Liurda @ 2012 10 02, 23:38)
O kaip kokybe iherb?
Ankstesneje temoje buvo atsiliepimu, kad kai kuriu pudru erzinantis kvapas, tepasi blogai (cia kur 3 in 1), tai mano isvada tokia, kad papuole susenes produktas  doh.gif

Kokybe Iherb'e visada gera produktu - jie irgi nesandeliuoja labai, turi kazkiek, isparduoda ir tada vel uzsisako (jei jau link galiojimo pabaigos ir pan, tai daro specialius pasiulymus ir tt, bet neslapsto tos info). Be to, PF pas juos isvis neseniai atsirado.

Kas del butent PF ir 'face sculpting trio'.... Manau problema gali but ta, kad jos nebegaminamos jau - pirkti dar galima rast internetinese parduotuvese, ebay, bet kaip suprantu tai likuciai, paprastuose drugstore'uose jau turbut gera pusmeti (jei ne ilgiau) ju nebematau. Tai nemanau, kad jos pasene, t.y. nepardavineja pasenusiu, bet tiesiog jau ateina ta riba, nes naujos nebegaminamos ir parduoda tai, kas prigaminta - pvz pardavimui (ne sunaudojimui!) skirtas laikas (shelf life) pudros yra kokie 3 metai nuo pagaminimo, o jau paskui nusipirkus ir atidarius prasideda kitas galiojimas per kada sunaudot. Tai ar nusiperki pirmais metais nuo pagaminimo, ar treciais, bet galiojimas (tarkim 2m) abiem atvejais vienodas. Na tai manau, kad tiesiog si pudryte jauis tu paskutiniu gamintu ir arteja terminas link pabaigos jai, o ji ir keiciasi, sauseja/dziusta ir pan, nes juk kazkokie procesai vistiek nuolatos vyksta....

Zodziu, sita pudryte labai mylejau ir ne viena sunaudojau - be galo patiko (maisiau visas spalvas), lengvai naudojosi, nors man vistiek greiciausiai pudros dalis naudojosi, bronzato siek tiek liko, o highlighter'io kiek daugiau nei bronzato liko. Bet is esmes apylygiai naudojosi. Tada pries kelis menesius sugalvojau, kad vel noreciau isbandyt - pirkau is drugstore.com ir jau tik atsidarius man keistas kvapas buvo. Siaip toks lyg miltu/krakmolo kvapas sitos pudros, bet tik is arti prikisus nosi uostant ir labai stengiantis uzuost, o paskutiniji karta tas kvapas stiprus ir kitoks, vos atidarius pakuote jautesi. Pati pudra buvo laaabai kieta - normaliai nei vienas iprastinis sepetelis neeme, reikejo koncentruoto ir standesnio, bet ir tai denge oda labai lengvai. Kadangi lanksti grazinimu sistema, tai grazinau ja.
Atsakyti
Gali būti ir taip, kad nors pats produktas kaip ir tas pats, bet skiriasi sudėtis bei gamintojas. Pamenu, kad prie Organic Wear serijos priemonių sudėčių rašydavo, kad dėl didelio jų poreikio yra keletas gamintojų/tiekėjų, todėl sudėtis gali skirtis ar kažkaip panašiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2012 10 02, 23:38)
O kaip kokybe iherb?

man tai super kokybe, PF perku dovanu draugems, pas mane pameginusios , vis praso uzsakyti. per pora metu apsipirkinejimo iherb nesu gavusi blogos priemones, beto ir galiojimus jie raso.

jau ir as gundausi Nude palete smile.gif nors tokiu spalvu seseliu turiu , bet va labai jau skaniai ji atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2012 10 03, 04:41)
Gali būti ir taip, kad nors pats produktas kaip ir tas pats, bet skiriasi sudėtis bei gamintojas. Pamenu, kad prie Organic Wear serijos priemonių sudėčių rašydavo, kad dėl didelio jų poreikio yra keletas gamintojų/tiekėjų, todėl sudėtis gali skirtis ar kažkaip panašiai unsure.gif

drinks_cheers.gif Teko prie vienu seseliu sudeties ta pati rast. Del to kiek nusivyliau, nes lyg ir nerimtai pasirode ir baisu, kad paskui bus prideta ko neirasyta ir tt.... Nes pz baked seseliai kur 3 spalvytes, tai visai tokie pat kaip kazkokie LT Eurokos pardavinejami (gal UMA kosmetikos) - kiek internete ziurejau, tai vienas prie vieno, tik ant pakuotes kitas zenkliukas. Na cia greiciausiai tas variantas kai ne patys gamina, o perka pagaminta produkta ir savo kaina, savo zenkla tada deda....
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2012 09 29, 18:50)
O kokio atspalvio Jūsų oda? Aš irgi norėčiau šių kremų, bet dėl spalvų sunku- esu šviesiaodė, naudoju dažniausiai kažką iš nude, natural.
O gal kuri bandėte ir iš šių kremų su spalva ? Gal galite ir spalvas pakomentuoti lietuviškai? Labai dėkinga  aciuks.gif

as naudoju classic ivory organics atspalvi. Mano oda irgi sviesi, renkuosi sviesiausias pudras. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 03 spalio 2012 - 19:32
Iherb'e -20% nuolaida Physicians Formula prekems (iki spalio 10dienos 20h .)
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2012 10 02, 16:22)

Mane sita domina; galvoju apie Translucent/Light spalva, ar nera ji labai sviesi, nepasviesins?
Noreciau invisible (nepastebimos), labai lengvos, kad nesimatytu ant odos, neduotu spalvos.
Maskavimo man nereikia, noriu lengvutes, skaistinamosios pudros makiazo uzfiksavimui ir kad nesausintu odos (mano sausa oda)
Ar ji pakankamai lengva, nesimato ant odos, neduoda kreidinio efekto?
Gal kas turit sia spalva, pakomentuokit 4u.gif

Shopingas , gal tu pakomentuosi, tu viska zinai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 03 spalio 2012 - 23:48
QUOTE(AZURA @ 2012 10 04, 00:31)
Shopingas , gal tu pakomentuosi, tu viska zinai  4u.gif  smile.gif

Turejau ja, bet as daug PF pudru isbandziau, tai pabandyk senoj temoj paieskot mano atsiliepimo. As berods abi spalvas maisydavau, nes viena su daugiau svytejimo nei kita (o gal ir del spalvos dar maisiau). Siaip graziai gula, nelieka miltuotas veidas - man visos PF pudros is tikruju gerai dengiasi. O oda mano sausa - nesausino pudra.

Kas del spalvos, tai nepakomentuosiu, nes atrodo pati kita turejau. Bet translucent ir reiskia, kad perregima, tai neduos daug spalvytes.
Atsakyti