Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė-stafilokokas-4tema

Jau trecia diena duodu bakteriofago, bet jam toks jausmas, kad dar labiau pilvuka pucia... Kaip kitiems vaikuciams, ar vartojant bakteriofaga, iskart pasijusdavo pagerejimas? Nes mano vaikui atrodo, kad labiau pilveli skauda. Siandien jau gerasias bakterijas kartu daviau, nes toks jausmas, kad ju neduodant tai nekas maziukui sad.gif
Atsakyti
Vartojant Bakteriofaga ir po jo, ar jusu vaikuciu kakuciai neturejo rugstaus kvapo? Nes maniskis kakoja labai rugstaus kvapo kakuciais... Cia reiktu sunerimti ar tai normalu?
Atsakyti
Laba diena,
Kaip sekasi mamytems ir vaikučiams gydytis nuo auksinio stafilokoko ?
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Jungiames ir mes i sios zarazos turetoju bureli. Pradejo mergytei bert uzpakaliuka mazais pulinukais, gydytoja sake nuo sauskelniu. 4 menesius bandem ivairias sauskelnes, nieko. Vienas spuogutis komplikavos i furunkula, isoperavo. Istyre klinikose, kad stafilokokas, ir atsparus visiems antibiotikams. Kolkas esu pasimetus, nesuprantu, nei kaip gydytis, nei ka daryt. Dukrytei 8 menesiai. Vis paskaitau, kad pas daugely zarnyne, o pas mus ant odos. Gal pas ka buvo tokkia situacija?
Atsakyti
QUOTE(triusyte1990 @ 2015 07 24, 11:30)
Sveikos, mamytes. Jungiames ir mes i sios zarazos turetoju bureli. Pradejo mergytei bert uzpakaliuka mazais pulinukais, gydytoja sake nuo sauskelniu. 4 menesius bandem ivairias sauskelnes, nieko. Vienas spuogutis komplikavos i furunkula, isoperavo. Istyre klinikose, kad stafilokokas, ir atsparus visiems antibiotikams. Kolkas esu pasimetus, nesuprantu, nei kaip gydytis, nei ka daryt. Dukrytei 8 menesiai. Vis paskaitau, kad pas daugely zarnyne, o pas mus ant odos. Gal pas ka buvo tokkia situacija?

Ko gero išeitis - bakteriofagas, purkšti aplinkai. Aišku, virinti patalynę, drabužėlius... Mus tuo klausimu išsamiai pakonsultavo www.mikrobas.lt, daktarė Bardzilauskienė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2015 07 24, 22:11)
Ko gero išeitis - bakteriofagas, purkšti aplinkai. Aišku, virinti patalynę, drabužėlius... Mus tuo klausimu išsamiai pakonsultavo www.mikrobas.lt, daktarė Bardzilauskienė  4u.gif

O kur "siais laikais" bakteriofago gauti? Girdejau,kad nebegamina... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoulinRouge: 27 liepos 2015 - 20:55
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 07 27, 20:54)
O kur "siais laikais" bakteriofago gauti? Girdejau,kad nebegamina...  g.gif

Mes uzsisakem is Baltarusijos, ten tikrai yra. Kovosim toliau 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokias gerąsias bakerijas vartojate nuo AS? Kadangi Protexin nebėra, o kaip "Mikrobas" labaratorijoj sakė, reikia, kad būtų Bifido, lakto ir strepto bakterijos, tokių nerandu išskyrus Narinė arba Biokult Infantis (bet ten dar pridėta omegos ir vit D).
Pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CHASKA @ 2016 06 08, 14:41)
Mergaitės, kokias gerąsias bakerijas vartojate nuo AS? Kadangi Protexin nebėra, o kaip "Mikrobas" labaratorijoj sakė, reikia, kad būtų Bifido, lakto ir strepto bakterijos, tokių nerandu išskyrus Narinė arba Biokult Infantis (bet ten dar pridėta omegos ir vit D).

Biokult yra ir be priedu. Pirkau 2 metu vaikui.
Atsakyti
QUOTE(deivy @ 2016 06 08, 14:55)
Biokult yra ir be priedu. Pirkau 2 metu vaikui.

man kūdikiui reik
Atsakyti
QUOTE(CHASKA @ 2016 06 08, 14:41)

mano vaikai jau didesni, kūdikiams skirti milteliai nebeaktualūs, konkrečių neparekomenduosiu. bet ar bandėt kelių rūšių gb susirast? nes nebūtina, kad viskas būtų viename, galima ir pora skirtingų per dieną vartot, kad susidarytų tinkamas derinys.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2016 06 08, 23:09)
mano vaikai jau didesni, kūdikiams skirti milteliai nebeaktualūs, konkrečių neparekomenduosiu. bet ar bandėt kelių rūšių gb susirast? nes nebūtina, kad viskas būtų viename, galima ir pora skirtingų per dieną vartot, kad susidarytų tinkamas derinys.

Dėkui. Pasirinkau Narinė, dar yra Lactobex turi 3.
Atsakyti