QUOTE(Setaeli @ 2014 01 16, 08:54)
Man dar vienas klausimukas iškilo... Trinant su blenderiu, su kokiais kiekiais dirbat? Tais, kur nurodyti knygutėj, ar galima truputėlį viršyti?
tiesą sąkant nesu skaičiusi knygelės, manau matosi iš prietaiso būklės ar dar galima j naudoti, bet būna, kad ilgiau nei 1 minutę be sustojimo trinu su blenderiu

Su Braun (metaliniu antgaliu) net nepastebėjau, kad jam kas perkaistų, paprastam philips modeliukui nieko ilgo netryniau, bet irgi vargo nebuvo, o štai su severin šiek tiek baisoka, nes jis kaista, tai tikriausiai tai nėra labai gerai
QUOTE(RALI-RI @ 2014 01 16, 16:52)
Toks klausimas. Baiginėjasi mūsų bulvių tarkavimo mašinikė. Koks virtuvinis prietaisas geriausiai atlieka tokią funkciją? Tarka, blenderis, kombainas ar dar kas nors?

Patarkite ką ir kokį pasirinkti.
aš nusipirkau Bosch 5529, net nesitikėjau, kad taip gerai sutarkuoja (cepelinams, blynams) kombainas, nelieka nieko nesutarkuoto. Ir šiaip man atrodo, kad su šiuo modeliuku labiau pasitvirtina smulkinimo diskai nei Bosch MUM 5 kombainai, ten gal tarpas didesnis paliktas, bet taip gerai nesusmulkindavo. Tik su tais bosch bėda, kad burokinė tarka gerokai per dideliais gabalais tarkuoja, nu ne kaip mūsiškė rankinė