Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

Toks klausimas. Baiginėjasi mūsų bulvių tarkavimo mašinikė. Koks virtuvinis prietaisas geriausiai atlieka tokią funkciją? Tarka, blenderis, kombainas ar dar kas nors? blush2.gif Patarkite ką ir kokį pasirinkti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Setaeli @ 2014 01 16, 08:54)
Man dar vienas klausimukas iškilo... Trinant su blenderiu, su kokiais kiekiais dirbat? Tais, kur nurodyti knygutėj, ar galima truputėlį viršyti?  ax.gif

tiesą sąkant nesu skaičiusi knygelės, manau matosi iš prietaiso būklės ar dar galima j naudoti, bet būna, kad ilgiau nei 1 minutę be sustojimo trinu su blenderiu wink.gif Su Braun (metaliniu antgaliu) net nepastebėjau, kad jam kas perkaistų, paprastam philips modeliukui nieko ilgo netryniau, bet irgi vargo nebuvo, o štai su severin šiek tiek baisoka, nes jis kaista, tai tikriausiai tai nėra labai gerai ax.gif

QUOTE(RALI-RI @ 2014 01 16, 16:52)
Toks klausimas. Baiginėjasi mūsų bulvių tarkavimo mašinikė. Koks virtuvinis prietaisas geriausiai atlieka tokią funkciją? Tarka, blenderis, kombainas ar dar kas nors? blush2.gif Patarkite ką ir kokį pasirinkti. 4u.gif

aš nusipirkau Bosch 5529, net nesitikėjau, kad taip gerai sutarkuoja (cepelinams, blynams) kombainas, nelieka nieko nesutarkuoto. Ir šiaip man atrodo, kad su šiuo modeliuku labiau pasitvirtina smulkinimo diskai nei Bosch MUM 5 kombainai, ten gal tarpas didesnis paliktas, bet taip gerai nesusmulkindavo. Tik su tais bosch bėda, kad burokinė tarka gerokai per dideliais gabalais tarkuoja, nu ne kaip mūsiškė rankinė
Atsakyti
Ačiū už konsultacijas drinks_cheers.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos, gali kuri turite sita Braun MQ 745 trintuva? Norisi paprasto ir patikimo daikto. Kiek perskaiciau temu pokolkas populiariausiais Philips HR1372 modeliukas, bet beda, kad tiek cia tiek uzsienio forumuose sklinda kalbos, kad jie nera ilgaamziai ir greitai suluzta arba sugenda. Manau puiki alternatyva butu minetas Braun trintuvas. Ka manote? ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
gal esate ko nors girdėjusios ką nors apie plaktuvą Omega BL462S, jo veikimas panašus į Vitamix tik truputį pigesnis variantas. Šitą plaktuvą radau www.omegabaltic.com puslapyje
lauksiu nuomonių
Atsakyti
Gal kam netyčia sugedo Philips blenderio pagrindinė variklio dalis? Man sulužo blenderio koja, dabar varikliuką turiu, o peiliuko ne doh.gif
Va iš tokių user posted image
Atsakyti
QUOTE(aipr @ 2014 01 27, 14:59)
sveikos merginos,
gal esate ko nors girdėjusios ką nors apie plaktuvą Omega BL462S, jo veikimas panašus į Vitamix tik truputį pigesnis variantas. Šitą plaktuvą radau www.omegabaltic.com puslapyje
lauksiu nuomonių

Šiaip aišku, kad jis geras, o konkrečiau kaip su kokiais produktais dorojasi galima ieškoti filmukų, kur lygina su tais pačiais Vitamix ir kitais. Ypač reikia atkreipti dėmesį kaip tvarkosi su riešutais, nes tuomet tai daug pasako apie modelį. Aš jau nepamenu kodėl ne šį modelį rinkausi. Ar tai kažkas nepatiko konkrečiai ar dėl to, kad kitas kiek pigesnis buvo.
Papildyta:
QUOTE(be*starlet @ 2013 07 15, 13:47)
Ieskausi blenderio, specifikacija patinka Stollar BBL550:
1000w, stiklinis indas, nerudijantis korpusas, 5 greiciai, Kinetix asmenys, garantija 3m, kaina 440lt
Taciau labai panasiomis charakteristikomis pasizymi ir Profi Um 1006:
1200w, stiklinis indas, nerudijantis korpusas, 5 greiciai, garantija 2m, kaina 279lt
Ka manote?

Galvojau savu laiku apie šį ir aš, bet prisiskaičiau, kad greitai perdega.
Atsakyti
Sveiki,

Vakar uzsilenke mano ilgai atitarnaves Philips trintuvas. Renkuosi nauja. Gal turit nuomoniu/atsiliepimu apie si modeli?
user posted image

Naudojamas pagrinde sriuboms bei padazams trinti, smulkinti riesutus ir plakti kiausinius sluotele. Galingumas jo 650W, gal uzteks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 02 03, 12:40)
Sveiki,

Vakar uzsilenke mano ilgai atitarnaves Philips trintuvas. Renkuosi nauja. Gal turit nuomoniu/atsiliepimu apie si modeli?

Naudojamas pagrinde sriuboms bei padazams trinti, smulkinti riesutus ir plakti kiausinius sluotele. Galingumas jo 650W, gal uzteks?  g.gif

pas mane toks, nesiskundžiu. naudoju sriuboms ir, daugiau peiliukus svogunams, kt daržovėms ar riešutams smulkinti, ledukams gerai.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 02 03, 19:27)
pas mane toks, nesiskundžiu. naudoju sriuboms ir, daugiau peiliukus svogunams, kt daržovėms ar riešutams smulkinti, ledukams gerai.

O tas antga bulviu kosei daryti gali liestis su karsciu? Nes jis plasmasinis, tai man kazkaip keista pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 30, 16:50)
Gal kam netyčia sugedo Philips blenderio pagrindinė variklio dalis? Man sulužo blenderio koja, dabar varikliuką turiu, o peiliuko ne  doh.gif
Va iš tokių http://www.imarket.l...-hr-1371-90.jpg

pabandykit garantiniame Philips servise pasidomet, man sake kad priedus atskirai galima pirkt g.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2014 02 03, 15:40)
Sveiki,

https://avitela.lt/i...uge/53154_1.jpg

Naudojamas pagrinde sriuboms bei padazams trinti, smulkinti riesutus ir plakti kiausinius sluotele. Galingumas jo 650W, gal uzteks?  g.gif

mano toks: http://pigu.lt/buiti..._1372?id=134725

labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2014 02 04, 10:02)
pabandykit garantiniame Philips servise pasidomet, man sake kad priedus atskirai galima pirkt  g.gif

Bijau, kad strypas kainuos daugiau negu naujas blenderis biggrin.gif Ir dar nėra garantijos, kad neužsilenks visas blenderis, o taip naują nusipirkus bent 2 metus naudosiu. na, bet dar kol kas ieškau strypo biggrin.gif
Atsakyti