Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

Gal ką gero/blogo galite pasakyti apie Maximoje su akcija parduodamą smulkintuvą Vulcano 69,99Lt (daugakciju pavaizduotas puslapio viduryje)?
Ar ta dalis, kur uždarame indelyje smulkinama, gerai sublenderiuotų maistelį leliukui (ypač mėsytę)? Ar užtektų 400W galingumo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenidas: 07 sausio 2014 - 22:21
Laba vakarėlį.
Ir aš pradėjau ieškoti blenderio... Tada prisigalvojau dar visokių "nesąmonių", kurių man "mirtinai reikia" prie jo... blush2.gif Kai galva perkaito - leidau jai atvėst ir apsistojau ties daug kartų minėtojo Philips HR 1372 (http://pigu.lt/buitine_technika_ir_elektronika/buitine_technika/smulki_virtuves_iranga/blenderiai_trintuvai/trintuvas_philips_hr_1372?id=134725). Man jis reikalingas susismulkinti ledui, sutrinti sriubytei ir paeksperimentuoti su visokiais vaisių/daržovių kokteiliais. Manau turėtų pakakti, ką manot? ax.gif

Bet man dar labai reikia daržovių smulkintuvo (pagrinde tarkuosiu žalias morkas, todėl reikia, kad sutarkuotų smulkiai). O va čia jau ir nebežinau, ką rinktis. blink.gif Gal kuri nors kažką tokio naudojat? Mane gąsdina 200w galingumas (kad ir PHILIPS HR1388/80)... g.gif Su pinigėliais tai norėčiau susisukti iki 300 lt, bet jei geras daiktas - galima mokėti ir daugiau... Bet nenoriu didelio ir griozdiško kombaino, vietos ir taip nedaug... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Setaeli @ 2014 01 11, 18:59)
Bet man dar labai reikia daržovių smulkintuvo (pagrinde tarkuosiu žalias morkas, todėl reikia, kad sutarkuotų smulkiai). O va čia jau ir nebežinau, ką rinktis.  blink.gif Gal kuri nors kažką tokio naudojat? Mane gąsdina 200w galingumas (kad ir PHILIPS HR1388/80)...  g.gif Su pinigėliais tai norėčiau susisukti iki 300 lt, bet jei geras daiktas - galima mokėti ir daugiau... Bet nenoriu didelio ir griozdiško kombaino, vietos ir taip nedaug...  unsure.gif
Paprastai tam sulčiaspaudė naudojama, blenderiais sunkiai morkos smulkinti. Galima ir mažesnės galios už ~ 50 Lt kad neviršyti biudžeto. Ja panaudosite ir bulvės tarkuoti ir šviežiam sulčiui išspausti, nestovės be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2014 01 11, 22:26)
Paprastai tam sulčiaspaudė naudojama, blenderiais sunkiai morkos smulkinti. Galima ir mažesnės galios už ~ 50 Lt kad neviršyti biudžeto. Ja panaudosite ir bulvės tarkuoti ir šviežiam sulčiui išspausti, nestovės be reikalo.

Aš ir kalbu apie atskirą prietaisą, nes suprantu, kad su blenderiu nesusismulkinsiu, bet sulčiaspaudė juk sutrins į košytę viską... Tiesiog norėtųsi tarkos elektrinės, bet gal kas naudoja ir gali pakomentuoti kuo jų turima gera/bloga/galėtų būti geresnė...
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 01, 14:29)
merginos, ar realu su tuo kairėje esanciu smulkintuvu susimalti kavos pupeles, riešutus iki miltu koncistencijos?

http://lt1.pigugroup...182bf5_xbig.jpg

kavos pupelių nebandžiau, bet migdolus taip smulkinau. viskas susismulkino iki miltų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 01 11, 23:38)
kavos pupelių nebandžiau, bet migdolus taip smulkinau. viskas susismulkino iki miltų  mirksiukas.gif

dėkui, grange thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Setaeli @ 2014 01 11, 23:54)
Aš ir kalbu apie atskirą prietaisą, nes suprantu, kad su blenderiu nesusismulkinsiu, bet sulčiaspaudė juk sutrins į košytę viską... Tiesiog norėtųsi tarkos elektrinės, bet gal kas naudoja ir gali pakomentuoti kuo jų turima gera/bloga/galėtų būti geresnė...
Galima ir nedidelį kombainą už ~50 Lt įsigyti. Visų tarkų viename tikriausiai nebus, teks parinkinėti kokių reikia. Bet ką liečia morkų man atrodo sulčiaspaudė pats tas. Nepatogu kai liks kieti gabaliukai. Mes dažnai spaudžiam morkos su obuoliais, gaminame desertą. Tik sultys lieka nepanaudotas lotuliukas.gif.
Atsakyti
Ne, kažkaip sulčiaspaudės variantas man neatrodo geras... Gautųsi ne morkų mišrainė su česnakais, o morkų košė... ax.gif

Dėl prietaisų, tai žinau, kad galima nusipirkti už 50 lt, bet man svarbu kokybė, kad daiktas būtų galingas ir patikimas.
Atsakyti
O kaip Jums braun modeliukas 6550 atrodi vadinasi. O jei rimciau reikia tai bosch 5529 arba 5530 g.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 01 14, 18:20)
O kaip Jums braun modeliukas 6550 atrodi vadinasi. O jei rimciau reikia tai bosch 5529 arba 5530 g.gif

Bochus žiūrėjau, bet vėl gi, didelis "griozdas" ir kaina didoka, nes ieškau tik pjaustyklės... g.gif nežinau ar pati nebežinau ko noriu, ar man dar tiesiog nepagamino nei daiktų, nei rūbų ar batų pasiuvo... doh.gif

Kol dar nebuvau užsisakiusi blenderio, norėjau įsigyti PHILIPS HR 1377/90, bet kai pamačiau filmuotus vaizdelius, kaip smulkina virtas morkas, tai pasibaisėjau - panašu, kad tai smarkiai per didelis išbandymas, o ką jau kalbėt apie šviežias morkas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett' @ 2013 12 13, 23:12)
Sveikos  4u.gif  jungiuos ir aš į besirenkančiųjų būrį. atrodė, viens du ir išsirinksiu, bet gavosi atvirkščiai, kuo daugiau žiūriu, tuo daugiau norisi, o iš tikro, kaži kiek aš ten ir naudosiu  biggrin.gif 
vis svarstau ar verta žiūrėti į Braun blenderius turinčius minkymo funkciją? kokį kiekį tešlos kaži galima su juo išsiminkyti, tos talpos tokios mažutės man atrodo  g.gif  gal geriau tada jau atskirai dasipirkti mikserį su minkymo kabliais?  g.gif  būtų labai įdomiu išgirsti jūsų nuomones ir patirtis  4u.gif

Sveikos! 4u.gif
Rudeni nusipirkau Braun multiquick 5, su teslos minkymo peiliu.
user posted image
Del tam tikru aplinkybiu blenderiu pradejau naudotis tik pries koki menesi. Per ta laika spejau isbandyti visus priedus (apart plakimo sluoteles) ir ne po viena karta. Tfu, tfu, tfu, kol kas tikrai esu juo labai patenkinta.
Siaip esu pratusi prie kombaino, didelio ir galingo. Bet ir blenderiukas kaip bitute dirba, tik bijau labai jo neprkaitint, tai stengiuos ji neapkraut per daug.
Kas liecia minkymo peili. Nors pati nebandziau, bet manau, kad didelio kiekio mielines teslos, jis neisminkys. Nes tas indas tikrai nera super didelis. Bet kuo puikiausiai minkiau smeline tesla pyragos pagrindui, sviestine tesla pikantiskiems sausainiams. Apytiksliai sunaudojau iki 250 gr miltu, ~100 gr sviesto ir kiti smulkus produktai ir skysciai. Su savo darbu puikiai susitvarke. thumbup.gif
Labai pasiteisino visi smulkinimo peiliai. Per trumpa laika, pritarkavau/susmulkinau didziuli bliuda darzoviu salotoms (svogunai, zoleles, morkos, kopustai).
Atsakyti
Man dar vienas klausimukas iškilo... Trinant su blenderiu, su kokiais kiekiais dirbat? Tais, kur nurodyti knygutėj, ar galima truputėlį viršyti? ax.gif
Atsakyti