Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(Gazella @ 2013 10 28, 21:11)
Sveikos, mamytės,

nusipirkau smulkintuvą Philips HR1372 ir man jis taip garsiai dirba, nu kažkoks tai siaubas. Gal kuri turite šį ir ar jums jis irgi taip garsiai dirba? Ir dar toks sunkus. prieš tai turėjau braun smulkintuvą, tai jis buvo lengvas ir tyliai dirbo...įdomu, ar galima grąžinti atgal dėl didelio garso? g.gif

per 14d., atrodo, galimas gražinimas...teiraukitės parduotuvėje... wink.gif aš ir galvojau tokį pirktis, bet pasirodė per brangus, tai Braun įsigyjau su plastmasiniu antgaliu, nėra sunkus, gal kad nemetalinis korpusas?
Atsakyti
Renkuosi blenderį,bet noriu,kad būtų su plakimui skirtu priedu. Gal kas turėjote tokį http://www.kainos.lt...tm-6400-p624230 ? Nežinau kas geriau,ar šluotelė ar šitoks plakiklis? Esu turėjusi Philips, bet labai juo nusivyliau, nors kaina ir buvo nemaža.
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2013 11 05, 13:43)
,ar šluotelė ar šitoks plakiklis? Esu turėjusi Philips, bet labai juo nusivyliau, nors kaina ir buvo nemaža.

pritariu, šluotelė ir man nepatinka, pabandžiau ir tik tiek... rolleyes.gif
Atsakyti
Euronic -e nusipirkau Philips HR1659/-90, kur yra priedas kubeliams pjaustyti. Dydis vidutinis. Balta mišrainė per kelias sekundes susmulkinama. Kitų pribumbusų dar nemėginau.
Gaila pas mus nėra Philips HR 1669/90 - čia 3-jų dydžių kubelių pjaustyklė yra.
Ruselės senesniam modeliui garantiniame užsisako dangtį, o internetu parsisiunčia papildomus priedus.
Keista, visa rusų rinka užpildyta, o mes kaip atsilikėliai. Atsiranda pas mus po 3-4 metų. (pvz. duonkepės, multivarkos, kombi garinės orkaitės)
Atsakyti
QUOTE(segtukas @ 2013 11 08, 14:50)
Euronic -e nusipirkau Philips HR1659/-90, kur yra priedas kubeliams pjaustyti. Dydis vidutinis. Balta mišrainė per kelias sekundes susmulkinama. Kitų pribumbusų dar nemėginau. 
Gaila pas mus nėra Philips HR 1669/90 - čia 3-jų dydžių kubelių pjaustyklė yra.
Ruselės senesniam modeliui garantiniame užsisako dangtį, o internetu parsisiunčia  papildomus priedus.
Keista, visa rusų rinka užpildyta, o mes kaip atsilikėliai. Atsiranda pas mus po 3-4 metų. (pvz. duonkepės, multivarkos, kombi garinės orkaitės)

bigsmile.gif kiek kainavo? Ar papildomai galima užsisakyti kokių nors pjaustymo peilių? Aišku pagrindiniai yra wink.gif

Man labai labai įdomu kaip susitvarkytų su tešla, nerandu filmuko apie tai youtube ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 09 lapkričio 2013 - 11:38
Mokėjau apie 520 lt.
http://www.youtube.c...h?v=yl76xHSa1sA
Na cia daugiau parodyta kaip kubeliais pjausto. Pati tešlos nemėginau. Šiaip, jei rusiškai skaitote, apie jį:
http://hlebopechka.r...;topic=154532.0
Papildyta:
Yra du modeliai Philips HR 1659/90 ir HR 1669/90.
Atsakyti
Sveika, užsimušdama ieškau mikserio tešlai, kremams ir pan. [Keksiukai valdo mano gyvenimą] Tam ir reikia, o visi mikseriai sugedę, kad užsakymus įvykdyčiau tenka skolintis mikserį biggrin.gif
Svajoju apie KitchenAid stovimą mikserį, tačiau tokių didelių investicijų skirti negaliu ir ieškau paprastesnio [pigesnio] varianto. Jokių kitų funkcijų nereikia, todėl kombaino nereikia. Labaiiiii būčiau dėkinga už pagalbą išsirinkti, nes pinigų investuoti reikia, tad nenoriu nusipirkti visiško fuflo. Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Destino @ 2013 11 11, 13:14)
Sveika, užsimušdama ieškau mikserio tešlai, kremams ir pan. [Keksiukai valdo mano gyvenimą] Tam ir reikia, o visi mikseriai sugedę, kad užsakymus įvykdyčiau tenka skolintis mikserį biggrin.gif
Svajoju apie KitchenAid stovimą mikserį, tačiau tokių didelių investicijų skirti negaliu ir ieškau paprastesnio [pigesnio] varianto. Jokių kitų funkcijų nereikia, todėl kombaino nereikia. Labaiiiii būčiau dėkinga už pagalbą išsirinkti, nes pinigų investuoti reikia, tad nenoriu nusipirkti visiško fuflo. Ačiū!

iki kokios sumos ieškote? Kokio galingumo norėtūsi?
Atsakyti
Nelabai orientuojuosi kainose, bet maždaug iki 500. Kadangi ligi šiol naudojausi "pigekais" tai nelabai orientuojuosi nei kainose nei galingumuose. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazella @ 2013 10 28, 20:11)
Sveikos, mamytės,

nusipirkau smulkintuvą Philips HR1372 ir man jis taip garsiai dirba, nu kažkoks tai siaubas. Gal kuri turite šį ir ar jums jis irgi taip garsiai dirba? Ir dar toks sunkus. prieš tai turėjau braun smulkintuvą, tai jis buvo lengvas ir tyliai dirbo...įdomu, ar galima grąžinti atgal dėl didelio garso? g.gif
Garsas ir svoris tiesiogiai priklauso nuo realios galios. Manau tiesiog šis daiktas gerokai galingesnis buvusio.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jungiuos ir aš į besirenkančiųjų būrį. atrodė, viens du ir išsirinksiu, bet gavosi atvirkščiai, kuo daugiau žiūriu, tuo daugiau norisi, o iš tikro, kaži kiek aš ten ir naudosiu biggrin.gif
vis svarstau ar verta žiūrėti į Braun blenderius turinčius minkymo funkciją? kokį kiekį tešlos kaži galima su juo išsiminkyti, tos talpos tokios mažutės man atrodo g.gif gal geriau tada jau atskirai dasipirkti mikserį su minkymo kabliais? g.gif būtų labai įdomiu išgirsti jūsų nuomones ir patirtis 4u.gif
Atsakyti
merginos, ar realu su tuo kairėje esanciu smulkintuvu susimalti kavos pupeles, riešutus iki miltu koncistencijos?

user posted image
Atsakyti