Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(JOLKA999 @ 2013 09 02, 00:15)
mikseris isplaka greiciau,bet juk ten dvi sluoteles smile.gif  smile.gif

nors dažniausi blenderiai galingesni būna (apie 600W) o mikseriai tik apie 200W g.gif yra kaip yra. Tai jei nurodyta instrukcijoje, kad po minutės darbo reikia 10 minučių palikti atvėsti variklį, vadinasi baltymo suplakti neišeis su blenderio šluotele
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 09 02, 09:28)
nors dažniausi blenderiai galingesni būna (apie 600W) o mikseriai tik apie 200W g.gif yra kaip yra. Tai jei nurodyta instrukcijoje, kad po minutės darbo reikia 10 minučių palikti atvėsti variklį, vadinasi baltymo suplakti neišeis su blenderio šluotele

mano mikseris 500 4u.gif

o su blenderio saluotele 1-2 baltymus irgi isplaku,blenderis yra 700w.
Atsakyti
QUOTE(mamyteyte @ 2013 02 22, 12:03)
Sveiki,

labai reikia patarimo, gal kas turite stai si smulkintuva Philips
http://pigu.lt/buiti...61100?id=955391
kokia atsiliepimai apie ji

dekui  4u.gif

as tai nusivylus sios firmos blenderiu schmoll.gif turiu toki tai kaip blenderis gerai trina tik virta maista, o darriau ledus is saldytu bananu tau nuvyle jis mane , be to tas indelis kur su peiliukais tai suluzo po vieno naudojimo doh.gif liko tik blenderis dar gyvas kol kas doh.gif
Atsakyti
Patarkit kas koki gera blenderi isigyti, na niekaip neissirenku g.gif Noriu dar kad butu ledu smulkinimo funkcija, daugiau nieko ypatingo neieskau. Ziuriu, ziuriu kai kurie tai modeliai netgi atitinka, tik kainos skiriasi netgi toje pacioje parduotuveje, kuo daugiau gilinuosi, tuo daugiau nebeaisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2013 09 02, 22:47)
Patarkit kas koki gera blenderi isigyti, na niekaip neissirenku g.gif Noriu dar  kad butu ledu smulkinimo funkcija, daugiau nieko ypatingo neieskau. Ziuriu, ziuriu kai kurie tai modeliai netgi atitinka, tik kainos skiriasi netgi toje pacioje parduotuveje, kuo daugiau gilinuosi, tuo daugiau nebeaisku ax.gif

Jei jau ledą smulkinti ir tikrai gero blenderiuko reikia tikrai rekomenduoju Braun http://www.b-a.lt/p1...-540-Menu-BC-HC esu mačiusi kažkada iki 245 Lt, bet čia jau labai gera akcija buvo.
Atsakyti
Labai reikia bulvių tarkavimo ir daržovių pjaustymo mechanizmo, gal geriau tokio atskirai ieškoti, ne kombaino?
Atsakyti
Pas mus dar nėra, o gal nerandu Philips HR 1669/90. Komplekte - priedas pjaustymui kubeliais, berods net 2 dydžių.
Atsakyti
QUOTE(segtukas @ 2013 09 16, 12:32)
Pas mus dar nėra, o gal nerandu  Philips HR 1669/90. Komplekte - priedas pjaustymui kubeliais, berods net 2 dydžių.

o čia tai daiktas bigsmile.gif norėčiau
Atsakyti
Laba diena, kaip suzinoti kurie plakikliai yra tinkami daryti karshta trinta sriuba?
Atsakyti
QUOTE(Linute*** @ 2013 10 10, 10:56)
Laba diena, kaip suzinoti kurie plakikliai yra tinkami daryti karshta trinta sriuba?

aš su plastikiniais irgi trinčiau, tik spalva greiciausiai pasikeis, o šiaip rekomenduojama su metaliniu wink.gif
Atsakyti
Ieškau ir aš kažko panašaus į kokteilinę, kad būtų galima tirštus kokteilius gamintis, ledą pasikapoti ir daržoves/ riešutus susmulkinti. Gal ką parekomenduotumėt už gerą kainą? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

nusipirkau smulkintuvą Philips HR1372 ir man jis taip garsiai dirba, nu kažkoks tai siaubas. Gal kuri turite šį ir ar jums jis irgi taip garsiai dirba? Ir dar toks sunkus. prieš tai turėjau braun smulkintuvą, tai jis buvo lengvas ir tyliai dirbo...įdomu, ar galima grąžinti atgal dėl didelio garso? g.gif
Atsakyti