Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto smulkintuvai,trintuvai,plakikliai,maišikl.

QUOTE(mamyteyte @ 2013 02 22, 10:03)
labai reikia patarimo, gal kas turite stai si smulkintuva Philips
http://pigu.lt/buiti...61100?id=955391
kokia atsiliepimai apie ji

dekui  4u.gif

draugė turi su metaliniu kotu ir indeliu smulkinimui tai labai patenkinta. Tiesiog greiciau nusidažys baltas plastmasinis kotas ir nežinau ar verdančią sriubą galima trinti g.gif bet manau, kad turėtų galėti 4u.gif
Atsakyti
sveiki,

kas pasidalins patirtimi, kokią pirkti kokeilinę pieno kokteiliams maišyti? aišku norisi, kad ji butu kokybiška, tyliai veiktų ir nekainuotų kosminiu pinigu smile.gif
ps norėčiau, kad su ja butų galima ledą smulkinti (kad ir mamyte galėtų kokteiliukais su laipsniais pasimėgauti) alc.gif

labai lauksiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
Ieskausi blenderio, specifikacija patinka Stollar BBL550:
1000w, stiklinis indas, nerudijantis korpusas, 5 greiciai, Kinetix asmenys, garantija 3m, kaina 440lt
Taciau labai panasiomis charakteristikomis pasizymi ir Profi Um 1006:
1200w, stiklinis indas, nerudijantis korpusas, 5 greiciai, garantija 2m, kaina 279lt

Ir narsydama uzsienio forumus ir atsiliepimus, radau labai panasu i Stollar BBL550 blenderi BREVILLE BBL550. abejuose Kinetix asmenys, skirtumas tik galingume.

user posted image user posted image

Ka manote?
Atsakyti
Man tas Profi UM 1006 įdomus g.gif Pagal watus tai turėtų smulkint gerai, o kaip iš tikro? Gal yra kas jau naudoja?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2013 07 30, 17:06)
Man tas Profi UM 1006 įdomus  g.gif  Pagal watus tai turėtų smulkint gerai, o kaip iš tikro? Gal yra kas jau naudoja?

Naudoja drauge jau 3-4 menesius, sake viskas puiku, tik asmenis siek tiek atšipo.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 10 29, 10:49)
Žinant Skarlet kokybę, geriau pataupyčiau šiam http://pigu.lt/buiti...serie?id=481109
Jau geriau vieną kartą sumokėti už gerą daiktą nei kelis kartus pirkti prastą, net ir pigiau gautūsi...

labai ieskau blenderio, nusiziurejau sita smile.gif Noreciau kad smulkintu leda, ar jis tai atlieka? Gal dar kas koki galetumet patarti?
Atsakyti
Merginos, ar su blenderio šluotele išeina išplakti kiaušinio baltymą iki standžių putų? Ar praktiškai bandete? Koks modelis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 09 01, 13:33)
Merginos, ar su blenderio šluotele išeina išplakti kiaušinio baltymą iki standžių putų? Ar praktiškai bandete? Koks modelis?
user posted image

tikrai iseina,mano toks smile.gif

http://pigu.lt/buiti..._1372?id=134725
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2013 09 01, 15:19)

tada puiku thumbup.gif
Gal galite palyginti ar taip pat ilgai plaka kaip ir mikseris?
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 09 01, 17:48)
tada puiku thumbup.gif 
Gal galite palyginti ar taip pat ilgai plaka kaip ir mikseris?

Mano (MAXIMOS Philips) plaka ilgiau nei paprastas mikseris...
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2013 09 01, 20:51)
Mano (MAXIMOS Philips) plaka ilgiau nei paprastas mikseris...

pas Jus turbūt 600w blenderis. Vadinasi ilgokai wink.gif tai mažesnio galingumo iš vis turėtų perkaisti nuo ilgo plakimo g.gif
Atsakyti
mikseris isplaka greiciau,bet juk ten dvi sluoteles smile.gif smile.gif
Atsakyti